Door een miscommunicatie met de bestelling ben ik super netjes geholpen en heb ik voor een alternatief kunnen kiezen. Hierdoor ontstond er een langere levertijd maar, ben ik uiteindelijk zeer tevred... Toon meer

Schoenen zijn vandaag binnengekomen, de schoenen zijn van hoge kwaliteit ben er super blij mee duurde wel wat langer dan normaal maar dan heb je ook wat. Voor vragen kon je bij de klantenservice terec... Toon meer

besteld op 26/02 en na de bevestiging helemaal niks gehoord, ook geen track and trace gehad. vragen over je bestelling op tiktok worden verwijderd of je wordt verwezen naar whatsapp waar je... Toon meer

Ik moet 4 weken wachten op überhaupt een track and trace en daarna heeft het pakket ook nog ander halve week in Duitsland gestaan voor dat het oppeens zonder enkele melding bij me op de stoep ston... Toon meer

3,7

Gemiddeld

Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord

Schoenen met korting besteld

Schoenen met korting besteld. Nog geen idee wat er binnen zou komen, maar eenmaal ontvangen zeer goede kwaliteit totaal geen spijt van bestellen. Voor mij was dit niet de laatste keer. Enigste minpunt wat er was was de levertijd die duurde redelijk lang. Maar de kwaliteit maakte dit dubbel en dwars weer goed

8 december 2025

Niet op grappen

Heb laatst schoenen besteld tijdens black friday 1+1 op schoenen nog nooit gehoord schoenen kwamen binnen en eerlijk gezegd ze zijn niet op grappen aan deze kant, is niet de laatste keer dat ik hier besteld dat weet ik zeker.

14 december 2025

Schoenen

De schoenen komen in top kwaliteit & ze zijn ook van top kwaliteit

5 december 2025

Sneakers

Groot gedeelte van de spullen heb ik binnen!
Was best vrij snel binnen en de kwaliteit is echt geweldig!!!
Superblij mee en ook uitstekende service!
Kortom GEWELDIG!

3 december 2025

Goede kwaliteit

2 paar schoenen besteld. Hele goede kwaliteit en een goede deal weten te scoren. Communicatie is prima en levertijd binnen de beloofde termijn!

1 december 2025

Schoenen netjes voor de prijs!!!

Schoenen zijn binnen. De schoenen zijn oprecht heel netjes, vooral voor deze prijs. Ik heb op 16 november besteld en nu pas binnen. Bij de levertijd stond dit aangegeven in hun verzendbeleid maar mochten ze wel duidelijker aangeven op de website, voor de rest wel echt tevreden!!!

28 november 2025

Schoenen netjes ontvangen

Schoenen netjes ontvangen, wel duurde de levertijd lang en ze reageren traag op de klantenservice maar uiteindelijk waren de schoenen top en daar gaat het om

25 november 2025