Woodbylaa Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Beställningen var precis som bilderna och kom riktigt hurtigt! Kommer definitivt att beställa igen för våra juldekorationer nästa år. 100% tryggt och säkert köp med orderbekräfelse på mejl bara några... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig og behagelig service det nu 3 og absolut ikk sidste gang vi får lavet her igennem 😁

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe anbefaling herfra! Vi skulle bruge guld navne bordkort til vores bryllup og havde i første omgang bestilt andet steds fra, som ikke var særlig pæne. Lidt i panik og tidsnød kontaktede jeg Woodb... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Lasercutservice

Geschreven door het bedrijf

Hos woodbylaa specialdesigner vi produkter, til livets store og små fester. det er kun fantasien der sætter grænser, og vi fremstiller alt fra bordkort, menukort, bordplaner, velkomst skilte osv . fandt du ikke det du søgte på vores hjemmeside, så kontakt os endelig :-) vi står til rådighed, og hjælper gerne med at guide jer i den rigtige retning, hvad angår fede skilte osv til fester :-)

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

92 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fik en mail inden den blev sendt så…

Vi fik en mail inden den blev sendt så vi kunne godkende den og vi fik en hilsen med da vi modtog vores skilt.
Kan helt sikkert anbefales

5 maart 2026

Antwoord van Woodbylaa

Mange tak for den rigtig fine anmeldelse , det betyder meget :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den bedste service ,vi bestiller helt sikkert igen!

Vi har haft den bedste oplevelse med Wood by Laa i forbindelse med ting til vores kommende bryllup. Servicen har været helt i top fra start til slut. De ting, vi har fået lavet indtil videre, er blevet virkelig flotte og præcis som vi ønskede dem.

Kommunikationen har været nem og behagelig, og man mærker tydeligt, at der bliver lagt både tid, omhu og kærlighed i arbejdet. Vi er så glade for resultatet og føler os virkelig godt behandlet som kunder.

Det er bestemt ikke sidste gang, vi bestiller derfra, vi regner helt sikkert med at bestille mere til vores bryllup. Kan kun give vores varmeste anbefaling!

1 maart 2026

Antwoord van Woodbylaa

Tusind tak for den flotte anmeldelse , og tak for de 5 stjerner, vi glæder os til at se jer i shoppen igen :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super flot og tilfredsstillende…

Super flot og tilfredsstillende resultat. Vi har fået det flotteste velkomst skilt til vores bryllup, samt gavebordet skilt i samme design. Er SÅ tilfreds.

25 februari 2026

Antwoord van Woodbylaa

Dejligt produkterne levede op til jeres forventninger, god fest når i kommer dertil :)

Fantastisk service og produkt

Fantastisk service og produkt.
Jeg lavede en sæt bestilling , hvor jeg skrev med den frem og tilbage over mail. Og få dage efter fik jeg produktet præcis som jeg havde visualiseret det. Tusind tak for det.

13 februari 2026

Antwoord van Woodbylaa

Dejligt produktet levede op til dine forventninger , og tusind tak for den fine anmeldelse :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

1000 tak for de fine bordkort I lavede…

1000 tak for de fine bordkort I lavede til os , vi fik mange komplimenter omkring dem til vores fest . Tak for hurtig forsendelse . Og modtagelse :)
Alt i alt flot og smukt stod bordkortene og god service
Endnu en gang tak

14 februari 2026

Jeg ELSKER Woodbylaa

Jeg ELSKER Woodbylaa. Jeg har bestilt ved dem før og har også bestilt ved dem for nogle uger siden og glæder mig lige nu på min 3 bestilling som er ved at blive lavet. De laver de fineste ting. Lækker materialer og når man bestiller får man lov til at se og godkende først og fortælle om man er tilfreds inden de begynder.
Helt klart 5 stjerner og kunne jeg give flere så fik de flere ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

31 januari 2026

Antwoord van Woodbylaa

Tusind tak for den rigtig fine anmeldelse , dejligt de hele levede op til jeres forventninger :-)

Rigtige flotte

Det er ikke sidste gang at jeg køber noget der . Bestilte 2 med hundenavn og en englevinger med min søsters navn og de er rigtig flotte

10 januari 2026

Antwoord van Woodbylaa

Du skal være mere end velkommen :-) og tusind tak for de 5 stjerner :-)

Bestilte 2 stk. englevinger

Bestilte 2 stk. englevinger, med mine forældres navne og fødsels- og dødsdato.
Modtaget som ønsket og de er meget smukke :-)
Hurtig og kvik service, handler gerne hos jer igen!
Venlig hilsen fra
Else Marie

2 januari 2026

Antwoord van Woodbylaa

Tusind tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner, vi ser frem til at se dig i shoppen igen :-)

Levering som lovet

Bestilte 4 stk englevinger, 2 med mine forældre og 2 med min mands forældre, med deres navn født og dødsdato.
Modtaget som ønsket meget smukke❤️👼overvejer at købe nogle med mine brødre og svigerindes navn, født og dødsdato på👼

29 december 2025

Antwoord van Woodbylaa

Dejligt at bare spillede ved levering og tusind tak for de 5 stjerner :-)

Let og lige til

Let og lige til ift design
Leveringen var perfekt
Resultatet var lige i øjet
Glæden var stor ved modtagelsen

9 januari 2026

Antwoord van Woodbylaa

Dejligt produktet levede op til forventningen hos modtageren , og tusind tak for de 5 stjerner :-)

Fantastisk god service

Fantastisk god service - lige på pletten, og hurtig levering.
Produktet levede fuldstændig op til mine forventninger, og jeg vil til enhver tid anbefale virksomheden til andre. (-:

22 december 2025

Antwoord van Woodbylaa

Tusind tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner :-)

Super sød engel

Super sød engel

22 december 2025

Antwoord van Woodbylaa

Tusind tak for anmeldelsen og de 5 stjerner , dejligt produktet levede op til dine forventninger :-)

Lees meer over geverifieerde reviews.