Upplever supporten som flexibel och…
Upplever supporten som flexibel och snabb
Fakturera utan eget företag och få din lön till en låg avgift. Skapa ett konto gratis och kom igång med att skicka dina fakturor. Vi sköter bokföringen, skatter, administration och försäkrar dig så du får ut en lön till låga 3.75% i avgift.
Kungsgatan 49, 11122, Stockholm, Zweden
Upplever supporten som flexibel och snabb
Jag har använt Workamo i några år nu för att få mina arvoden utbetalade som lön. Vid tillfällen där något varit oklart, dröjt eller liknande har jag alltid fått bra hjälp via mailsupport. Tack!
Supersmidigt för mig som inte har eget företag! Snabba utbetalningar & vid krångel har kundtjänst varit toppen 👏🏽
Workamo har underlättat väldigt mycket för mig. När jag stött på patrull så har det också varit bra service.
Bra som frilans/konsult & utan krångel - samt servicen är superbra vid de tillfällen man behöver hjälp🌟.
Rekommenderas varmt☀️.
Funkar bra för mig i de uppdrag jag utfört.
Betalningarna kommer i tid och gör att jag slipper lägga tid på all admin och kan fokusera på mina kunder 😀
Workamo är utmärkt för att enkelt och smidigt betala ut till sina visstidsarbetare. Går på några minuter!
Som uppdragsgivare slipper vi strul med bankkonton och hantering av skatter, soc. avg. mm.
Kan starkt rekommendera Workamo!
Smidigt, enkelt, snabba utbetalningar och snabba på att svara på frågor.
I have used Workamo frequently and it has always been a smooth experience and when in need of help they responed with friendly support. I recommend!
Supersmidigt att använda för fakturering. Enkelt att skapa konto, logga in och skicka fakturor. Den låga avgiften är ett stort plus. Pengarna kommer i tid. Inget krångel. Kan starkt rekommendera Workamo!
Deras support är bara där för syns skull.
Totalt värdelös support har inte fått ett ända svar på över ett halvår. Rekommenderar starkt att ni inte använder workamo.

Antwoord van Workamo
Oprofessionellt och extremt svåråtkomligt företag
Vi har varit kunder hos Workamo i flera år, men tyvärr har det blivit tydligt att företaget helt saknar kapacitet att hantera sina kunder på ett seriöst sätt. När det uppstår problem – särskilt rörande betalningar – är det i princip omöjligt att få någon form av hjälp.
Vi har kontaktat deras kundtjänst upprepade gånger via deras hemsida utan att få svar, och när vi väl fått kontakt har man skyllt på att mejlen "inte kommer fram" – något som tydligen har varit ett problem i över sex månader. Det är helt oacceptabelt att ett företag som hanterar ekonomi och lön inte ens har fungerande kundsupport.
I vårt fall råkade vi betala in flera tusen kronor för mycket, och trots att vi försökt få återbetalning har vi tvingats jaga dem konstant. Jag har till och med behövt leta upp deras VD privat för att överhuvudtaget få svar. Trots att han personligen lovat att pengarna ska betalas ut "imorgon" – flera gånger – har det nu gått över en månad utan att något händer.
Det här är inte bara oproffsigt, det är otryggt och respektlöst mot deras kunder. Vår upplevelse är tyvärr inte unik, utan speglar ett större strukturellt problem i hur Workamo driver sin verksamhet.
Vi har tappat allt förtroende och kommer se oss om efter andra alternativ.

Antwoord van Workamo
Enkelt att använda - behövde inte binda upp mig till något gick bra att skicka en faktura en månad, vänta några månader och skicka en till
Var tveksam först men är extremt nöjd!
Använde Workamo i någon månad innan jag startade eget och tjänsten är nästan bättre än att ha eget lol. Så smidigt och enkelt och låg avgift.
Kan rekommenderas för alla som inte vill betala massa till andra faktureringstjänster
Jag har använt Workamo.com ett år nu, och är supernöjd! Lättöversiktligt och enkelt. Känslan av kontroll. Förut gjorde jag min ekonomi själv. Detta är tusen gånger bättre!
/Petter, mediaproducent
Works really well for me! Great service and also cheaper than previous ones i’ve used.
HIGHLY RECOMMENDED!
Excellent service! Best priced service along with top support = 10 stars! 5 is too little. ;-)
Lees meer over geverifieerde reviews.