Fine håndvarmere. 🙂 alt forløb fint med bestilling. Kigger helt sikkert forbi igen hvis jeg mangler noget. 😎

Dålig service, tar lång tid på sig att svara på mail. Stort utbud med bra priser, men det hjälper inte om man inte kan leverera. Dagarna går och man skickar inte varorna och ingen information om någ... Toon meer

Måste säga att Wolftac.se hör till de ovanliga. På ett positivt sätt! Beställde en vara som skulle ta 3-5 dagar. Fick mail om att tyvärr skulle leverans tiden bli längre, 1-2 veckor. Då valde jag at... Toon meer

Trustpilot skal jo egentlig være en side, hvor man får et retvisende billede af virksomheden. Det er det dog ikke i dette tilfælde, da wolftac forsøger at presse deres kunder til at give dem flere stj... Toon meer

1. Hobby's en handwerk

Velkommen til WOLF TACTICAL – Hvor eventyr og udforskning møder ekspertise og lidenskab! Vi trækker på vores dybt forankrede rødder som veteraner fra Forsvaret & Politiet, der har båret internationale missioner med os på vores rejser. Med stolthed og dedikation har vi grundlagt WOLF TACTICAL for at forene en særlig flok: veteraner og alle, der deler vores lidenskab for udstyr og udfordringer. Dit næste eventyr venter hos WOLF TACTICAL. Vi ses!

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord

Wolftac - Her kan du trygt handle…🤩

Her har jeg handlet flere gange og har stort set altid hurtigt modtaget mine bestilte vare. En enkelt gang var min bestilling forsinket, hvor jeg efterfølgende let fik telefonisk kontakt med forretningen for efterfølgende at modtage sublim vejledning for min bestilling. Her kan du som kunde trygt handle…🌟🌟🌟🌟🌟

18 oktober 2025

Sikkert masser af godt grej

Sikkert masser af godt grej , men generelt tager det meget lang tid før ordren at ankomme.

Kan være at det står et sted at I ikke har delen på lager og det kan tage 3-4 uger før jeg får ordren. Så jeg har mulighed for at vælge en anden butik.

Bare konstruktiv kritik.

F.ex ordre 25.08.25 , først sendt 22.09.2025

25 augustus 2025

Hyggelig biks

Hyggelig biks, med en rar atmosfære og hjælpsomme, venlige medarbejdere.
Det tøj, tasker og andre små ting jeg har købt gennem tiden, er af god kvalitet.
Om jeg har handlet online, eller i butikken har jeg kun oplevet god service.

4 oktober 2025

Horrible return/refund process

If you're looking for a return, don't bother, they don't cover shipping cost. Spent more than$300 on the vest and 2 plates but had to spend $150 of my own money. Its their way of discouraging you from returning their product and just sticking with it. Won't be buying anything from them ever again.

10 september 2025
Logo Wolftac.dk

Antwoord van Wolftac.dk

Hi - thank you for your input. We are not sure if you put this review on the correct company. We do not see any order from you in our system. Perhaps it is Wolf Tactical in the US ? We are a small danish veteran owned company ?

Never the less, pls. contact us, if you did do the order in DK, so we can help you. But again, we do not see any order from you or any emails from you.

Peter

Altid en fornøjelse at handle hos

Altid en fornøjelse at handle hos, havde spørgsmål omkring en rygsæk som salgsmedarbejderen i butikken var meget behjælpsom med at svare på.
Endnu en god handel hos Wolftac

10 september 2025

Jeg købte en taske derfra

Jeg købte en taske derfra. Som det første virker tasken til at være af god kvalitet og så var leveringen god. Det var også nemt at bestille den.
Kan stort anbefales.

4 september 2025