Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En fantastisk garn-biks, hvor man bydes velkommen for det øjeblik man træder ind. Der er super service, når både det gælder køb og råd - også hvis det betyder, at man bliver anbefalet at købe an... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utrolig imødekommende og hjælpsom betjening. Jeg havde selv lavet flere fejl i en ordre, og nåede næsten at gå lidt i panik, men det viste sig slet ikke at være et problem, da vi sammen fandt ud af at... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Venligt og imødekommende personale, rigtig god vejledning, flotte og lækre garner. Gode ideer og aktiviteter i butikken. Altid rart at gå derind som kunde. Man føler sig bare velkommen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dejlig oplevelse. Har tilmeldt mig socktober og alt information, levering osv var helt upåklageligt. Har fået den skønneste pakke med lækre garner og er så glad for at jeg tilmeldte mig. Bestemt ikk... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Breiwinkel

Geschreven door het bedrijf

Wool Collective er garn, design, events og kurser, samlet i et åbent showroom i Værløse. I butikken kan du afprøve vores garn, drikke en kop kaffe og få hjælp til dit strikketøj. Vi har kreative events, workshops, kurser og klubber, hvor alle håndarbejdere er velkomne.

4,8

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Dejlig forretning

Bestilte Filcolana garn på forretningens hjemmeside, og hentede det i den hyggelige forretning, hos en kompetent medarbejder. De ansatte er altid søde til at hjælpe. Kan virkelig anbefales.

3 april 2026

Venligt og imødekommende personale

5 maart 2026

Antwoord van Wool Collective

Hvor er det bare dejligt at læse. Det er præcis sådan, vi ønsker, det skal være, når man træder ind ad døren hos os :)

Yndlings-garnbutik

Venlig og personlig betjening hver gang.

24 februari 2026

Hej Maria

Det er jeg glad for at læse - det er præcis sådan det skal være :)

Strikkecafe hos Wool Collective

Strikkecafeen hos Wool Collective er bare det hyggeligste - en fantastisk ramme, de bedste værter i personalet og det store fremmøde hver gang fortæller i sig selv hvor godt et arrangement det er.

30 november 2025

Hej Mette

Tusind tak for de søde ord! Vi nyder det sådan, når I kommer og strikker og viser alle jeres flotte ting frem :)

Skøn butik og strikkecafe

Personalet er søde - rare - hjælpsomme - glade - hyggelige.
En skøn butik (ligesom at komme ind i en bolsjebutik da man var barn ❤️)

12 december 2025

Hej Lone

Sikke en skøn sammenligning - sådan har vi det også selv! Mange tak for besøget og den fine anmeldelse :)

Bedste strikkecafe'

Altid hyggeligt at komme der. God proffesionel betjening

26 november 2025

Hej Anne-Julie

Du kan tro, vi nyder at få besøg :) Mange tak for de fine ord.

Hygger og god service

Hygger og god service.
Jeg elsker disse torsdags strik.

24 november 2025

Hej Julie

Hvor er det dejligt at høre - vi stornyder også vores aftener i butikken :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg husker ikke hvad jeg købte

Jeg husker ikke hvad jeg købte, men jeg var sikkert helt tilfreds 😊

24 november 2025

Hej Marianne

Hvor er det dejligt, at det er din oplevelse, at man kan forvente at være tilfreds hos os :) Det er præcis sådan, vi gerne vil have det.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

At der også udover hjælp i butikken er…

At der også udover hjælp i butikken er mulighed for social mingel😊🌲

29 november 2025

Hej Lisbeth

Strikkere er et fantastisk folkefærd! Det er så hyggeligt at følge med i alle de fællesskaber, der bliver bygget i butikken :)

I er bare altid søde og venlige

I er bare altid søde og venlige

27 november 2025

Hej Jannie

Hvor er jeg glad for, at det er din oplevelse :) Det vil vi gerne fortsætte med!

Kvalitetsgarner

Kvalitetsgarner, dejlig butik, venlig og imødekommende betjening

10 november 2025

Hej Annette

Tak for besøget og de venlige ord. Vi ser frem til at se dig igen en anden gang :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid hyggeligt at komme i strikkecafe

Altid hyggeligt at komme i strikkecafe, og der er både god hjælp at hente, samt masser af garn mv at kaste sig ud i.

2 november 2025

Hej Jette

Du kan tro, vi også nyder strikkecaféen - det er så hyggeligt :) Tak for besøget.

Marie

Lees meer over geverifieerde reviews.