Wildcamera XL Reviews

4,4

Na eerst een camera ontvangen te hebben met een probleem, is na mijn melding daarvan dat probleem opgelost door snel, vriendelijk en efficient, zonder discussies een vervangend exemplaar op te sture... Toon meer

Na enig speuren kwam ik uit bij Wildcamera XL en heb voor de Camouflage EZ Nesteye gekozen. De prijs leek mij aanvankelijk pittig maar na ontvangst moet ik zeggen: het geleverde is dik z'n prijs waa... Toon meer

Wildcamera is op zich goed, maar vraagt wat handigheid met welke app deze gekoppeld kan worden. Uiteindelijk gelukt. Bij 3e x open maken (instellingen wijzigen) breekt 1sluiting af… dus niet meer wa... Toon meer

Betaling liep in eerste instantie niet helemaal lekker, waardoor ik langer moest wachten. Uiteindelijk goed gekomen en heb camara Binnen. Had hiervoor een Wildpix en deze voelde steviger aan,... Toon meer

1. Camerawinkel

d

Uitstekend

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

19 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Helemaal top

Helemaal top! Vriendelijk, snel reageren en voor de tweede keer een probleem zeer klantgericht opgelost zonder dat discussie nodig is. Een verademing.

2 april 2024

Mijn bestelling is nog niet aangekomen

Ondertussen bestelling binnen gekomen en geïnstalleerd en wachten op de eerste beelden.
Benieuwd.

9 februari 2024

Dag Ronny,

Sorry voor het lange wachten, onze EZ-Solar had helaas wat vertraging opgelopen.

Onze klantenservice medewerker is nét bevallen en is met verlof. De nieuwe medewerker was niet op de hoogte om de backorders op te pakken... mijn fout

We gaan het oplossen met je, ik stuur je een mail.

Na meer dan een week camera nog steeds…

Na meer dan een week camera nog steeds niet ontvangen.
Het bedrijf krijgt wel een beoordeling 😡
Inmiddels ontvangen met aardige excuses en een kadootje 😁
Waardering wat opgeschroefd.

8 februari 2024

Dag Thees,

Wat vervelend! Onze klantenservice medewerker is met zwangerschapsverlof. De persoon die het zo snel oppakt heeft het denk ik uit het oog verloren... hij is nieuw. Mijn schuld ik had hierin beter moeten ondersteunen.

Ik ben Stijn, de oprichter van WildcameraXL. Ik ga er voor zorgen dat jij de wildcamera zo snel mogelijk krijgt + een goedmakertje!

Sorry voor het wachten!

snapshot Cloud 4G is een goede aankoop

Hoi,
ik heb de Dörr Snapshot Cloud 4G gekocht.
Waar de installatie in eerste instantie niet wilde lukken kwam omdat ik er nog geen geheugenkaartje in had zitten, daarna ging het makkelijk.
Ik heb ook het programma op de pc gezet waar de foto's goed zijn en deze ook goed uitvergroot kunnen worden. Als je dan ook even op de site van Dörr gaat kijken vindt je bij de gegevens van de camera downloads daar staat ook de Nederlandse beschrijving bij.
Nu is het nog wachten op mijn bij bestelde geheugenkaart (deze had ik later toegevoegd).
Update: 6-2-24 dit is een v2 camera hier is weer een andere beschrijving voor deze heb ik via de chat opgevraagd deze camera neemt wel op maar slaat dit op
Op de kaart.
Ondertussen heb ik ook de pro gekocht (bij Dorr) daar koop je dan een abonnement bij voor de verzending van de filmpjes. via de eerder aangemaakte app zowel pc als foon kun je de 2de camera makkelijk installeren en klaar zetten .

WildcameraXL bedankt voor de snelle levering.

23 januari 2024

Supersnelle levering, goed product

Supersnelle levering en goede informatievoorziening over de status van de bestelling, en dat kort voor de feestdagen. Ik was positief verrast. De camera was makkelijk te installeren, geeft heldere beelden en werkt zoals de website beloofd had. Verbeterpuntje: de link naar de digitale handleiding op de website werkt niet; ik krijg de handleiding via tablet niet geopend of gedownload. Dus dan maar gebruik maken van het bijgeleverde boekje.

23 december 2023

Goede aankoop

Ik had vooraf een aantal vragen. Deze werden snel en goed beantwoord. Het bestel en leverproces liep perfect. De handleiding is duidelijk en uitgebreid genoeg. Omdat ik de camera pas net geplaatst heb, kan ik nog niets zeggen over de kwaliteit van de opnamen en de degelijkheid van het product.

30 december 2023

Antwoord van Wildcamera XL

Bedankt voor het mooie compliment Cher! bij vragen weet je ons te vinden.

Zeer tevreden

Zeer tevreden, snelle levering en een fijne gebruiksvriendelijke wildcamera voor een mooie prijs.
Goede kwaliteit met een mooi duidelijk beeld.

17 december 2023

Antwoord van Wildcamera XL

Bedankt voor het mooie compliment!

Prima camera

Prima camera. Haarscherpe beelden. Simpele bediening. Duidelijke handleiding. Kortom ik ben erg tevreden over mijn aankoop.

21 december 2023

Antwoord van Wildcamera XL

Dag Wim, fijn dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten! bij vragen weet je ons te vinden!

Goede service, snelle levering en duidelijke communicatie.

28 november 2023

Thanks!

Top camera!

De camera's afgelopen weekend geïnstalleerd. Ging heel makkelijk en ben er nu al heel blij mee!

28 november 2023

Antwoord van Wildcamera XL

Super, mooi om te horen!

Prachtige camera en snelle service!

Prachtige camera en snelle service!

Onlangs deze prachtige wild camera met zonnepaneel gekocht. Was super snel in huis. Had gelijktijdig een sd kaartje erbij gekocht maar deze was niet met de camera geleverd, even een mailtje en binnen een dag in huis. Dit geeft vertrouwen voor de toekomst! Bedankt

24 november 2023

Wat fijn om te lezen!

Natuurfotografie Avontuur met Top Service!

WildcameraXL is niet alleen top qua producten, maar de service is ook. Als natuurliefhebber zocht ik een relaxte wildcamera-ervaring, en dat kreeg ik bij WildcameraXL. De support is vriendelijk, problemen worden snel gefixt, en je voelt je echt gewaardeerd als klant. Mijn natuur avontuur is een stuk leuker dankzij WildcameraXL en hun geweldige service!

27 november 2023

Bedankt !

zeer tevreden

27 november 2023

Antwoord van Wildcamera XL

Thanks Willy! Als je nog vragen hebt weet je ons te vinden.

Goede service!
Goede aanbeveling!
Ik had een probleempje met het beeld van mijn camera en na eenmail naar de klantenservice is dat netjes opgelost. Heel blij met de resultaten

27 oktober 2023

Antwoord van Wildcamera XL

Super Jan daar zijn wij blij mee!

Op vakantie met EZ 60.

Ik heb ruim een jaar geleden een EZ 60 WiFi gekocht en tot tevredenheid gebruikt. Juist nu ik voor 2 maanden in Zuid-Europa ben deed de camera niets meer. Contact opgenomen met WildcameraXL en ondanks dat ik hem niet direct bij hen gekocht heb gingen ze mij wel gelijk helpen om de camera weer aan de gang te krijgen. Zelfs in het weekend werden mailtjes beantwoord. Resultaat, de camera doet het weer. Bedankt voor de prima service van WildcameraXL.

14 oktober 2023

Dag Math,

Als jij bij bent, zijn wij dat ook!

Super service!

Onwijs hoed geholpen door Wildcamera XL! Ik raad een ieder aan hier iets te bestellen. Super service!

7 oktober 2023

Dag Bas,

Ben ik weer. Sorry. Ik zie inderdaad dat ik de 'verkeerde bas' had opgezocht in ons systeem. Ik vermoed dat het dan om de batterijen is gegaan klopt dat?

Stuur even een mailtje naar klantenservice@wildcameraxl.nl dan gaan we zorgen dat jij een oplossing krijgt waarvan jij in positieve zin schrikt! Ik heb onze klantenservice medewerker al op uitzondering toestemming gegeven jou op een bijzondere manier alsnog fan van WildcameraXL te maken!

Wildcamera XL met zonnepaneel opnieuw mijn tuin ontdekt. Ook mijn kleinzoon!

Super snelle levering en zo simpel om de camera op te hangen. Binnen enkele seconden.

Vanochtend terwijl ik in de keuken stond zag ik op mijn Ipad een eekhoorn uit de boom klimmen met kleintjes.

Nooit geweten dat die in mijn tuin rondlopen. Maar normaliter is de afstand te groot om dit duidelijk te kunnen zien.

Nu op 30 centimeter afstand. Lekker scherpe foto's en kan ze doorsturen naar mijn kleinkinderen via mijn telefoon.

27 september 2023

Vriendelijk Bedankt!!