Winkelrinkel

Ik was slachtoffer van winkel rinkel. Vorige op april heb ik een kast betaald maar ik heb nooit ontvangen. Ik was het slachtoffer van een online zwendel via de website. Winkelrinkel.com. Nu, na rui... Toon meer

Kast besteld maar kreeg argwaan… opzoekwerk gedaan… kast staat op uk website voor een bedrag van 4 cijfers… alles is 1op1 gekopieerd. Pure oplichting, KVK bestaat niet! Erg boos geworden, aangifte bij... Toon meer

Duidelijk geval van oplichting. Ik ben aan het nadenken klacht in te dienen, maar om een kans op slagen te hebben, zouden wij een groepsvordering moeten doen. Zijn er onder jullie mensen geïnteresse... Toon meer

Ik was slachtoffer van winkel rinkel

Winkelrinkel.com. Nu, na ruim 2 maanden nog steeds zonder kast, krijg ik als ik een mail stuur een melding dat het e-mailadres niet bestaat en de website niet meer bestaat.
Ik zou graag willen weten hoe ik ze kan melden en hoe ik andere mensen kan helpen om geen slachtoffer te worden zoals ik.
Bedankt voor je hulp.

13 juni 2021

Kast gekocht

Kast gekocht, zit vol smacht op de kast te wachten. Te mooi om waar te zijn. Tot op de dag vandaag geen reactie op de mail gehad.. of een kast ontvangen.. zoals ik hier lees ben ik helaas de gedupeerde van oplichterij. Nog even uitzoeken hoe ik hier aangifte van kan doen.

8 mei 2021

Kast betaald

Kast betaald, niks ontvangen. Bij mail gevraagd en als antwoord terug dat ze alleen in het weekend leveren, daarna niks meer ontvangen. Mail is uit de lucht. Nu betalingssysteem mollie gevraagd, of die evtueel kan helpen, ben benieuwd.

6 mei 2021

Wat een vreselijke oplichters

Wat een vreselijke oplichters, heb daar ook een kast besteld ,maar nooit gekregen drie keer een mail gestuurd,maar kreeg die steeds terug. En nu nog mijn geld kwijt 😭ga zeker aangifte doen. Dus mensen wees echt gewaarschuwd!!!!!!

3 mei 2021

Helaas...

Ook ik sluit aan bij de vele gedupeerden. Ik dacht nochtans op voorhand heel goed alles onderzocht te hebben want het leek te mooi om waar te zijn.. gewoon een schande... Het webwinkelen schrikt me meer en meer af...

3 mei 2021

Winkelrinkel.com niet betrouwbaar; levert niets en is onbereikbaar

Ook ik ben er in getrapt. Kast besteld, betaald en niets ontvangen. Had me (dacht ik) goed georiënteerd, er waren alleen maar positieve reacties op internet te vinden. Nu zijn ze onbereikbaar, mail wordt als onbestelbaar geretourneerd. Site lijkt over te gaan naar gooda.nl. Kast wordt nu voor hetzelfde bedrag aangeboden op winkelhoofd.com
Even kijken hoe ik aangifte van oplichting kan doen

oplichters

oplichters. Staat nu te koop bij Bremsil. Trap er niet in. Geen adres en geen telefoonummer bekend. Staat ook niet in de KvK geregisteerd.

2 mei 2021

Oplichters. Besteld, betaald, niet geleverd.

5 april 2021 kast besteld en betaald.
Mails gestuurd maar geen reacties. Klacht bij Mollie ingediend.
Ik wil of mijn kast of mijn geld terug.
Website is uit de lucht en helaas nu wel slechte reviews.
Er was op het moment van aankoop nog nergens iets slechts te vinden.
Pas op! De kast wordt nu aangeboden door Winkelhoofd.com en heet nu Bremsil.

2 mei 2021

Helaas heb ik ook een kast besteld

Helaas heb ik ook een kast besteld, En nog steeds niet ontvangen ( ga er vanuit dat dit ook niet gaat gebeuren.

Op mails reageren ze ook niet.
Jammer dat er mensen zijn die te lui zijn om te werken en door mensen op te lichten aan hun geld komen.

Sluit me graag aan als er mensen zijn die stappen willen ondernemen,

Oplichters!!

Oplichters!!
Eerste week kreeg ik nog een reactie van Lisa maar daarna niets meer en ook mijn bestelling nooit ontvangen.
Ga ook verdere stappen ondernemen

30 april 2021

Duidelijk geval van oplichting.

Duidelijk geval van oplichting.
Zijn er onder jullie mensen geïnteresserd om eventueel klachten te bundelen?