Wiskundecursus
De wiskundecursus bereidt je goed voor op het Ccvx examen. Alle opgaves worden stap voor stap met een fijn tempo uitgelegd! Zeker aan te raden
Wisfix helpt studenten met het behalen van vwo-deelcertificaten. Wij helpen studenten met de vakken biologie, natuurkunde, scheikunde, wiskunde A en wiskunde B. Dit doen wij doormiddel van stoomcursussen die jou voorbereiden op het ccvx-tentamen! In een relatief korte periode helpen wij studenten die helemaal geen voorkennis hebben het vak te begrijpen en met een voldoende af te ronden. Onze cursussen worden live online gegeven en de docent is zowel tijdens de cursus als na de cursus beschikbaar voor vragen tot aan het tentamen. Zo krijgt de student altijd hulp wanneer nodig. Tijdens de cursus oefenen wij met zoveel mogelijk vragen uit echte ccvx-tentamens om zo de student beter de vraagstelling te laten begrijpen en op niveau te leren. Inmiddels hebben wij een grote groep studenten geholpen met hun certificaat en daarmee hun toelating tot de universiteit!
Amsterdam, Nederland
Dit is echt een uitstekende cursus! De uitleg is niet alleen duidelijk, maar ook gestructureerd en goed opgebouwd, waardoor zelfs moeilijke onderwerpen begrijpelijk worden. De docent neemt de tijd voor elke leerling en zorgt ervoor dat iedereen het tempo kan volgen. Er is veel persoonlijke aandacht en je voelt je echt geholpen bij elke stap.
Wat ik vooral fijn vind, is dat er ruimte is om vragen te stellen en dat alles geduldig en op een begrijpelijke manier wordt uitgelegd. Dankzij WisFix heb ik meer zelfvertrouwen gekregen in wiskunde en zijn mijn resultaten merkbaar verbeterd.
Ik zou deze cursus absoluut aanraden aan iedereen die moeite heeft met wiskunde of juist zijn niveau wil verhogen. Echt een topervaring!
Ik heb de cursus als heel prettig ervaren. De uitleg was duidelijk en goed te begrijpen, en dit was voor mij erg belangrijk aangezien ik al best een lange tijd geen wiskunde meer heb gehad en ook nooit op vwo-niveau. Wat ik vooral fijn vond, is dat we tijdens de lessen gewerkt hebben met concrete stappenplannen en handvatten om wiskundevragen op te lossen. Door veel te oefenen tijdens de lessen werd de stof meteen duidelijk.
De docent is erg vriendelijk en neemt echt de tijd om alles uit te leggen. Als je iets niet meteen snapt, blijft hij het rustig uitleggen totdat je het begrijpt. Je merkt dat hij echt betrokken is bij de cursisten en dat hij wil dat iedereen het haalt.
Ik heb een wiskundecursus gevolgd bij Wisfix ter voorbereiding op het CCVX-examen en ik ben echt heel tevreden. De uitleg was duidelijk waardoor ik de stof goed begreep. Ook was er genoeg ruimte om vragen te stellen.
Al met al vond ik het een fijne cursus en zou ik het zeker aanraden!
Ik ben van nul kennis omhoog gegaan. Hele goede uitleg. Zo nodig wordt de uitleg een aantal keer herhaald, tot het begrip aanwezig is. Enorm fijn!
Ik heb deze cursus gekocht voor mijn dochter die graag geneeskunde wilde gaan studeren. Zij moest hiervoor het ccvx tentamen afleggen, omdat ze geen vwo heeft gedaan. Dit heeft ze gedaan door een cursus bij wisfix te volgen en ze is erg tevreden! We komen hier zeker terug voor de overige vakken
Ik dacht omdat ik nooit vwo heb gedaan dat ik kansloos was om het ccvx examen te halen. Dankzij de cursus van Wisfix heb ik dat gewoon totaal niet meer! Echt een aanrader!
Ik heb bij wisfix de cursussen voor de vakken natuurkunde, scheikunde en wiskunde gevolgd. Het waren super fijne lessen, waarbij je vanaf les 1 al met examenvragen oefent, hierdoor kan je met meer zekerheid de tentamens in gaan.
Vragen werden altijd beantwoord, fijne uitleg en lieve docenten.
Ik zou het zeker aanraden als je vwo deelcertificaten wil behalen in een korte tijd zonder enige voorkennis.
Super fijne cursus. Je leert alle stof in een korte tijd.
Je oefent direct met de ccvx tentamens.
Ik heb de WisFix Wiskunde A training gevolgd bij Younan en het was echt een topcursus. In korte tijd leer je veel en alles wordt duidelijk uitgelegd. Younan neemt echt de tijd om je te helpen en legt dingen op verschillende manieren uit, waardoor je het echt begrijpt in plaats van alleen trucjes leert. Zeker een aanrader voor iedereen die zich goed wil voorbereiden op het CCVX voortentamen!
Ik heb VWO wiskunde, natuurkunde en scheikunde gevolgd bij Wisfix. Voordat ik begon aan de cursus had ik er niet zo veel vertrouwen dat ik de ccvx tentamens zou kunnen halen, maar door de fijne uitleg van de docenten heb ik dat vertrouwen weer terug gekregen.Ze oefenen met soortgelijke vragen die we op het tentamen ook krijgen. Ze nemen echt goed de tijd om alles uit te leggen, en willen echt graag dat je het examen gaat halen.
Ik heb drie cursussen gevolgd, het was veel, maar zeker wel te doen. En dat dankzij de docenten en de planning die zij gemaakt hebben!
Tijdens de cursus werd alle theorie uitgelegd, vervolgens werden er opdrachten gemaakt, wat ik SUPER fijn vond!
Ook werden er altijd vragen beantwoord, fijne uitleg gehad bij alle cursussen.
Ik geef het een 10!
Amina.
Met 0 kennis voor de vakken scheikunde, natuurkunde en wiskunde A. Heb ik dankzij wisfix meer kennis gekregen voor deze vakken. De docenten hebben sterke kennis over het vak dat ze geven, zijn erg geduldig en gaan door tot dat je alles hebt begrepen. Ik raad deze cursussen iedereen aan die wilt meedoen met de ccvx examens en goed voorbereid de examens in wil gaan.
Top cursus! De uitleg was erg duidelijk waardoor ik de stof snel begreep. Het was de investering zeker waard.
Ik vond de cursus erg fijn. Als je vragen had werd het altijd beantwoord. Het was op een erg goed tempo wat lekker te volgen was. Ik heb hierdoor in 1 week tijd me wiskunde certificaat gehaald met een 7! En de lessen waren in de avond wat erg fijn is als je overdag werk/school heb
Fijne uitleg neemt echt de tijd om begrippen over te brengen. Geeft handige tips and formules die je kan toepassen op het examen. Alles wat besproken wordt komt ook terug in het examen.
Top docent!
Dankjewel voor u duidelijke uitleg, geduld en steun.
In een korte tijd heb ik veel geleerd (ik had geen voorkennis van wiskunde).
Hele fijne cursus gehad bij Wisfix voor het vak wiskunde A. Heb veel tijdens de cursus geoefend met echte ccvx vragen waardoor ik minder verrast werd tijdens de echte toets. Had nooit verwacht dat ik zoveel wiskunde kon leren in zo’n korte tijd. Begon wiskunde stiekem zelfs leuk te vinden door hoe het werd uitgelegd.
Ik heb de cursus wiskunde A gevolgd. Hele fijne cursus die echt helpt om overzicht te krijgen in de stof. Alles wordt duidelijk uitgelegd, waardoor zelfs lastige onderdelen beter te begrijpen zijn. Wat ik vooral sterk vind, is dat de focus ligt op wat je echt moet kennen voor het examen, zonder onnodige extra’s. Ik ging het examen in met meer zelfvertrouwen in en ben blij met het resultaat!