Echt keurig geleverd allemaal. De inhoud was bij ons al bekend, maar blijven zeker klant. Hartelijke groet, Annette Dike-Doyer
Fout bij bezorging Postnl. Men heeft zich goed ingezet om andermans fout te herstellen.
Ik kende de wijnen van Paul Mas reeds langer. Wat ik wel leuk vond was dat er bij de zending een klein kaartje zat met daarop een gepersonaliseerde boodschap. Bedankt hiervoor.
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Wine Affairs is hét adres om uw wijn te kopen. Met ruim 30 jaar ervaring in de slijterij handel kunnen we zeggen dat u bij ons in goede handen bent. In 1986 is Wine Affairs ontstaan op de Haarlemmerdijk in Amsterdam. Het begon met een kleine slijterij wat al snel te klein was, daarom was het een mooie uitdaging om een grotere slijterij te openen. En die kwam toevallig ook te koop was op de Haarlemmerdijk. Na dat deze slijterij weer een succes bleek te zijn hadden wij het gevoel dat we deze uitdaging ook ergens anders aan konden gaan. En dat was een succes! Met twee slijterijen in Monnickendam erbij bestaat Wine Affairs inmiddels uit drie winkels. Drie winkels waar wij iedere dag onze klanten mogen helpen door het juiste advies te geven. Natuurlijk is Wine Affairs een slijterij met voor ieder wat wils, wij hebben heerlijke alledaagse wijnen maar ook heerlijke luxe wijnen. Bij Wine Affairs komt u nooit wat tekort.
't spil 44, 1141SH, Monnickendam, Nederland
- info@wineaffairs.nl
- wineaffairs.nl
Snelle service
Snelle service, ruim assortiment wijnen en goede levering!
Goede en snelle service
Goede en snelle service! Gebruiksvriendelijke site.
Aan te bevelen!
Prima en snel!
Prima en snel!
Alles uitsluitend in karton verpakt.
En verder nog een leuk welkomstkaartje.
Top zaak
Top zaak! Altijd goed advies en persoonlijke benadering!
Fan!
Fijne wijnen en snel in huis! Persoonlijk kaartje laat zien dat er aandacht aan de bestelling wordt besteed.
Een zeer tevreden klant
Ik heb voor het eerst online wijn besteld via wine affairs. Hierbij heb ik een aantal rode, witte en rose wijnen besteld. Deze waren stuk voor stuk heerlijk en worden gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De wijnen werden keurig op tijd bezorgd en waren heel goed verpakt, waardoor er geen risico is op kapotte flessen. Daarnaast bevatte het pakket een leuke handgeschreven boodschap van Wine Affairs. Heel attent! Voor mij een absolute aanrader!
Genoten van de wijn!
Genoten van de wijn!! Goede service, snelle levering en lekker genieten!
WineAffairs
Hele goeie en heerlijke wijnen bij deze webwinkel. Naast snelle levertijd ook een hele klantvriendelijke klantenservice.
Snelle levering, de wijnen waren goed verpakt en er zat een persoonlijke boodschap bij. Dat geeft net wat meer binding.
Top ervaring
Top ervaring. Snelle levering en goede prijs kwaliteitverhouding !
Heerlijke spullen en goede service!