Netjes afgewerkt
Netjes afgewerkt, en goed in contact. Mooie renovatie van de badkamer, in 5 dagen!
Wij van Woningklussers zijn voor uw totale sanitaire verbouwingen! Van A tot Z, heeft u met ons te maken. Van het vrijblijvend adviesgesprek tot en met de meting en plaatsing. Dit zorgt voor 100% kwaliteit! Geen verborgen kosten of half werk!
Oogstweg 11 B3, 8256SB, Biddinghuizen, Nederland
In januari hebben Amjed en Kenny bij ons in Amsterdam op de Stadhouderskade een nieuwe douche gebouwd, vrij ingewikkelde klus in 2.5 dag en nog in de sneeuw ook.
Ik wilde toch nog even zeggen tegen de boys dat we erg blij zijn met de badkamer.
Direct bellen dus die gasten.
Hartelijke groet van Ella en Dolf.
Kenny en Amjed hebben onze badkamer heel professioneel gerenoveerd. Ze werkten heel nauwkeurig, hebben bij de aan- en afvoer van materiaal in huis geen schade veroorzaakt en waren technisch tot veel in staat. Het eindresultaat is top, we zijn er erg blij mee!
Gedeeltelijke badkamer renovatie. Prima verlopen. Ziet er fantastisch uit. Van bad naar douche. In twee dagen. Amjed en Kenny echte vaklui.
Douchecabine eruit inloopdouche geplaatst in 1 dag prima werk geleverd.
vriendelijke monteurs die prima werk hebben afgeleverd,douchecabine eruit inloopdouche geplaats en zoals afgesproken in 1 dag klaar,top.
Super team, hebben onze badkamer in 2 dagen gerenoveerd! Hebben veel problemen voor ons opgelost en een top afwerking van onze badkamer. Zeker een aanrader deze jongens.
Wij zijn zeer tevreden met Kenny en Amjed. Zij hebben onze badkamer gerenoveerd in 1 dag. Top kwaliteit geleverd, zeer vakkundig en kunnen overal een goede oplossing voor vinden.
De jongens Kenny en Amjed hebben goed werk afgeleverd! Wij zouden hun zeker aan te raden, ze doen wat ze zeggen en beloven. Werken netjes en lossen alles op!
Totale badkamer renovatie door deze goede en aardige jongens!
Door problemen met een andere bedrijf hebben deze jongens het goed en netjes voor ons opgelost!
Wij raden hun ten zeerste aan.
Ik ben zeer tevreden met het herstel van mijn badkamer. Vriendelijke personeel en zeer tevreden wat betreft de afwerking. Leuke jongens ook!
Badkamerrebovatie nodig? Deze mannen zijn goed en snel!! Mooie producten van kwaliteit en tegen zeer goede prijzen!! Heren bedankt!!
Zeer goede communicatie en afstemming. Werken ontzettend netjes en leveren uitstekend werk af.
Komt afspraken na en geen verrassingen.
Helpt goed meedenken in de juiste oplossingen en keuzes. Ik ben grote blij met het resultaat en kan dit bedrijf zeker aanbevelen.
Jan van Dijk
De monteurs hebben een mooi stuk werk geleverd. Onze badkamer is omgebouwd van bad naar douche. Resultaat is zeer naar tevredenheid. Top
Deze week hebben Kenny en Amjed fantastisch werk geleverd.
Mijn badkamer ziet er boven verwachting prachtig uit.
Zij zijn zeer beleefd, werken hard door na 1 kopje koffie te hebben gedronken. Meer mocht ook wel.
Alles is netjes achter gelaten. Ik raad dit bedrijf iedereen aan.
Amjed en Kenny, samen met Yasin van SRM een perfect karwei geklaard. Bijzonder prettige vakbekwame en nette mannen. In paar dagen geweldige renovatie van badkamer gedaan. Mannen , dank jullie wel ‼️
Onlangs een badkamer laten renoveren. Echt super! Ze waren snel klaar en de lelijke oude badkamer is nu een prachtige moderne badkamer geworden! Het is precies geworden als ik voor ogen had.