Bedrijfsgegevens

1. Sex toy-winkel

Geschreven door het bedrijf

Når du bruger kondom, er det så ikke samtidigt med en af de dejligste aktiviteter i verden? Og vi ønsker at gøre det øjeblik meget mere behageligt. Og helt ærligt, så skal kondomet sættes på så glat som muligt, med så lidt afbrydelse som muligt. Og frem for alt helt sikkert. Her vil et traditionelt kondom ikke være til nogen hjælp. Vi har aldrig forstået, hvorfor kondomer ikke har gennemgået en reel udvikling i 100 år. Jo, de er selvfølgelig blevet tyndere og har fået riller og knopper og smag, men det er stadig noget af en opgave at få dem sat på. Tænde lys, hvad er op og ned, fedtede fingre af glidecremen, bvadr, prøve igen - påsætningen er en afbrydelse, du godt vil undvære, når du skal forlyste dig i sengen. Derudover kan der også opstå problemer, som du ikke havde regnet med kunne opstå så tidligt, nemlig risiko for små revner på grund af for eksempel dine eller kvindens negle. Det synes ikke så sikkert ved noget, der burde være virkelig sikkert. Også noget som: Kondomer, som du først tager forkert på, og så bare kan smide direkte i skraldespanden. Vidste du egentlig, at brugen af kondom er usikker i 30 % af tilfældene på grund af forkert brug? 30 % risiko for graviditet eller en kønssygdom - det skal man ikke ønske sig. Med udviklingen af Wingman har vi netop løst kondomets grundlæggende problemer. Den praktiske clip sikrer, at kondomet altid rulles korrekt ud, og derfor altid er korrekt påsat. På denne måde bidrager Wingman til at gøre sikker sex lettere. Vores unikke design er patenteret over hele verden og har endda modtaget Golden IF Design Award for det. Det er en pris, der anses som produktdesignets Oscars, en høj udmærkelse, der normalt kun tildeles mærker som Apple, Philips og Porsche. Det er vel ikke helt dårligt. Vi er på rette vej, men endnu ikke helt hvor vi ønsker at være. Tilgængelighed, forlegenheden ved at spørge efter et kondom i butikken, det at kunne diskutere brugen af kondomer og meget mere. Der er masser af udfordringer, men vi har et super godt produkt, og vi vil gerne være med til at tage disse udfordringer op. Du kan nemt bestille din Wingman online i vores egen webshop, hvor vi sørger for, at du nemt kan modtage kondomer, når du vil. Sammen vil vi nyde at købe og bruge kondomer, hvilket vil gøre os alle gladere og lykkeligere.

Contactgegevens

1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kun en størrelse..

Jeg købte kondomerne pga funktionen med klipsene, men de er for ‘lille’ i mit tilfælde og jeg kan ikke bruge klipsen. Så skal nu tage kondomet ud af klipsen før brug. Selve kondomet er fint, men vær opmærksom på at de kun findes i en størrelse og at de ikke skriver hvilken størrelse særligt tydeligt inden køb.

6 februari 2026
Review zonder uitnodiging
Logo Wingmancondoms

Antwoord van Wingmancondoms

Hej,

Tak for din anmeldelse og for at give Wingman et forsøg.

Vi er selvfølgelig kede af at høre, at størrelsen ikke passede optimalt i dit tilfælde. Wingman findes i én størrelse med en nominel bredde på 56 mm. Det er den mest udbredte størrelse i Danmark. Målt fladt på bordet er bredden 56 mm, hvilket typisk passer til en erektionsomkreds på ca. 11–12 cm.

Til sammenligning ligger mange standardkondomer i Danmark på 52–54 mm, så Wingman er allerede en smule bredere end gennemsnittet og designet til at passe den gennemsnitlige danske mand godt.

Vi har desuden gjort størrelsesangivelsen tydeligere på produktsiderne, så den nominelle bredde på 56 mm fremgår klart inden køb.

Som med tøj kan pasform dog variere fra person til person, og det kræver nogle gange lidt afprøvning at finde den rigtige størrelse. Derfor anbefaler vi altid at starte med en mindre pakke, hvis man er i tvivl om, hvad der passer bedst.

Tak igen for din feedback – den hjælper os med at blive tydeligere og bedre.

Team Wingman

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Nem bestilling, betaling og levering; meeeeen......

Ingen udfordringer med bestilling, betaling eller levering, hvorfor anmeldelsen ikke er baseret herpå.
Siden angiver, at det er meningen, man skal kunne rulle det på kun med én hånd (hvilket også er rigtigt) men selve pakken den kommer i er noget genstridig, hvorfor to hænder er nødvendige her.
Dertil angiver min partner, at kondomet ikke føles så tyndt som andre varianter på markedet.
Slutteligt tænkte vi, at det ville være mega nemt med anvisningen om at logoet skulle vende opad forinden påføring. Men grundet tryk i plastikdelen på modsatte side (formentlig noget der sættes ifm produktionen) så kan man (*vi) have svært ved at mærke den korrekte vej eks. i mørke. Samlet set gør dette at min partner ofte vælger andre alternativer på markedet, hvor mening i stedet var at det skulle gøre processen nemmere. Så sjovt at prøve, men er ikke sikkert vi bestiller igen baseret på vores oplevelse med produktet.

1 februari 2026
Review zonder uitnodiging
Logo Wingmancondoms

Antwoord van Wingmancondoms

Hej,
Tak for din grundige og ærlige anmeldelse – det sætter vi oprigtigt pris på.
Du har helt ret i, at selve folien skal åbnes med to hænder. “Én-hånds-påføring” refererer til selve pårulningen, ikke til åbningen af pakken. Vi arbejder løbende på at optimere emballagen, men selve påføringen skal stadig kunne klares med én hånd, når pakken først er åbnet.
Angående tykkelsen: Vores kondom er 0,05 mm og hører dermed til blandt de tyndeste standard latexkondomer på markedet. Oplevelsen af “tyndhed” kan dog variere fra person til person, da pasform og individuel følsomhed spiller en stor rolle.
Med hensyn til logoet: Det skal kunne mærkes tydeligt med fingrene, så man kan orientere sig korrekt – også uden at kigge. Hvis I har haft svært ved at mærke det, kan det være værd at prøve én gang i godt lys for at lære placeringen at kende. Når man først ved, hvordan det føles, plejer det at være ret intuitivt – også i mørke.
Vi er selvfølgelig kede af at høre, at oplevelsen ikke helt levede op til forventningen. Tak fordi I gav det et forsøg – og for at dele jeres erfaring.
Team Wingman

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god oplevelse – noget nyt, og det virker bare

Virkelig god oplevelse – noget nyt, og det virker bare

Virkelig god oplevelse. Det er noget nyt og det virker nemt. Det giver en anden følelse – på den gode måde. Jeg havde aldrig prøvet Wingman-kondomer før, men havde hørt om dem gennem en ven, der roste dem for både komfort og brugervenlighed. Jeg tænkte, det lød spændende, så jeg besluttede mig for at prøve dem – og det er jeg virkelig glad for, at jeg gjorde.

Det mest bemærkelsesværdige er det unikke design med applikatoren, som gør det utrolig nemt og hurtigt at tage kondomet på – uden at røre ved selve kondomet. Det lyder måske som en lille ting, men i praksis gør det en kæmpe forskel. Ingen fumlen, ingen panik i øjeblikket – bare et hurtigt, rent og problemfrit påføring, der føles meget mere naturligt og selvsikkert.

Og så er følelsen markant anderledes end med traditionelle kondomer. Wingman er så tyndt og godt designet, at man nærmest glemmer, det er der. Der er ikke den der “barrierefølelse”, som man nogle gange får med almindelige kondomer. Det føles tættere, mere intimt – og langt mere naturligt. Det gør en forskel for begge parter, og det hele bliver bare en bedre oplevelse.

Kvaliteten er også helt i top. Man føler sig tryg hele vejen igennem – både med materialet, pasformen og det faktum, at det er udviklet med tanke på både sikkerhed og nydelse. Wingman virker gennemtænkt ned til mindste detalje, og det er tydeligt, at der er lagt meget arbejde i at skabe et produkt, der imødekommer de små irritationer, mange har med almindelige kondomer.

Alt i alt kan jeg kun anbefale Wingman kondomer, især hvis du har haft dårlige oplevelser før eller bare gerne vil prøve noget nyt, der rent faktisk fungerer. Det er nemt, det er sikkert, og det giver en meget bedre oplevelse. Jeg kommer i hvert fald ikke til at gå tilbage til de gamle typer igen.

18 juni 2025

Lees meer over geverifieerde reviews.