Waar zit dat bedrijf eigenlijk
Waar zit dat bedrijf eigenlijk. Nergens een adres te vinden, althans door mij niet.
gasslang al 4 jaar oud
Een gasslang gekocht voor het gasfornuis,zag er prima uit.
Alleen de datum die er op stond was van 05- 22...dus al 4 jaar oud.Levensgevaarlijk om dit artikel aan te sluiten.moet minstens 10 jaar mee,maar nu voor bijna de helft van de tijd.
Prijsafspraak genegeerd door Witgoed Expert, ik ben volledig in de steek gelaten
Zeer slechte en teleurstellende ervaring met WITGOED EXPERT. BESTELD BIJ BOL.COM
Ik had een afzuigkap besteld (oorspronkelijke bestelling A000DP4P06), maar kreeg nadien te horen dat het oorspronkelijke model niet meer beschikbaar was. Vervolgens werd mij door hen verteld dat ik een alternatief model kon krijgen voor dezelfde prijs (nieuwe afzuigkap bestelling A000DA04M7 [CASE:218059002]). Deze prijsafspraak werd zelfs via mail bevestigd, dus zwart op wit. Op basis van die duidelijke afspraak ben ik akkoord gegaan met het andere model.
Toen het echter tijd was om te betalen, deden ze plots alsof er nooit zo’n prijsafspraak was gemaakt en moest ik gewoon de volledige prijs betalen voor de andere afzuigkap. Dat voelt voor mij als pure misleiding.
Op dat moment kon ik het product ook niet meer retourneren, omdat de afzuigkap ondertussen al als cadeau was gegeven. Ik zat dus vast en had geen andere keuze meer dan de volle prijs te betalen.
Dit vind ik een bijzonder onprofessionele manier van omgaan met klanten. Eerst een prijsafspraak maken om je akkoord te krijgen en daarna doen alsof die nooit bestaan heeft, terwijl het zelfs per mail bevestigd was.
Daarnaast heb ik dit ook aangekaart via Bol.com, maar helaas heeft Bol.com hier zijn verantwoordelijkheid niet genomen om dit correct op te lossen. Ook daar ben ik als klant zwaar in de steek gelaten.
Heel teleurstellende ervaring en voor mij absoluut geen vertrouwen meer in Witgoed Expert.
Mijn advies aan andere klanten: wees hier voorzichtig en let goed op wat er wordt afgesproken.
Zeer slechte service – geen levering, geen hulp, wel geld innen
Ik heb een koelkast besteld via bol.com, die de levering heeft uitbesteed aan Witgoed-expert. De bezorging werd vervolgens uitgevoerd door Connected Logistics. Wat een enorme teleurstelling en wat een slechte service.
De koelkast zou vandaag worden geleverd. Onze eigen koelkast was net kapot gegaan, dus wij waren erg opgelucht dat er snel een nieuwe zou komen. Tot onze verbazing weigerde de bezorger echter om de koelkast naar boven te brengen (wij wonen op de derde verdieping). Hij gaf aan dat hij dit niet deed. Daarnaast wilde hij de oude koelkast alleen meenemen als wij deze zelf beneden bij de portiekdeur zouden neerzetten.
Ik ben 62 jaar, heb astma en hartproblemen. Het is voor mij fysiek onmogelijk om zelf een koelkast drie verdiepingen naar beneden te tillen. Er werd totaal geen begrip of oplossing geboden.
Kort samengevat:
Product niet geleverd zoals afgesproken
Oude koelkast niet meegenomen
Geen enkele vorm van meedenken of service
Door deze situatie heeft ons vlees en andere gekoelde producten uren buiten de koelkast gestaan en is ongeveer €100 aan boodschappen bedorven (kip, biefstuk, worst, etc.).
Ik eis volledige terugbetaling van het aankoopbedrag én compensatie voor de bedorven boodschappen.
Het is onbegrijpelijk dat een bestelling via bol.com via meerdere partijen loopt, maar uiteindelijk niemand verantwoordelijkheid neemt. Service en klantvriendelijkheid zijn hier ver te zoeken. Geld innen kunnen ze wél, maar leveren zoals afgesproken blijkt een probleem.
Ik raad mensen aan om goed na te denken voordat zij hier bestellen.
Ik onderneem verdere stappen via Consumentenbond, Kassa, Radar en indien nodig juridische stappen.
Zeer teleurstellend.
Kapotte oven, slechte service, geen oplossing
Absoluut onacceptabel! Ik ontving een oven met volledig verbrijzelde deur en een doos vol glasscherven. Ondanks direct bewijs (foto’s en video) startte de klantenservice eerst een intern onderzoek bij de vervoerder voordat ze überhaupt met een oplossing kwamen. Toen ik akkoord ging met een nieuw exemplaar, bleek dat dit ineens niet meer op voorraad was. Vervolgens weigerden ze pertinent het gevaarlijke pakket bij mij thuis op te halen en hielden ze de terugbetaling tegen tot ik zelf het product naar een GLS-punt zou brengen, wat volstrekt onveilig is. Slechte communicatie, totaal klantonvriendelijk en gebrek aan verantwoordelijkheid. Een absolute waarschuwing: vermijd deze verkoper.
SUPER!
SUPER!
Ik had een beige kookplaat besteld van Whirlpool.
Hij was in de aanbieding bij Witgoed expert en € 179 euro afgeprijsd. Eenmaal de kookplaat ontvangen bleek er een verkeerde plaat in te zitten.
De plaat is retour gegaan. Ergens dacht ik dat de aanbieding te mooi was om waar te zijn.
Na het lezen van de revieuws op trustpilot dacht ik dat het niet goed zou komen.
Vandaag toch de juiste plaat binnen gekregen en ik ben er heel blij mee!
Bedankt !!!
Toestel met fabrieksfouten
Toestel met fabrieksfouten, werden vastgesteld door technieker van leverancier, na 8 mails foto’s rapport enz nog steeds geen oplossing. Kortom dit bedrijf zijn oplichters.
Elektro Market via Bol.com
Witgoedexpert, Elektro Retail en vooral Elektro Market, allemaal namen John van Oord uit Haaksbergen onder acteert. Hij levert een slecht product en 0 service. Ik heb ruim 2 weken zonder tv gezeten nadat ik 1,5 maand eerder een duur ding via Bol had gekocht bij deze verkoper. 1,5 maand en het moederboard bleek kapot. Ik moest alles zelf regelen om het gerepareerd te krijgen en kreeg geen vervangend apparaat dus heb noodgedwongen een 2e tv moeten kopen. De tv is ondertussen gerepareerd maar heb € 110,- uit moeten geven om gewoon tv te kunnen kijken in die 2 weken. Ik heb geen enkele tegemoetkoming ontvangen.
2 vrieskasten gekocht via bol a 1600…
2 vrieskasten gekocht via bol a 1600 euro. Bezorger komt op de dam met de mededeling dat het voor de voordeur geplaatst gaat worden. Tijdens de bezorging was het een regenachtige dag. Arrogantie ten top
Koop niets bij Witgoed Expert welke…
Koop niets bij Witgoed Expert welke apparatuur verkoop via Bol. Het maakt je diep ongelukkig, vooral als je apparatuur binnen de garantie termijn kapot gaat. Het zijn geen betrouwbare mensen daar. Bol zelf daarentegen kan hier niet veel aan doen, het gaat fout bij Witgoed Expert zelf. Een gewaarschuwd mens telt voor twee!!!
Verkoopt gebruikt als nieuw via Bol.com
Via Bol.com een afzuigkap gekocht bij Witgoed Expert. Bespaar uzelf heel veel ellende en doe mij niet na. Geen enkel goed woord voor over. Een bekrast en gebruikt artikel verkocht als nieuw. En zowel Bol als Witgoed zelf zijn te laks om dat gevaarte bij ons op te halen of een bon te maken om te kunnen retourneren.
ONBETROUWBAAR
Alles ging mis, via Bol iets besteld zouden de volgende dag leveren en niet gebeurd, 9 dagen later nog niets binnen. Ik via Bol kontakt gezocht omdat ik op geen manier met hun kontakt kon krijgen. Ik heb de koop ontbonden en gelukkig had ik voor achteraf betalen gekozen. In een woord SLECHT!!!!!!!! Niets bestellen en ik hoop dat Bol geen zaken meer met hun doen. ONBETROUWBAAR.
Witgoed expert is echt een ontzettend…
Witgoed expert is echt een ontzettend onprofessionele partij. Klacht ingediend bij bol.com. Met de retourlevering gaat alles aan hun kant verkeerd, vervolgens schuiven ze dat op de klant af. Nemen totaal geen verantwoordelijkheid. Geen zaken mee doen.
KOOP ER NOOIT
Kapotte kookplaat ontvangen, zonder correwcte branders. Dus ik denk terugsturen, Na een overloos gemail over reparatie, telefoonnummers, emailadres, krijg een een retour ticket met een adres dat door gls niet wordt geaccepteerd. Inmiddels weken verder, nog steeds niet terug kunnen sturen. Bij bol een nieuwe ticket gevraagd, en de hele procedure begint weer opnieuw, dezelfde vragen, dezelfde fouten. ik koop er NOOIT meer en adviseer iedereen hetzelfde, misschien dat dit soort incompetentie dan ooit stopt.
Vandaag besteld morgen niet geleverd
Vandaag besteld morgen geleverd. Kom die afspraak dan ook na of meld het anders niet! En dan de transporteur de schuld geven. Neem dan een betere transporteur in handen. Erg slecht dit.
Onze excuses maar het pakket is terug…
Onze excuses maar het pakket is terug gevonden, bij Poolse buren.
Dus zijn we zeer tevreden met onze aankoop en het in ontvangst nemen van ons pakket.
Levering oven
Levering oven
Donderdag 10-4-2025 - 23:55 uur, een oven besteld via BOL bij deze firma. Op de BOL site staat: voor 23:59 besteld morgen in huis.
Ik kreeg bericht op vrijdag van witgoedexpert dat de levering zaterdag plaats vind, terwijl op de BOL site staat: vandaag wordt hij geleverd. per mail contact opgenomen met Witgoedexpert en ze blijven bij de zaterdag levering. Bij BOL waren ze ook niet erg meegaand en zeggen ze dat dit kan gebeuren. Dit gebeurt steeds vaker via BOL zeggen mensen in mijn omgeving.
Zet dan niet op je site: voor 23:59 besteld morgen in huis.
Nog diverse keren mail contact gehad, en ze gaan hem waarschijnlijk toch versturen, omdat ze maling hebben aan de annulering van de order. Grip op de vervoerder hebben ze niet. Deze vervoerder had ik meteen uit mijn bestand gehaald.
Ik zal NOOIT meer iets bestellen via Witgoedexpert (BOL). (arrogantie ten top.)
Toch maar weer bestellen bij COOLBLUE waar het tot nu toe nog niet fout is gegaan.
Geen service
Denk goed na voor dat je daar iets koopt.
Onlangs een koelkast gekocht.
Na bezorging uitgepakt er zaten overal deuken in.
Vele malen gemaild maar er werd niks aangedaan.
Ik kon de koelkast dan ook niet terug sturen,dit omdat ik geen verpakkingsmateriaal meer had.
Het enige wat ik kreeg een bol.com tegoedbon van 20€
Totaal geen service.
Hier zou bol.com niet mee samen moeten werken.
de vloer is tijdens het binnen zetten…
de vloer is tijdens het binnen zetten van de wasmachine beschadigd geraakt nu zeggen ze de chauffeur brengt het niet binnen, moesten bewijs aanleveren dit gedaan via de deurbel camera men blijft ontkennen ook de wasmachine zitten krassen op ook hier op geen gehoor koop hier NOOIT IETS wees gewaarschuwd oplichters en dat de firma BOL.COM hier zaken mee blijft doen
Nooit meer
Nooit meer! Eerst de teleurstelling dat de goederen er anders uitzagen dan op de website werd gepresenteerd, vervolgens een langdurige en ingewikkelde retourzending van de goederen (wacht eerst op het antwoord van de verkoper, wacht opnieuw op zijn antwoord met het verzendlabel, antwoord, maak een foto van het verzendbewijs, stuur een e-mail met het bestelnummer, enz.) en geen communicatie van de verkoper! controleer zelf of de goederen zijn aangekomen. als je na 14 dagen vraagt naar je zending is het antwoord alleen maar "sorry, de monteurs zijn druk) en de komende dagen geen nieuws over de status van je retour. Ik heb het dubbele van de kosten, het geld staat al ruim 2 weken nergens, omdat ze een fout hebben gemaakt.