Vender ikke tilbage ved fejl. Jeg købte noget i butikken, som også kom som det skulle, men lidt efter opdagede jeg, at der var trukket point for det 3 gange, selv om der kun er leveret en gang. Jeg h... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Påske-svindel… Jeg faldt desværre også i deres “påske tilbud”. Heldigvis var det da kun point som jeg mistede, men jeg er da færdig med at hjælpe med spørgeskemaer fremover… Mon de virksomheder, s... Toon meer
Jeg har bestilt 9 pakker hos Wistore og kun fået de 8 pakker i forbindelse med black friday, selvom Wistore skrev, at alle pakker var på vej. Jeg kan ikke engang rykke efter pakken fra GLS, som Wistor... Toon meer
Jeg vandt 5.000 point i deres lotteri og brugte dem - sammen med opsparede point - til at bestille et gavekort. Jeg bestilte den 22. september, og på ordrebekræftelsen står der, at det leveres... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
WiStore.dk er en anderledes webshop. Her bruger du nemlig point som betaling. Point’ene optjener du som medlem af internetpanelet Wilke Wisdom og via spørgeskemaundersøgelser. WiStore.dk er åben for alle og tilbyder et hav af unikke fordele som levering indenfor 1-3 dage, gode tilbud, følge os på Facebook og Twitter samt tilmelde dig vores nyhedsbrev. Du får dog langt flere fordele som medlem af Wilke Wisdom internetpanelet, såsom fri fragt og muligheden for at optjene rabat på alle varer.
Contactgegevens
Christiansmindevej 12D, 8660, Skanderborg, Denemarken
- 74 62 89 29
- support@wistore.dk
- wistore.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Respektløst
Jeg må betragtes, som den største joke inden hos WiStore, for jeg er i hvert fald ikke blevet taget seriøst endnu.
Sagen i korte træk:
- respektløs kundebehandling
Jeg bestiller nogle vine d. 27. maj. De kommer kort efter. De er forkerte. Jeg gør opmærksom på fejlen. Jeg bliver tilbudt de forkerte vine til over markedspris. Jeg takker nej og fremlægger en anden løsning, som jeg aldrig får svar på. Jeg kontakter dem igen. Får intet svar. Jeg ringer til dem, og får at vide, at de svarer på mailene dagen efter. Fair nok. En uge efter har jeg stadig ikke fået svar, og jeg ringer igen. Her får jeg at vide, at “Lars” vil ringe tilbage, når han har hørt fra sin leverandør. Det gør jeg så aldrig.
Så her sidder jeg halvanden måned senere med de samme vine, og jeg har stadig ikke fået svar.
Jeg har skrevet 1 anmeldelse før i mit liv, men WiStore har virkelig fået mig op sædet.
Jeg føler ærligt så til grin.
God service og hurtig levering
Fin service og meget hurtig levering!
God kundebetjening
svær at bruge
Super dine vare kommer hurtigt
Som altid kom varene den efterfølgende…
Som altid kom varene den efterfølgende hverdag, og de var som de skulle være.
Topklasse!
Svært at give færre end 5 stjerner. Altid hurtigt levering og indpakket forsvarligt - absolut anbefalelsesværdigt
Usikker hjemmeside
Opdagede desværre først at hjemmesiden ikke er krypteret, efter jeg havde placeret min ordre. Nu er jeg bange for at mine kortoplysninger er blevet snuppet af hackere. Det er meget uprofessionelt at drive en salgshjemmeside, uden at sørge for den mest basale sikkerhed for brugerne.

Antwoord van Wistore
Altid god
Altid god, præcis og hurtig levering. Alle de gange jeg har handlet her, har jeg været yderst tilfreds.
Nemt at bestille
Nemt at bestille, men lidt svært, at finde noget, som var intressant for os. Blev leveret næste dag uden problemer!
Godt udvalg men noget dyrt
Lees meer over geverifieerde reviews.