Fine håndvarmere. 🙂 alt forløb fint med bestilling. Kigger helt sikkert forbi igen hvis jeg mangler noget. 😎
Dålig service, tar lång tid på sig att svara på mail. Stort utbud med bra priser, men det hjälper inte om man inte kan leverera. Dagarna går och man skickar inte varorna och ingen information om någ... Toon meer
Måste säga att Wolftac.se hör till de ovanliga. På ett positivt sätt! Beställde en vara som skulle ta 3-5 dagar. Fick mail om att tyvärr skulle leverans tiden bli längre, 1-2 veckor. Då valde jag at... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Trustpilot skal jo egentlig være en side, hvor man får et retvisende billede af virksomheden. Det er det dog ikke i dette tilfælde, da wolftac forsøger at presse deres kunder til at give dem flere stj... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Velkommen til WOLF TACTICAL – Hvor eventyr og udforskning møder ekspertise og lidenskab! Vi trækker på vores dybt forankrede rødder som veteraner fra Forsvaret & Politiet, der har båret internationale missioner med os på vores rejser. Med stolthed og dedikation har vi grundlagt WOLF TACTICAL for at forene en særlig flok: veteraner og alle, der deler vores lidenskab for udstyr og udfordringer. Dit næste eventyr venter hos WOLF TACTICAL. Vi ses!
Denemarken
- wolftac.dk
Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord
Super lækker kvalitet til en super…
Super lækker kvalitet til en super pris, med super hurtig levering.
🤩🤩🤩🤩🤩
🤩🤩🤩🤩🤩
Lækkert og funktionel tøj til gode priser.
De har en rigtig god service
Kunne blive ved, der er ingen tvivl om at jeg vil handle hos dem igen🤩🇩🇰🤩
Hurtige
Jeg lagde en ordre, som viste sig ikke at være på lager. De skrev hurtigt til mig, at der desværre var lidt ventetid, men de skaffede hurtigt varerne hjem, så jeg skulle faktisk kun vente 4 dage på noget, som faktisk ikke var på lager - det er bestemt godkendt! Tak :)
RIgtig, rigtig god service
Jeg har flere gange handlet hos WOLF og hver gang får jeg, uanset om vare er på lager eller ej, en fuldstændig udsøgt service. Om jeg ringer ind eller skriver en mail er de altid hurtige til at svare og holde mig opdateret på mine betillinger.
Tak for en super god oplevelse.
Tak for en super god oplevelse.
Er super glad for min rygsæk og alt det smarte tilbehør.
Jeg besøgte Wolf showroom i dag, skulle afhente nogle bestilte varer, altid et besøg værd, god service og vejledning af personale med militær, natur og sportslig baggrund og en god snak om gear - så en god oplevelse.
Super Service.
Super, Quick service. Jeg kunne prøve en T-shirt, I største størrelse, og derefter, vupti vupti og vupti, var der et super lækkert, tryk på, I nærmest floucerende høj-lys Gul, på den mørke trøje.
Plus, god tid til snakken, og røver-historier uden at der gik hverken pirateri, sørøveri, eller kaffebord i det.
Virkeligt og sandt, fællesskab, og hyggeligt at handle derinde, I Amaliegade, SYD, skråt over gaden fra postkassen og Kongerigets' det Gule Palæ (IKK' den Ukrainske Ambassade..nej vel :=) )' , med elektronisk dørhåndtag, til den nye, lyse, reception for den Kongelige Famiglie.
Ny skoletaske til junior
Lækker taske til fornuftig pris, leveret dagen efter ordre.
Det kan vi godt li’
På trods af lidt problemer med min…
På trods af lidt problemer med min ordre fik jeg en sindssygt god service.
Fede Viking Packs!
Jeg købte en Viking Pack for over et år siden til min bror i julegave 2020 og han har været umådelig glad for sin rygsæk. Han brugte den til skole og der er god plads i rygsækken til en bærbar.
Også var der ellers hurtig levering!
Danmarks dårligste kundeservice
Olympiaden i dårlig kundeservice er allerede afgjort. Øverst på sejrskammelen med guldpokalen i hånden står Wolftac.dk som ubestridt mester.
I juni 2021 får jeg et gavekort på 900 kr. til Wolftac og i de følgende måneder forsøger jeg 5 gange at købe noget. Men det kan ikke lade sig gøre. Skriftlige henvendelser til firmaet besvares med "det var da mærkeligt, det plejer ikke at gå galt" Intet andet sker. Jeg tilbyder de kan refundere pengene, hvis de ikke kan finde ud af at løse problemet. Til sidst holder man op med at svare. Uger går og jeg ringer så til dem. Jeg får fat i en person som godt kender sagen, og forsikrer mig om, at han skam har mailet til IT.manden 3 gange - men uden effekt. Aberne hopper rundt. Ingen tager ansvar. Der er ingen undskyldning, tilbud om kompensation, refusion eller lignende. Man er m.a.o. fuldkommen ligeglade med kunden. Af samme grund vil jeg på det kraftigste fraråde alle at handle hos Wolftac.dk. Der er mange gode alternativer og de kan kun være bedre...
WOLF TACTICAL hjalp mig til at finde…
WOLF TACTICAL hjalp mig til at finde det helt rigtige udstyr, som jeg skulle bruge til min rejse. Jeg kom til deres showroom på Amaliegade 15, hvor jeg så produkterne og prøvede det på. Derefter bestilte jeg det hjem. Helt perfekt!
Tak for god service
Købte for nylig noget forskelligt outdoorgear.
Synes det var en super service man fik når man skrev ind med spørgsmål.
Alt i alt en super oplevelse, vil bestem handle her igen!
Skal man have våbentilladelse for en…
Skal man have våbentilladelse for at købe en kniv på wolftac? Ikke til ulovligt brug, mere til fiskning osv
Bestilt 11/12 med lovning levering…
Bestilt 11/12 med lovning levering inden jul
-får mail 13/12 at de er forsinket og vil første afsende om 7 dage. Om det er ok ? Jeg svarer straks, nej tak og vil annullere ordren. Skal på juleferie 20/12 så tør ikke satse. Får så mail 21/12 at varen er på vej ( og penge hævet 23/12)
Skriver retur - og får en i røret, at jeg bare skal lade være med at hente varen og penge retur straks
Fil aldrig besked at varen var klar til afhentning - og på gls side, at pakken aldrig er afsendt så nok . Og pengene ? Ja det landede 6/1
Laaang leveringstid og man skal selv…
Laaang leveringstid og man skal selv spørge vedr. Levering. Ingen update på ordre og ingen ordrebekræftelse.
Efter lidt misforståelser
Efter lidt misforståelser , er problemet løst, regnfrakke ere sendt til undertegnede , har fået besked fra GLS, så er jeg glad og derfor slettet den anden opslag og lavet denne
Hurtig levering, tur/ retur
Lækker kvalitet og god kundeservice
Ringe kommmunikation
Jeg bestilte en bomberhat og fik ikke opl. om hvornår den var klar.
Lees meer over geverifieerde reviews.