Woondeck

Zwaar teleurgesteld, pure misleiding Ik heb net mijn bestelling ontvangen. Ik moet zeggen dat ik mij bedrogen voel. Volgens de foto is de fles gevuld en is er een koffertje bij. U kan mijn teleu... Toon meer

Ik kocht twee zogezegde gehamerde titanium pannen, 189 euro. Het duurde meer dan een maand vooraleer ik deze ontving. Vanaf de eerste keer op het vuur stelde ik vast dat de bodem van de pannen kro... Toon meer

Één teleursteling, je wordt bedrogen mensen, een fles gekocht van jack Daniels met het logo, in de vorm van harley davidson. De foto klopt niet met de werkelijkheid. Bedrog, je zou denken het komt uit... Toon meer

Alle reviews

44 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Waardeloos spul

Waardeloos spul, komt waarschijnlijk uit china via Temu ofzo. Gewoon oplichterij. Bijzettafel gekocht voor niet goedkoop maar wat een goedkope shit. Jammer had eerst de reviews moeten lezen.

3 januari 2026

Bijzettafeltje gekocht behoorlijk…

Bijzettafeltje gekocht behoorlijk beschadigd aangeleverd en zeer slechte kwaliteit! Zou met POST.nl bezorgd worden en is bezorgd door GOFO pakketdienst op een verkeerde huisnummer! Koop hier nooit meer wat!
Ik ga de consumentenbond inschakelen voor dit soort gedrag!

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Levert zeer slechte kwaliteit producten tegen belachelijke bedragen. Alles komt gewoon van of via Temu en dat is te zien. Totaal niet wat ze beloven en als je dan klaagt, is het pech want zij kunnen een gemonteerd product niet meer verkopen. Absoluut ondeugdelijk wat ze je sturen. NOOIT iets kopen hier. Ik onderneem nu juridische stappen om mijn geld terug te krijgen. Gaat me bijna niet meer om het bedrag maar het principe.

18 december 2025

Frauduleuze firma die dingen verkoopt…

Frauduleuze firma die dingen verkoopt die van China komen. 1/3 goedkoper bij temu Zogezegd grote korting en nog in het tzak gezet. Zo vullen ze hun zakken! Valse reviews op hun site of die zijn van blinde mensen.

16 december 2025

Costa bijzettafeltje

Zojuist mijn Costa bijzettafeltje ontvangen. Komt niet overeen met de weergave op de foto's goedkoop fineer Chinees blad ipv de beschreven mahonie. Plastieke verbindingen. De reviews op de site zijn niet waar!!!

17 december 2025

Veel te lange levertijd, standaard sorry mails

Lamp besteld. Heel veel e-mails ontvangen dat het nog even kan duren vanwege drukte, maar in de tracker zie je dat pas na 3 weken het vliegtuig (????) onderweg is. Ik vrees het ergste.....Inmiddels is de lamp geleverd. Deze is absoluut van een mindere kwaliteit als een eerder in Nederland gekochte lamp. Goedkope (chinese?) kopie.

17 december 2025

Zelfs niet 1 ster waard!!!!

Zelfs niet 1 ster waard!!!!
Kocht twee tafeltjes voor 107 euro en zie op Temu dat ze 11 euro per stuk waren
Zijn ook nog beschadigd en rommel!!
Nu zijn ze niet thuis bij wooddeck!
Slechte service hoor!
Hier NOOIT KOPEN!!

16 december 2025

Pan besteld 25 nov en alleen maar…

Pan besteld 25 nov en alleen maar emails ontvangen welke vertellen dat de pan onderweg is. De laatste mail woensdag gaat u hem ontvangen helaas weer een email sorry we hebben het niet gehaald. Zondag nu en niets ontvangen ben bang dat dit een fake webwinkel is met fake reviews. Gelukkig pan is donderdag 11 december ontvangen, hehe

14 december 2025

WD™ Luxe Poef & Loopplank

WD™ Luxe Poef & Loopplank – Comfortabel Opstapje voor uw Hond besteld, Op de fotos zag het er goed uit. Maar dit product is geen 80 euro waard. Goedkope materiaal, een echte AlieExpress aankoop.

Ook kwam het product met de verkeerde poten aan. Wat ook weer zo typisch is.
Mooie website, Maar helaas een grote scam.
Niet aan te raden! Verspilling van je geld.

Niet aan te raden!

Om te beginnen is het erg klein uitgevallen – veel kleiner dan de foto’s en beschrijving deden vermoeden. Mijn hond (middelgroot) kan er nauwelijks iets mee. Daarnaast is de kwaliteit opvallend slecht voor de prijs. Het materiaal voelt goedkoop en wankel aan, absoluut niet wat je zou verwachten voor het bedrag dat ervoor gevraagd wordt.

Alsof dat nog niet genoeg was, werd het ook nog eens veel te laat geleverd. En toen ik het wilde terugsturen, bleek dat de retourkosten belachelijk hoog waren, waardoor terugzenden eigenlijk geen optie meer was.

Kortom: geen aanrader. Ziet er leuk uit op de foto, maar in werkelijkheid totaal de prijs niet waard.

12 december 2025

Bijzettafeltje besteld die verstelbaar…

Bijzettafeltje besteld die verstelbaar was, het duurde een enorme periode eer ik heb thuis kreeg.
blijk toen dat ik een verkeerd tafeltje heb gekregen, een goedkopere dus. tevens is het kwalitatief heel slecht en er ontbreken onderdelen (schroeven die ik zelf moest bijkopen. ik gewoon afval uit China

een mail gestuurd, en als antwoord kreeg ik dat ik het kon terugsturen maar dat kost 40-50 euro aanverzendkosten, of ik kan 15% terugkrijgen. wederom een mail gestoord dat ik ook de 10 euro teveel betaal ook terug wil. en toen krijg ik geen antwoord meer.

Mensen bestel hier niet!!!!!! tevens het bedrijf dat bezorgd GOFO pleur het gewoon voor de deur zonder aan te bellen.

maar kan ze verzekeren als ze me niet compeseren voor wat ik teveel heb betaald!! ik zeker mijn bevindingen ga opschrijven

10 december 2025

Slechte kwaliteit

De levering heeft 2 weken geduurd, dit terwijl het "de dag erna" verzonden zou worden. Zo ontdekt dat de goederen uit China komen. Kwaliteit is enorm slecht, je betaald heel veel geld om een stinkend, laag kwaliteitsvol product te ontvangen. Duidelijk in een goedkoop chinees fabriek gemaakt. Erg teleurstellend. Ik vind dit oplichterij.

Oplichterij

Ook bij mij voldeed het product niet aan de beschrijving. De afmetingen die online stonden kwamen niet overeen met de hondenkruk/helling die geleverd is. Retourneren kost 40-50 Euro werd me verteld of ik kan 15% terug krijgen. Het is Chinese troep die niet snel geleverd wordt en op de website staan nep recensies van trustpilot.

Verschrikkelijk

Pagina suggereert levertijd van 1 a 2 dagen, maar dit is het moment waarop het verzonden wordt. Vanuit China, dus in werkelijkheid 2 a 3 weken.

Meubel (bijzettafel open te klappen tot loopplank voor hond) is ongeveer de helft kleiner dan in de afbeeldingen die (bleek achteraf) met ChatGPT zijn gemaakt. Komen ook qua kleur en uitvoering niet overeen. De verpakking is minimaal, eigenlijk een plastic zak er omheen.
De poten die zelf gemonteerd moeten worden blijken niet te passen, ik moest zelf gaten bijboren.
Aan één kant komen krammen door de bovenlichtende laag van goedkoop textiel, met beschadiging tot gevolg.
Het ding is ook zó licht, dat als mijn hond er op stapt het verschuift, feitelijk onbruikbaar dus.
Voel me flink opgelicht.

10 december 2025

Het getoonde product is niet wat ik…

Het getoonde product is niet wat ik ontvangen heb , de zogenaamde poef/hondenhelling is ong 30x30x30
Niet de 45,7 x 36 x 83 (uitgeklapt)
Na een email werd mij gemeld dat ik 15 % van het oorspronkelijke aankoopbedrag terug kon krijgen en dan mocht ik de poef houden.
Hiermee ging ik niet akkoord, ik vroeg om een retouradres en tot heden niks gehoord

2 december 2025