Winkwink.dk Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg havde bestilt en dateboks fra Dately, da jeg faldt over et godt tilbud. Jeg måtte dog efter en uge selv skrive til dem for at finde ud af at grunden til der ikke var afsendt noget s... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Ordre afsendt første hverdag efter bestilling. Alle bestilte varer var på kager og medsendt. Der var en defekt på den ene vare, som efterfølgende er byttet uden problemer. Dog én stjerne ned, da den... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har flere produkter fra Winkwink.dk, har altid modtaget dem hurtigt, godt pakket ind, de har aldrig fejlet noget, og har altid levet op til forventningen. Al kontakt med kundeservice er foregået... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Er rimelig godt tilfreds med min silikone mund/f....., men kunne godt bruge noget meget mere voldsomt.. Men har vel givet mig ca. 50 udløsninger i weekenden og mandag .. Tænker den ville være pe... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Sex toy-winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Winkwink.dk er en af Danmarks største webshops med lingeri og sexlegetøj. Vi har et bredt udvalg bestående af mere end 4000 produkter. Vores leveringstid er 1-2 dage og vi sender alle pakker i en neutral og diskret emballage. Har du spørgsmål kan du altid kontakte os på 69 13 44 47 eller på mail til kundeservice@winkwink.dk mellem 9-15 mandag-fredag.

Gemiddeld

TrustScore 3.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Mangler op til flere varer

efter en uge var der stadig mail korrespondance på at de ikke havde deres varer på lager. Trods at de lover afsendelse samme dag hvis man bestiller inden kl.17
Falsk markedsføring.
De slettede heldigvis min bestilling.

5 mei 2015

Hej Line,

Det er desværre ikke korrekt. Et af de produkter du bestilte var restordre som du blev gjort opmærksom på. Efterfølgende prøvede vi at finde alternativer men det ønskede du ikke.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God hjælp fra kundeservice med lingeri

Jeg skulle købe lingeri til min kæreste som en overraskelse og var lidt usikker på hvad jeg skulle købe samt lidt i tvivl om størrelsen. Jeg ringede og fik rigtig god rådgivning og kæresten var også glad for det så jeg er glad og tilfreds!

11 april 2015

Hej Mie,

Det var godt du havde glæde af vores rådgivning :-)

Dårlig oplevelse

Opdatering den 29. maj. Er stadig ikke blevet kontaktet, så de har åbenbart bare tænkt sig at beklage her på siden i stedet for at rette op på fejlen, men det er jo også gratis at beklage. Fint for dem hvor det går godt, men som I kan læse er det et sats om det går godt eller pengene er tabt. Jeg skal gerne skrive igen, hvis jeg bliver kontaktet af Winkwink.

Opdatering den 9. maj. Til trods for at jeg har lagt ny telefonbesked til Winkwink og at de har kontaktet Trustpilot nogle dage efter min anmeldelse for at få verificeret min anmeldelse, hvilket jeg selvfølgelig kunne med kopi af købskvittering, er jeg ikke blevet kontaktet. Super ærgerlig oplevelse og måske meget sigende om firmaet, at de læser med her, men ikke har mod til at rette op på oplevelsen og ikke mindst betale de 500 kr. tilbage som de har snydt mig for.

Jeg kan fuldt ud tilslutte mig Lenes anmeldelse den 5. marts.
Havde ikke fået leveret varerne efter 2 uger og skrev en mail, ventede yderligere nogle dage, men fik ingen reaktion. Ringede derefter flere gange og lagde besked på telefonsvarer og blev endelig kontaktet. Varerne var ikke sendt, da nogle varer var i manco. Det havde man ikke skrevet på hjemmesiden og ej heller ulejliget sig med at informere mig om. Jeg synes måske nok, at man kunne sende de varer man havde, og så eftersende de andre varer. Da varerne så blev modtaget, manglede der varer for 500 kr. Har igen både skrevet til firmaet via deres hjemmeside og lagt besked på telefonsvarer, men er efter 4 arbejdsdage ikke blevet kontaktet. Det er tydeligt, at der er problemer med lagerstyring, pakkeri og kundeservice, og det er både dyrt at betale 1500 kr. men kun få leveret varer for 1000 kr. samt irriterende ikke at kunne få fat i firmaet, så jeg kan få de manglende varer eller penge tilbage.

10 april 2015

Hej Madsen,

Vi beklager at du har oplevet en fejl.

Super

Super sted efter nogle levering problemer og fik snakket med dem og fik en Extra gave og kunne godt finde på købe der fra igen

10 april 2015

Hej Mie,

Ja beklager den lille fejl men håber du synes om gaven :-)

God Kundeservice

Wink-Wink har billigere priser end deres konkurrenter. Desuden tilbyder de et sort udvalg af varer og formidable kundeservice. Når jeg finder et "legetøj" på nettet, gør jeg det til en vane at kigge på Wink-Wink's hjemmeside for at sammenligne priser inden jeg bestiller.

20 maart 2015

Hej Klaus.
Mange tak for dine rigtig fine ord. Vi er meget beærede over at du bruger vores side som opslag til at sammenligne priser. Vi prøver altid at holde priserne så lave som muligt og det er vi glade for at du sætter pris på. Mange tak og god dag!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

god service og hurtig levering

jeg bestillede et produkt ved winkwink. der var dog nogle ting jeg ikke havde styr på. Så jeg siger tak for den nemme og gode chat service på siden.
Efter de hjalp mig med bestillingen regnede jeg med lan tid før det kolm. der dig dog kun 1 dag så var det fremme :)

tak for god service

16 maart 2015

Hej Emil.
Mange tak for dine fine ord. Vi er rigtig glade for at du havde en god oplevelse med vores kundeservice og levering. Vi glæder os til at se dig på shoppen igen.

Nem og hurtig betjening

Købte noget lingeri og der var fine billeder og fik det meget hurtigt med post Danmark. Siden er god at surfe på og meget overskuelig. Her kunne jeg sagtens shoppe igen.

16 maart 2015

Hej Line Sofie.
Tak for dine fine ord og stjerner. Vi er glad for at du har været glad for din oplevelse hos os og er glad for vores side, som vi hele tiden prøver at udvikle, så den bliver så nem at bruge som muligt. Vi håber at se dig snart igen.

Fik ekstra netstrømper :) Men lidt forsinket

Ville give 4½ stjerne, men det findes ikke.
Vi måtte rykke for vores varer nogle gange - til gengæld fik vi 2 par netstrømper selvom vi kun havde bestilt 1. :)
God pris, når vi sammenligner med andre

6 maart 2015

Hej Charlotte og Kim.
Mange tak for jeres fine ord. Vi er ked af at I ikke fik jeres varer med det samme, men glade for at I i sidste ende havde en positiv oplevelse med jeres handel hos os. Vi håber at se jer igen, så vi kan gøre os fortjent til den sidste (eller den sidste halve) stjerne ;-)

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Blandet oplevelse

Bestilte varer og fik ordrebekræftelse af jeg ville få dem 1-2 dage efter.
Efter 1½ uge rykkede jeg pr mail. Ingen repsons.
Ringede flere dage men der var tlf.svarer at de har tralvt.
Skrev her på Trustpilot det var et fupfirma og blev kontaktet et time efter med beklagelse men de havde leverandørproblemet og desuden var deres tlftid 12
16 hvilket de dog ikke sagde på tlfsvarer.
Blev lovet at jeg senere samme dag ville få trackinnr. MEN Havde intet hørt igen næste dag. Skrev igen og rykkede Fik at vide dagen efter igen at der stadig var leverandørproblemer men man havde stadig ikke informeret mig om dette.
Fik så at vide at hvis jeg valgte et andet produkt end det bestilte ville jeg få det hurtigere og med ekstra rabat.
Samlet set 2 ugers levring men kun efter at klage og dårlig rating.
Synes stadig ikke at de et særlig servicemindede.

5 maart 2015

Hej Lene.
Vi kan ikke beklage nok at din oplevelse hos os ikke har været positiv. Vi har haft en periode, hvor vores lagerstyringssystem ikke har været med os og har derfor haft rygende travlt. Det retfærdigører dog på ingen måde den oplevelse du har haft og det kan vi ikke beklage nok.
Vi håber at du har mod på at handle hos os igen, så vi kan bevise vores værd.

Godt igen

Efter, at have fået en negativ oplevelse. Blev der rettet op på det igen, måtte lige vente på varen men i dag. Har jeg modtaget den, samt en undskyldning. Den er accepteret, varen er god. Havde jeg fået den med det samme, havde jeg givet 5. men jeg vil bestemt handle der igen.

3 maart 2015

Hej Sussanne.
Tak for din fine anmeldelse. Vi beklager meget at din oplevelse ikke var positiv fra starten, men håber at kunne genvinde din tillid en anden god gang. :-)
Hav en dejlig dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Troværdig, hurtig, hjælpsom. Kan helt sikkert anbefale at handle hos winkwink. Rigtig god internet butik. 5 stjerne herfra!!

20 februari 2015

Hej Raymond.
Tak for dine fine anmeldelse. Vi er meget glade for at du havde en god oplevelse med vores service og vi glæder os til at byde dig velkommen på shoppen igen.

Godt, næsten...

Min bestilling blev ikke ekspederet i første omgang, og levering skete derfor ikke som lovet indenfor et par dage.

Jeg måtte genbestille, men så kom varen også. Der var problemer med track-and-trace-levering, men det var Post Danmarks fejl.

Når jeg ikke giver 5 stjerner skyldes det udelukkende, at bestillingen ikke blev effektueret i første omgang, og at et par emails i starten ikke blev besvaret.

Til gengæld var der fin opfølgning senere. Jeg tør derfor godt anbefale WinkWink, og vender helt sikkert selv tilbage.

13 januari 2015

Hej Karsten.
Tak for din anmeldelse. Vi kan ikke beklage nok at du ikke havde en positiv oplevelse fra start, men vi er glade for at det hele løste sig og at du alt i alt havde en god oplevelse med handlen hos os. Vi håber at se dig igen på shoppen, så vi kan fortjene den sidste stjerne ;-)

Hurtig og gratis levering

Bestilte lidt juleting på siden og de kom to dage efter. Overskuelig side og fine priser også er der gratis fragt, hvilket er et stort plus for mig.
Man skal lige huske at den gratis fragt er til posthuset, men det passede mig fint, da jeg ikke plejer at være hjemme når posten kommer. Alt i alt en god oplevelse med mit køb.

26 december 2014

Hej Katrine.
Tak for din fine anmeldelse, vi er rigtig glade for at du havde en god oplevelse med dit køb. Det er godt at du påpeger at den fri forsendelse er til posthuset, hvilket vi også håber gøres klart på vores side. Vi glæder os til at se dig igen på shoppen.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Utroværdig

Nu har jeg gentagne gange prøvet at anmelde et produkt på deres hjemmeside hvilket er en del af deres SERVICE, men anmeldserne er finurligt nok aldrig dukket op på deres side, hvilket gør at man alt andet end lige tænker at kritiske anmeldelser af deres produkter ikke er ønskede.

Og når man så indrykker en anmeldelse på trustpilot om netop dèt problem, og så samtiddigt omtaler det produkt "rebel big dong" man finder ildelugtende mv, så bliver man indberettet af firmaet/winkwink indenfor 1 time, det er jo i sagens natur utroværdigt.

15 december 2014
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækkert udvalg og lynhurtig levering!

Købte lidt blandet hos Winkwink.dk og det kom dagen efter. Ingen problemer så dejlig nemt!

20 november 2014

Hej H.
Tak for dine fine ord og stjerner. Vi er glad for at du har haft en god oplevelse hos os og vi sætter stor pris på at du har anmeldt os her på trustpilot.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtigt og nemt - og for alt i verden diskret

overskriften siger det hele

10 november 2014

Hej Annette.
Tusind tak for dine flinke ord. Vi sætter stor pris på din anmeldelse og glæder os til at velkommen dig på siden igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

lucky luke (hurtigere end sin egen skygge)

super hurtig levering, og så de helt rigtige varer, lidt billigere,
rart man ikke skal samle en masse ting, for at få gratis fragt,
porto er bare irriterende ved ikke hvorfor.
kommer helt sikkert igen
mvh karsten

4 november 2014

Hej Karsten
Tusind tak for din skønne anmeldelse. Vi er rigtig glade for at du har haft en god og hurtig oplevelse.
Vi glæder os til at se dig på shoppen igen!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Manglende Kundeservice

Efter at have fundet og bestilt de ønskede produkter Torsdag 23/10-14 inden kl. 20.00 tænkte vi super service og levering. Priserne var også i top. Hertil skal lige nævnes at alle produkter stod på lager.

Fredag var der ikke kommet nogen mail på at pakken var eller ville blive afsendt så der tages kontakt pr. Telefon flere gange men ak!, bliver mødt af en svarer uden mulighed for at lægge en besked - der sendes så en mail men heller ikke denne svares der på.. Der prøver flere gange henover weekenden, for det er jo en support telefon!
Igen mødes man af en svarer!

Mandag 27/10-14 om formiddagen sendes der mail til dem.. Og vupti et par timer modtages en nyhedsmail fra WinkWink - men ikke noget svar på tidligere henvendelser???

Så kommer der pludselig en mail fra dem om at pakken vil blive samme dag, dvs. Mandag og jeg vil modtage en mail med sporings nummeret tilhørende min forsendelse.. Sådan, tænkte jeg.. Men blev hurtigt skuffet da jeg d.d stadig ikke har modtaget nogen mail om at pakken var på vej!!

Det lykkedes mig i dag, Tirsdag 28/10-14, at komme i forbindelse med en medarbejder, der så kunne fortælle mig at flere af produkterne var i rest-ordre og at vi skulle været informeret om dette pr. Mail - ingen mail modtaget om dette hos mig!
Valgte herefter at annullere orden og har modtaget en mail på dette.

Har efterfølgende været inde på deres sige og fundet de samme varer og de er stadig på lager.

Alt i alt, en MEGET skuffende oplevelse.

25-03-2015

Hej Anna,

Tak for din tilbagemelding, trods at dette opslag blev foretaget
28. oktober 2014, men som bekendt - bedre sent end aldrig.

28 oktober 2014

Hej Andersen.
Vi kan ikke beklage nok at du ikke har haft en tilfredsstillende oplevelse hos os. Normalt plejer vi ikke at have nogle kommunikationsproblemer med vores kunder, når det sker at vores produkter er i restordre, men jeg kan høre at det ikke er tilfældet denne gang og det beklager vi rigtig mange gange.
Vi håber at du vil have mod på at handle hos os en anden gang, for vi vil gerne bevise at vi altså ikke er så slemme endda ;-)

Gode priser god service

18 oktober 2014

Hej Morten.
Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine stjerne og håber at vi kan give en service til fem stjerner, næste gang ;-)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Til en sjov aften med konen.

Lidt lang leverings tid, men ellers alt i orden.

12 oktober 2014

Hej Dan.
Tak for dine fine ord. Vi beklager at leveringstiden ikke har været helt i top og håber at kunne give dig en fem-stjernet oplevelse, næste gang du handler.