636 euro voor een ontstopping van een keukenafvoer. Compleet belachelijke prijs. Half uurtje werk (met twee mannen om één of andere mysterieuze reden).

Willy-Dekkers ontstopping gecontacteerd ivm een verstopping in de douche en het toilet . 2 mannen kwamen in de loop vande namiddag dezelfde dag . Beleefd en voorkomend maar Franstalige van oorspron... Toon meer

1,3

Zeer slecht

Ergste oplichters ooit

Zijn vorig jaar bij een oom van mij ook eens over de vloer geweest.Meer dan 2000 Euro voor 1 uur werk en het niet op te lossen.Ander bedrijf moeten laten komen.Prijs 140 Euro.
De site bfsdepannage.com. is ondertussen ook al verdwenen.
Dekkers-ontstopping.be is er nog.
Zullen wel nieuwe oplichterssite aan het maken zijn.

20 maart 2024

Willy ontstopping, Wiels-loodgieter, Wiels-ontstopping

De echte naam van de onderneming is Ideal Service gevestigd in Elsene, maar ze hebben verschillende websites (Willy-ontstopping, Wiels-loodgieter,Wiels-ontstopping...). bij betwisting van de torenhoge factuur worden ze zeer agressief en bij ons gingen ze zelf over tot het beschadigen van de planten in onze voortuin. Pas nadat de politie werd verwittigd, zijn ze vertrokken.

3 maart 2025

zelfs een ster is teveel

zelfs een ster is teveel! Oplichters!!! Voor 5 min werk, enkel een stofzuiger gebruikt, geen producten. 10 minuten daarna gewacht bij mij thuis. Dus in totaal 15 min bij mij thuis geweest. Een factuur van meer dan 400 euro met de mes op de keel om onmiddellijk te betalen. Grootspraak met 1 jaar garantie. Probleem niet opgelost, ik hun terug gecontacteerd. Ze smijten constant de telefoon op me neer. Een andere loodgieter is geweest, 120 euro, en probleem opgelost. Shame on you!!

20 juni 2024

Oplichters

Oplichters! Zetten heel veel druk om te betalen, zijn heel duur (1100 euro voor ontstopping) en werken zijn onvolledig uitgevoerd

7 maart 2025

Oplichters uit Brussel

Oplichters uit Brussel,
Valse website zogezegd lokale service, met lage tarieven als lokkertje, duwen mensen dan factuur van 700 tot 1000 euro onder de neus ter plaatse voor simpele ontstoppingsdienst. U bent gewaarschuwd.

20 februari 2025

Gangsterpraktijken

730 euro voor een simpele ontstopping. En het gevolg dat na testen het nog lekt ook, dus ze helpen ons van het een probleem naar het ander. 350 euro aanrekenen voor materiaal, terwijl ze gewoon een stofzuiger dat water opzuigt en een geleende schroevendraaier van bij ons. Ook zie ik hier dat de site willy ontstopping is, terwijl ik naar Wiels-ontstopping gebeld heb. Wel exact dezelfde site. Dit is dus een one and done

27 februari 2025

profiteurs

Zijn bij mijn schoonouders langs geweest met 2 personen voor hooguit een halfuur werk terwijl op hun factuur 1uur staat. Uurlezen kunnen ze dus ook niet. Verder dubbel arbeid aangerekend en een astronomisch bedrag voor het gebruik van hun hoge drukspuit ( waarschijnlijk een goude ) Kort weg voor hooguit 30 min werk 938€. BEDRIEGERS!!!!!!

10 februari 2025

enorme bedriegers

enorme bedriegers. Het is zeker gene Willy, maar....Gebruiken Vlaamse naam maar zijn dus geen Vlamingen, komen van Etterbeek. Vragen gigantisch veel geld, 784€ voor 20 minuten werk. Factuur zou binnen de 8 dagen verstuurd worden, helaas geen factuur ontvangen. Als ik ze nu bel kan ik ze niet bereiken. Zelf rijden ze met witte camionette zonder reclame en bellen ze je met anoniem nummer. Pure oplichters dus.

14 februari 2025

Doe geen beroep op hen

Het richtbedrag van 59 euro is totaal fout. Voor een half uurtje werk, moest ik 1070 euro betalen. Op een normale weekdag. Verplaatsing 60 euro (normaal), 280 euro manuren voor 2 man (!), 450 euro 'materiaalkost', plus nog eens 280 voor schoonmaken van leidingen. Totale afzetterij. Uiteindelijk hebben ze nog 300 euro van de factuur afgedaan omdat ik ze niet wou betalen. Om maar te zeggen... Dan zeiden ze nog dat ik niet correct was.

21 februari 2025

Oplichters !!!

Oplichters !!!
Al 3 keer beroep op hen gedaan, voor identiek probleem :
* september '24 : 268 euro (logisch bedrag)
* oktober '24 : 285 euro (logisch bedrag)
* februari '25 : 1208 euro (astronomisch bedrag)
Dit allemaal om 5 meter buis tussen toilet en septische put te ontstoppen, met behulp van een 'rioolrat'.

14 februari 2025

Willy ontstopping = pure oplichterij

Eerste contact verliep vlot en ze waren 2 dagen later ter plaatse. Kostprijs 1206 euro en het probleem was niet opgelost. Opnieuw proberen te contacteren, maar van de 40 pogingen slechts 2 keer aansluiting en 2 keer met valse beloftes wandelen gestuurd. VERMIJD WILLY ONTSTOPPING want het zijn bedriegers.

28 januari 2025

Willy Ontstoppingen…..

Willy Ontstoppingen…..
Brasschaat….
Een vrouw met Frans accent aan de lijn. Toen kreeg ik al wat argwaan.
Bij aankomst 2 allochtonen mannen die eerst wel vriendelijk leken.
Zij kwamen voor mijn verstopte lavabo in de keuken. Na de cifon en dergelijke er even af te halen en met de vacuumstofzuiger erop te zitten zat hun klus erop.
Ondertussen was ik al eens gaan googlen….
Dit voorspelde niet veel goed.
Na een bon die ze opmaakten werd er een bedrag van 1137 euro gevraagd????
Ik weigerde dit te tekenen en te betalen.
Vroeg om het factuur op te sturen.
Dit kon allemaal niet en moest direct betaald worden.
De mannen werden opstandig en bleven in mijn woning rondhangen. Terwijl er 1 man gewoon een spelletje begon te spelen. Ik heb heb meerdere malen gevraagd mijn huis te verlaten!! Dit deden ze niet. Ik heb toen 101 gebeld. Waarbij ze toch naar beneden gingen en in hun camionette zonder reclame of dergelijke gingen zitten.
Ik voelde me zeer onveilig!!!!
Na aankomst van politie werd er een pv opgemaakt. Aan de factuur werd niets gedaan. Als ze dit betaal willen krijgen moest dit via het vredegerecht gaan. Bel hen aub NOOIT!!!!!!!!!

12 februari 2025

Afzetterij in plaats van ontstopping

Deze firma rekent astronomische bedragen aan voor een ontstopping ( 1604 euro) en schermt dan met een garantie van 13 maanden.
Als je hen twee maand later opbelt, laten ze je gewoon stikken. Weg garantie.

12 februari 2025

Oplichters

Oplichters, er komen 2 franstaligen langs voor de situatie te bekijken. Zeggen dat er iets besteld moet worden, moet nu betalen voor hun bezoek. Sindsdien niets meer gehoord, kan ze ook niet meer bereiken.

17 januari 2025