Fra jeg havde bestilt min halskæde på hjemmesiden til at jeg kunne hente den i pakkeshop gik der under 24 timer - virkelig god og hurtig service! Halskæden er pakken ind i en sød og flot æske, hvilke... Toon meer
Meget smukt forarbejdet armbånd der kan reguleres i størrelsen. Designet passer både til mit barnebarn på 17 år og til mig. Forsendelsen var hurtig og forsvarlig indpakket. Vil anbefale dette firma.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har købt adskillige smykker hos Wioga og mine børnebørn elsker at få en gave derfra. Smykkerne er unikke og passer perfekt til både et par cowboybukser eller til en fin kjole. Jeres kundeservic... Toon meer
Havde haft mine øreringe fra Wioga i 3 uger og så gik de i stykker… jeg skrev så til deres kundeservice og forklarede dem hvad der var sket. Få dage efter sendte de et helt nyt par til mig
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Smykker, Armbånd, halskæder, ringe, øreringe
¨, Denemarken
- info@wioga.dk
- wioga.dk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
God/hurtig service og smukke smykker
Halskæden er pakken ind i en sød og flot æske, hvilket jeg værdsætter som kunde når jeg bestiller smykker. Jeg bestilte deres forgyldte Magdalene halskæde og den er super smuk og ved allerede nu jeg kommer til at gå med den meget. Kan ikke sige så meget om kvaliteten, da jeg lige har modtaget pakken, men overordnet set har de ydet super god, hurtigt og effektiv service - derudover er deres smykker smukke. Kommer 100% til at handle der igen og kan klart anbefales.
Havde haft mine øreringe fra Wioga i 3…
Fejl i ordren - glæde på vejen!
Min kæreste havde bestilt en halskæde og et armbånd til mig i julegave. Han får så den forkerte halskæde. Derefter kontakter han selvfølgelig dem og siger at han har fået en forkert halskæde. Han får afvide at de sender den rigtige halskæde men først efter nogle dage skriver de at de dsv ikke har flere af den rigtige halskæde.
De tilbyder så at de kan sende halskæden når den kommer hjem igen og at de så kan sende et gavekort på 500 kr som undskyldning.
Han får selvfølgelig også gratis returseddel!
Da pakken så ankommer med den rigtige halskæde i, er der dsv ingen gavekort i.
Han skriver så endnu engang til dem ift at der ingen gavekort er i, som de har lovet at de ville sende.
Herefter sender de et digitalt gavekort over mail med 500 kr på som lovet.
Mega fedt at de har så god kundeservice og tilbyder gavekort efter flere fejl/mangler i samme ordre.
For man skal stå ved sine fejl og det gør de!
Så dejligt at et firma kan se kunderne “i øjnene” og tilbyde ekstra for sine små fejl.
Sådan skal det være!😍

Antwoord van Wioga
Meget smukt forarbejdet armbånd der kan…
Forsendelsen var hurtig og forsvarlig indpakket. Vil anbefale dette firma. Og dejligt det er dansk 😃🫶

Så smukke smykker!
Fantastisk kundeservice! Virkelig smukke smykker. 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ her fra!

Verdens bedste kundeservice!!
Verdens bedste kundeservice!!! Lynhurtig levering og nogle virkelig smukke smykker. Her handler jeg gerne igen😀

Meget tilfreds
Jeg havde en virkelig fin halskæde som desværre knækkede efter 1/2 års tid. Wioga var dog så søde at sende mig en ny, så tusind tak for det:)

Antwoord van Wioga
Venlig og imødekommende service i…
Venlig og imødekommende service i forbindelse med en telefonisk forespørgsel. Meget hurtig levering😊

Super tilfreds
Super hurtig levering, god pris og godt udvalg. God oplevelse

Antwoord van Wioga
Super service og refusion af forsinket…
Super service og refusion af forsinket rabat!
//Eriksen

Antwoord van Wioga
Rigtig god varer og hurtig…
Rigtig god varer og hurtig levering.tilfreds kunde😊
Super service og god hjemmeside
Super service og god hjemmeside

Antwoord van Wioga
Alt fungerede uden udfordringer og…
Alt fungerede uden udfordringer og leveringtid var helt acceptabel

Antwoord van Wioga
Jeg har mødt en kundeservice i…
Jeg har mødt en kundeservice i forbindelse med købet,som man i dag sjældent oplever .Hele forløbet har været præget af en enorm ærlig,og hjælpsomhed.En stor tak herfra.lis jakobsen

Antwoord van Wioga
Lees meer over geverifieerde reviews.