TE HOGE PRIJS, GEEN TRANSPARANTIE OF INFO PRIJSSTRUCTUUR Ik ging in op een collectief Wikipoweraanbod gas en elektriciteit, op aanraden vsn een buur. Na een jaar vroegen ze om verlenging, ik vroeg 4x... Toon meer
Over het algemeen een positieve ervaring. Alleen is het niet zo makkelijk om de eenheidsprijs (gas: €cent/ kW) te ontdekken. Hiervoor moet je een heel aantal keer doorklikken en zoeken. Het zou makkel... Toon meer
Wikipower réunit les consommateurs afin de négocier des prix réduits auprès des fournisseurs d’énergie, d’assurance et de télécoms.
Rue Natalis 2, 4020, Liège, België
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
TE HOGE PRIJS, GEEN TRANSPARANTIE OF INFO PRIJSSTRUCTUUR
Ik ging in op een collectief Wikipoweraanbod gas en elektriciteit, op aanraden vsn een buur. Na een jaar vroegen ze om verlenging, ik vroeg 4x info over prijzen, geen antwoord. Ik had op dat moment niet de energie om verder te zoeken. 10 maanden later verander ik dan toch vsn leverancier en betaal nu 32 euro per maand minder.

Antwoord van Wikipower
Wou ingaan op het voorstel van de groepsaankoop. Had een vraag mbt. het vinkje 'Het contract zo snel mogelijk starten' en of dit dan ook rekeninghoudt met de 3 weken opzeg termijn (staat niet aangegeven).
Wikipower proberen bereiken op het opgegeven telefoonnummer, echter na >20 minuten aan de lijn te blijven hangen was er maar niemand te bereiken.
Hier wil ik écht niet mee moeten dealen wanneer er potentieel 'stront aan de knikker' zou zijn eens het contract getekend is.
Nee danku. Dan maar bij ichoosr getekend. Hier hadden ze namelijk wel een medewerker die na minder dan 1 minuut de telefoon al wist te vinden...

Antwoord van Wikipower
Ik heb vorig jaar deelgenomen aan de groepsaankoop elektriciteit en aardgas van Wikipower. Dat jaar had EnergyVision de groepsaankoop gewonnen. Ik bespaar hierdoor wel wat op mijn energiefactuur. De procedure van inschrijven tot klant worden was heel eenvoudig.

Antwoord van Wikipower
Na verschillende energie groepsaankopen te hebben ingetekend in het verleden met anderen, ben ik wel zeer tevreden van de huidige groepsaankoop van Wikipower. Prijzen zijn uitermate interessant! Duidelijke communicatie en persoonlijke opvolging via mail (telefonisch was hun Frans wel duidelijk beter, maar via mail verliep alles vlot in het Nederlands)
Ik raad aan

Zeer slechte service.
Heb onlangs ingetekend op de groepsaankoop gas bij Octa+.
Krijg een week later een bericht dat mijn dossier wordt doorgestuurd naar MEGA!!!
Mijn klacht hierover krijgt een nummer, maar ik wacht nog steeds op een antwoord.
Telefonisch contact met het 0800 nummer is een zoethoudertje. Meerdere telefoons op verschillende dagen en op verschillende tijdstippen worden beantwoord met “Er is momenteel geen medewerker beschikbaar.”
AF TE RADEN.

Antwoord van Wikipower
zeer slechte service en niet bereikbaar per mail of telefoon. In mei ingeschreven voor groepscontract met start augustus. De mail van Wikipower "je gegevens zijn verstuurd naar de energieleverancier" blijkt vals want die hebben mijn gegevens niet ontvangen en er is blijkbaar geen contract afgesloten. Mijn slechtste ervaring met groepscontracten tot nu toe

Antwoord van Wikipower
Volgens mij werkt Wikipower met Mega samen, via mijn energie gekeken naar de goedkoopste leverancier en Elegant was deze jaar de goedkooptste en volgens Wikipower is het al 3j achtermekaar dat Mega goedkoopste is.
Geloof er niks van dus ga ook niet meer op hun aanbod in.

Antwoord van Wikipower
Kreeg van dit bedrijf een schrijven voor groepsaankoop in de bus. Wij doen een aanvraag voor aankoop zonnepanelen waarop we volgens hun schrijven zullen worden gecontacteerd door twee bedrijven. Na enige tijd worden we gebeld (totaal Nederlands onkundig) door een Luiks bedrijf voor een afspraak. De afspraak werd bevestigd en er kwam niemand opdagen ? Waar halen zij hun partners vandaan die geen enkel respect vertonen voor hun toekomstige klanten ? Totaal onprofessionele organisatie !

Antwoord van Wikipower
Kan u mij uitleggen wat de relatie is tussen Wikipower en Mega? Ik ben namelijk niet zo tevreden over Mega (poging tot drastische verhoging van de voorschotten gas en electro en lang moeten vechten om deze naar een aanvaardbaar niveau te krijgen). Maar ik zie dat jullie wel op hetzelfde adres zitten. Zijn jullie onafhankelijk van elkaar en kan Wikipower werkelijk de beste keuze voor de consument maken, los van Mega?

Antwoord van Wikipower
Ik krijg een email die zegt dat met plezier hebben wij je overstap met de groepsaankoop doorgegeven aan de leverancier Mega ! Ik had nog geen bevestiging hiervoor gegeven, noch een duidelijk aanbod gekregen wat het tarief betreft.

Antwoord van Wikipower
top service, mooi resultaat behaald via Wikipower, absolute aanrader...

Antwoord van Wikipower
Wij zijn heel blij dat we op de groepsaankoop zijn ingegaan en op dit moment dus nog steeds een haalbare factuur krijgen (in tegenstelling tot vele anderen).

Antwoord van Wikipower
Ik hoef niet zelf naar de beste tarieven te gaan zoeken, enkel goed te keuren en ben altijd zeker van de beste tarieven.

Tevreden met het contract
Ik ben anderhalf jaar geleden ingegaan op de groepsaankoop van Wikipower. Het was niet moeilijk om van leverancier te veranderen. De prijs is inderdaad zeer gunstig gebleken. Ik hoop dat Wikipower in de toekomst ook een gunstig contract zal aanbieden.

Antwoord van Wikipower
Ben heel tevreden met mijn energiecontract dat ik dankzij groepsaankoop 'wikipower' kon aangaan. Dat stelt mij gerust in deze onzekere tijden.

Antwoord van Wikipower
Toch wel heel bizar dat Wikipower en Mega hetzelfde adres hebben. Mensen die moeten veranderen zou ik misschien eens aanraden, ondanks de toch schrijnende prijzen, naar Lampiris voor een vast contract.

Antwoord van Wikipower
Wikipower doet zich voor als groepsaankoop maar is in praktijk een poging van Mega om op basis van misleidende informatie nieuwe klanten te ronselen. Interessant detail ... Wikipower en Mega zijn beiden gelokaliseerd op zelfde adres.

Antwoord van Wikipower
Klantendienst kennen ze niet bij Wikipower. Telefonisch niet bereikbaar, na inspreken van boodschap wordt er ook niet teruggebeld. Mailbericht is na 2 weken nog niet beantwoord.