Jeg er yderst tilfreds med min jakke. Den passer meget fin i størrelsen, bruger XL/XXL og købte en XXL. Kvaliteten er super. Den holdte mig dejlig varm og tør på hele skiferien. Kvalitet af lynlåse o... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Virkelig god kundeservice da vi skulle returnere en vare og have en anden farve. Venlig kundeservice og hurtig levering af det nye sæt i rigtig farve. Og så er ski tøjet lækkert og godt at have på.
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk kvalitet – klart over forventning! Jeg har købt skitøj fra Woodys Ski Gear, og jeg er virkelig imponeret over kvaliteten. Materialerne føles robuste og gennemarbejdede, og man kan ty... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos Woody Ski Gear designer og sælger vi teknisk skitøj og tilbehør til mænd og kvinder. Vores produkter kombinerer høj funktionalitet med et rent, moderne design – altid med fokus på vandtæthed, åndbarhed, bevægelsesfrihed og holdbarhed. Vi stræber efter at levere kvalitetsprodukter til passionerede skiløbere, og vi lægger stor vægt på gennemsigtighed, service og hurtig levering. Vores mål er, at du føler dig tryg og godt klædt på, uanset forhold
Contactgegevens
Orebygårdvej 11B, 7400, Herning, Denemarken
- support@woodyskigear.com
- woodyskigear.com
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jeg er yderst tilfreds med min jakke
Kvaliteten er super. Den holdte mig dejlig varm og tør på hele skiferien. Kvalitet af lynlåse osv. er også helt i top. Stor anbefaling herfra!
Virkelig god kundeservice da vi skulle…

Rigtig god og hurtig service
Rigtig god og hurtig service
Løsningsorienteret da jeg var i tvivl om størrelsen
Desværre er pasformen ikke god til mig så må returnere😒

Antwoord van Woody Ski Gear
Super god service, samt værdi for pengene
Super god service, og meget skitøj, det er billigt og af høj kvalitet.
Kan helt klart anbefale dem. :D

Antwoord van Woody Ski Gear
ALT for småt i størrelserne
Egentlig noget meget lækkert skitøj og hurtig levering, men det er det mindste skitøj, jeg nogensinde har prøvet. Jeg bestilte med vilje de to største størrelser (xxl og 3xl), fordi jeg ved, at skitøj generelt er småt i størrelsen, men det her er altså vildt. Anorakken og skibukserne er ikke nær noget, der ligner størrelsessvarende eller lavet til kvinder med bare lidt former (er normalt en l/xl).
Synes ikke, det fungerer i 2026 at være en nystartet virksomhed og så lave tøjet SÅ småt i størrelserne. Beklager for den kritiske anmeldelse, men jeg er ærlig talt lidt i chok. Og nu kan jeg så få lov til at betale for at sende det tilbage... Håber I tager det til jer, da potentialet er godt 😊

Købte skitøj
Det er virkelig nogle lækkert tøj og mega god service, jeg vil klart anbefale Woody ski gear
Rigtig flot skitøj og god kundeservice
Rigtig flot skitøj og god kundeservice. Det eneste er at skitøjet er meget lille i størrelse..

Lækkert skisæt
Lækkert tøj. Nemt at bestille. Størrelsestabellen fungerede ikke helt, men tilgengæld var ombytningen helt perfekt
God kvalitet til prisen
Woody Ski Gear leverer virkelig god kvalitet til prisen. Tøjet er både komfortabelt og holder godt på varmen.
Super købsoplevelse og produkt
Købte et sæt med anorak. Lækker kvalitet og alle de detaljer, der gør skiovertøj funktionelt og behageligt. Havde brug for at prøve en anden størrelse og evt. bytte. Foregik uden problemer.
Virkelig lækker jakke til en god pris
Virkelig lækker jakke til en god pris. God, hurtig og rar kundeservice ved returnering af de jakker der ikke passede. Kan klart anbefales!
Fantastisk service
Super lækker ski-tøj
Super lækker ski-tøj, behageligt at have på og lækker kvalitet. Lyn hurtig levering kom i løbet af 2 dage.
Ekstrem god service
Flot skitøj i god kvalitet. En farve jeg længe har ledt efter.
Service i topklasse og meget (!!) hurtig levering. Jeg havde bestilt forkerte størrelser og lagde derfor en ekstra ordre. Returnering af de forkerte størrelser var nem og uden omkostninger, da de betragtede det som en ombytning. Ekstrem god og hurtig service og bestemt en virksomhed jeg vil anbefale til andre.
God value for money
Let og overskuelig side.
Fed jakke, god pasform og meget rimelige priser
Fantastisk kvalitet - klart over forventning!
Fantastisk kvalitet – klart over forventning!
Jeg har købt skitøj fra Woodys Ski Gear, og jeg er virkelig imponeret over kvaliteten. Materialerne føles robuste og gennemarbejdede, og man kan tydeligt mærke, at der er tænkt over både funktionalitet og komfort.
Sammenlignet med andre mærker i samme prisklasse ligger Woodys et niveau over – både når det gælder pasform, holdbarhed og detaljer. Det er sjældent, man får så høj kvalitet til prisen.
Jeg kan varmt anbefale Woodys Ski Gear til alle, der vil have ordentligt skitøj uden at betale overpris.
Har lige modtaget min nye Woody…
Har lige modtaget min nye Woody Skijakke;)
Yderst lækker jakke til en super god pris samt hurtig levering!
Kan varmt anbefales!!!!
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.