Jeg havde bestilt en dateboks fra Dately, da jeg faldt over et godt tilbud. Jeg måtte dog efter en uge selv skrive til dem for at finde ud af at grunden til der ikke var afsendt noget s... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Ordre afsendt første hverdag efter bestilling. Alle bestilte varer var på kager og medsendt. Der var en defekt på den ene vare, som efterfølgende er byttet uden problemer. Dog én stjerne ned, da den... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har flere produkter fra Winkwink.dk, har altid modtaget dem hurtigt, godt pakket ind, de har aldrig fejlet noget, og har altid levet op til forventningen. Al kontakt med kundeservice er foregået... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Er rimelig godt tilfreds med min silikone mund/f....., men kunne godt bruge noget meget mere voldsomt.. Men har vel givet mig ca. 50 udløsninger i weekenden og mandag .. Tænker den ville være pe... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Winkwink.dk er en af Danmarks største webshops med lingeri og sexlegetøj. Vi har et bredt udvalg bestående af mere end 4000 produkter. Vores leveringstid er 1-2 dage og vi sender alle pakker i en neutral og diskret emballage. Har du spørgsmål kan du altid kontakte os på 69 13 44 47 eller på mail til kundeservice@winkwink.dk mellem 9-15 mandag-fredag.
Contactgegevens
Risbrigvej 10, 6330, Padborg, Denemarken
- kontakt@winkwink.dk
- winkwink.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Altid hurtigt levering
Super side, go service og altid hurtig levering;)

Lækre sager
Oplevelsen var hele købet værd, jeg kommer helt sikkert igen! Gode priser og hurtig levering

En sikker vinder!
Fantastisk kundeservice, upåklagelige leveringstider og sidst, men ikke mindst kvalitetsprodukter. Pakker sendes endvidere i anonyme pakker, så selv nysgerrige naboer ikke kan gætte hvad posten kommer med. Vil klart anbefale andre at handle her :-)

Ynglings sexlegetøjbutik!
Pakker kommer altid hurtigt og diskret og hvis der er spørgsmål eller man vil sende retur går det hurtigt og ingen problemer.
Kvalitets produkter og også super dejligt med at der er folk der er anmeldere inde på siden som kan give en en bedre idé om produktet er noget for en

Antwoord van Winkwink.dk
Nemt, diskret og super kvalitet!
Brugervenlig og overskuelig hjemmeside, som tillod mig at finde præcis hvad jeg søgte, men også førte mig ud på en erotisk rejse, hvor nye produkter og idéer kunne opleves.
Forsendelsen var både hurtig og diskret, og produktet var af høj kvalitet og som beskrevet på hjemmesiden.

Antwoord van Winkwink.dk
Legetøj til alle lyster i lækker kvalitet!!
WinkWink er og har altid været Min ynglings side at shoppe legetøj. De har forskellige mærker, forskellige priser men alt i samme høje kvalitet. Jeg har altid sat stor pris på den diskretion der er ved en forsendelse. Og en super hurtig levering. Deres support service er også altid i top. Har jeg haft nogle spørgsmål eller brug for at blive guidet, står de klar med første klasses rådgivning. Intet er for pinligt. Alt bliver håndteret professionelt og deres produkter er ALTID i bedste kvalitet til alle typer, personligheder og lyster! Kan KUN anbefale at prøve WinkWink.dk!!

ALDRIG IGEN !!
For nogle måneder siden, købte jeg nogle produkter fra fifty shades of grey serien.. Jeg modtog hurtigt varen, hvilken er den eneste grund til den ene stjerne.
Et af produkterne jeg modtog virkede ikke optimalt, vibrationerne var svage og nogle gange ikke eksisterende. Jeg kontaktede firmaet og blev bedt om at sende produktet retur.. Hvilket jeg godtroende gør.. Jeg har informeret firmaet om at kassen har været åben, batterier i sat, men produktet har ikke været i brug, eftersom at dens funktion ikke har været fungerende.. De modtager mit produkt, og skriver at alt er som det skal være og der bestemt ikke er nogen fejl i varen.. de ønsker hverken at refundere eller bytte min vare, men derimod opkræver de mig et retur beløb, hvis jeg ønsker min vare igen.. jeg mailer med firmaet i lang tid, og får til sidst en mail fra direktøren selv, hvor han skriver at der er intet de kan gøre for mig, og hvis jeg ønsker at få mit produkt retur må jeg betale beløbet.. De garantere mig at produktet virker, og jeg opgiver til sidst og betaler beløbet, da jeg ellers ville have et betalt produkt liggende hos firmaet... Jeg får produktet hjem, og trods garanti fra firmaet virker det STADIG IKKE !! ... aldrig om jeg skal handle ved så uprofessionelt et firma igen...

Hurtig levering
Hurtig levering, billige priser, det produkt jeg købte er jeg yderst tilfreds med. Ved ikke noget om deres kundeservice, for det ikke har været nødvendigt at ta' fat i dem. Godt tilfreds :)

Nemt og hurtigt
Nemt at finde hvad jeg søgte og levering dagen efter, som lovet ved bestilling inden kl. 17.00 Første besøg her, men bestemt ikke sidste. Kan anbefales!

Nem bestilling - hurtig levering
Super nem og brugervenlig hjemmeside.
Levering dagen efter - alt i alt en god oplevelse.

super service!
rigtig god kundeservice, samt super hurtig levering.
Den får 5/5 herfra uden tvivl!

Dårlig kundeservice
Aldrig har jeg oplevet noget så dårligt.
De skriver på deres hjemmeside at de pakker kundernes ordre forsvarligt så man kan hente sin pakke uden at andre kan se hvad det er.
Dette har de så lige bevist i dag ikke er korrekt.
Da jeg skulle hente min pakke havde de pakket det i en bobbel plast kuvert og den var åbnet da noget af det jeg havde købt ikke kunne være i kuverten.
Dejligt at alle har kunne stå og kigge ned i min pakke og se hvad jeg har købt.
Vil råde andre til at købe et andet sted.
Har lige skrevet nr. 3 mail til jer i forbindelse med returnering af mine varer, men intet svar.
Det er da virkelig dårlig kundeservice!!

Antwoord van Winkwink.dk
super sortiment og lyn hurtig levering!
Bestilte mine vare Torsdag.
En af tingene havde der været stor salg af, så farven jeg havde valgt var ikke på lager, så de foreslog en anden farve. Det passede mig fint da farven ikke ligefrem er det vigtigste for mig :)
Jeg skrev til dem fredag eftermiddag at det var helt fint med ændringen.
Lørdag kl. 11, kunne jeg hente pakken på mit posthus!
Super venlig service og kan ikke huske et fortilfælde, hvor jeg har fået en forsendelse så hurtigt!

Antwoord van Winkwink.dk
Så blive det ikke bedre !!!
Man bestiller varen om eftermiddagen og næste formiddag er den fremme !
I pakken ligger der også et håndskrevet kort med tak for ordren osv.
Hvis i holder denne stil kan jeres forretning kun blive en succes !!

Super
Der er et super godt udvalg og altid diskret forsendelse og har ikke oplevet dårlige produkter eller mangler i mine bestillinger så top forretning

Antwoord van Winkwink.dk
Fin service og hurtig anonym levering.
I kan rolig handle her. Service og levering er i top.

Super hurtig levering
Har lige handlet hos jer og har gjort det nu igen, er kun begejstret for jer. Det hele kører som smurt ved bestilling inden kl 17 og får varen dagen efter.

Antwoord van Winkwink.dk
God service og hurtig levering.
Fik mine varer rigtig hurtigt og er også helt tilfreds med kvaliteten - handler der helt sikkert igen :-)

Dit is Trustpilot