winefinder.com Reviews 1.898

TrustScore 4 uit 5

4,0

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Winefinder har ett hygligt sortiment men det har blivit betydligt mindre under senare år, troligen pga att ekonomer kommit in i bilden, då brukar kvaliteten vanligen chansera. Leveranserna är urusla,... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra beställningsfunktion - dock blev jag ngt överraskad av att inte få någon förhandsavisering inför leverans... Var därför oförberedd och inte hemma när budet ringde och sa att han stod utanför huse... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

snabba oftast tom punktliga. Alltid mkt bra viner. Har dock på senare år växlat upp. Ni har nu ett väsentligt dyrare sortiment. Saknar viner i mellanklassen dvs. viner mellan 135 -155. Tidigare fa... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra och spännande utbud. Tema lådor, t ex 6 pinot noir från olika länder och delar av världen. Eller t ex 6 olika årgångar av ett vin från samma producent. Detta ger roliga och trevliga provningar... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Wijnhandel
  2. Alcoholwinkel

Geschreven door het bedrijf

Winefinder ApS är en oberoende e-handel som säljer vin på nätet med fokus på kvalitetsviner. Winefinder ApS blev den 15 oktober 2007 det första företag som hos Skatteverket fick registrering som distansförsäljare av vin till svenska privatpersoner och är idag Nordens ledande e-handel för kvalitetsviner.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 14% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

sakkunnig och snabb information.

sakkunnig och snabb information.
Tydliga besked och bra sätt att leverera

1 februari 2024

Hej Lars,

Smidigt

Smidigt. Vet man vad man vill ha så går det snabbt och lätt att handla

8 februari 2024

Hej Miriam,
Vad roligt att du gav oss 5-stjärnor, tack! Positiva omdömen ger oss energi att bli ännu bättre.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Bara 🆗

Ok, lång leveranstid och strul med leveransdagar.

6 februari 2024

Hej Andreas,
Vad tråkigt att höra att du haft strul med din leverans.
Kan du maila oss ordernummer så vi kan kika på vad som hänt? Maila det gärna till: info@winefinder.com

ER vinkunskap kunde gett Er 5 stjärnor

ER vinkunskap kunde gett Er 5 stjärnor, men införandet av transportkostnad utan info gör att Ni får 4.

2 februari 2024

Hej Göran,
Tack för ditt omdöme.
Vi har valt att ha en jämn frakt på alla köp. Vi skulle förstås kunna baka in fraktavgiften i våra priser på vinerna (dvs höja priserna på vinerna) men vi tycker det är mer transparent att ha en fraktavgift eftersom många konsumenter idag är medvetna om att det kostar pengar och är dyrt att frakta tunga varor med lastbil hem till dörren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra vinval till ofta nedsatt pris

I flera fall riktigt bra viner med litet ålder som man ofta inte hittar via Systemet, och en del väl valda sådana till nedsatt pris som gör dem mycket köpvärda.

1 februari 2024

Hej Peter,

Hej Joel,

Bra urval av viner

Bra urval av viner. Numera fungerar också leveranserna. Snabba svar på beställningar.

22 januari 2024

Hej Göran,

Hej Björn,

Snabb lev

Snabb lev. Billig frakt. Gott vin.

26 januari 2024

Hej Paul,

Perfekt leverans

25 januari 2024

Hej Anneli,
Vad skoj att du är nöjd, det gör oss glada.

Bra utbud

Bra utbud, mycket intressanta viner. Oftast snabb och bra leverans

25 januari 2024

Hej Nils,

Snabb och pålitlig leverans

Snabb och pålitlig leverans. Funkade även bra då vi fick ett korkskadat vin

18 januari 2024

Hej Rolf,
Kul att höra att du är nöjd, det gör oss glada.

Mycket professionella

Mycket professionella! Bra och hjälpsam service. Stort vinurval.

23 januari 2024

Hej Curt,

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra sajt men en del saknas

Bra sajt för att hitta bra viner till bra priser. Däremot saknar jag en del funktioner som finns på andra sajter såsom Vivino med kundrecensioner av viner, betyg, och scanningsfunktioner. Fixar ni det blir det högsta betyg.

15 januari 2024

Hej Lars,
Tack för ditt omdöme och din input. Tar detta vidare till ansvarig person.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Dålig koll på leveranser och vad som…

Dålig koll på leveranser och vad som verkligen (fel)levererats till kund.

22 januari 2024

Antwoord van winefinder.com

Vad tråkigt att höra att du haft problem med dina leveranser.
Vi vill gärna kika på vad som hänt, så återkom gärna med ett ordernummer, du kan maila till info@winefinder.com

Byt leveranspartner

Allt jättebra, förutom leveranserna. Fundera på att byta samarbetspartner?

Antwoord van winefinder.com

Tack för ditt omdöme. Tråkigt att höra att du haft problem med dina leveranser. Vet inte vilken utav dem du haft problem med men vi har 3 transportörer som man själv kan välja hemleverans med i kassan så kika gärna där nästa gång så kan du välja en utav de andra i så fall.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lätt att boka leveranstid och budet kom…

Lätt att boka leveranstid och budet kom i rätt tid.

Hej Lena,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

6 flaskor dåligt vin

Handlade 6 flaskor av ett vin som över huvud taget inte svarade det som skrevs på hemsidan: Goru Organic EKO 2021. Art.nr: A132943.
Skulle kosta 169.- per flaska men nu 109.- per flaska. Smaken var blaskig, lite pepprig, liten smak av kork. Totalt anonym. Vinet har knappast kostat 169 kr tidigare.
Känner mig lurad och kommer inte handla på Winefinder mer.
Mvh
Leif Alatalo

Hej Leif,
Det där låter väldigt konstigt. Kan det vara så att vinet har varit defekt - det händer ju ibland att enstaka viner är dåliga (korkdefekt är ju den vanligaste defekten och det låter som en sådan)? Vinet är testat av Wine Enthusiast, en av vinvärldens mest respekterade publikationer, och de ger det omdömet Best Buy och dina smakupplevelser stämmer inte alls med våra egna. Vi ersätter dig förstås för den defekta flaskan.
Btw - average price i Europa för vinet är 175 kronor flaskan så 169 är definitivt rätt ordinarie pris för vinet.
Hälsningar
Magnus Ericsson, VD

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.