Over het algemeen ben ik niet zo kapot van desinfecteer gels maar deze is echt fantastisch! In tegenstelling tot de andere gels plakt hij totaal niet en is ook niet dik van substantie. Tevens is... Toon meer
Kreeg het vorige week als relatiegeschenk toegestuurd. Toepasselijk dus nu zelf ook voor mijn relaties besteld. Mooi flesje, luxe uitstraling maar bovenal fijne gel, plakt niet en duidelijk merkbaar... Toon meer
Fijne handgel, hij droogt lekker snel op zodat je niet met natte en plakkerige handen rond loopt. Handig flesje en makkelijk te doseren!
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
It’s our mission to bring people around the world in the know about bacteria. Our product are taking care of your Wellcare and make you feel safe. Self-care is not a luxury, it's a necessity. Stay healthy wherever you go!.
Postbus 34065, 3005 GB Rotterdam, Rotterdam, Nederland
- +(31) 10 3181900
- info@worldofwellcare.com
- worldofwellcare.com
Mensen keken ook naar
Hele fijne handgel
Hele fijne handgel, trekt snel in en je handen voelen daarna zacht en prettig aan. De flacon is handig mee te nemen en de gel is goed te doseren. Een aanrader!
Doet wat het beloofd
Plakt niet
Product doet wat het belooft
Verzorgend
Niks mis mee
Niks mis mee! Droogt niet uit. Levering was ook snel
Handig formaat flesje voor handtas en…
Handig formaat flesje voor handtas en auto. Snel droog. Top handgel. Thnx Wow
Fijn flesje
Heerlijk spul. Smeert goed uit en plakt niet. Neemt gelijk op dus geen vette vingerafdrukken. Fijn en mooi formaat.
Aanrader!
Mooie zachte gel: na afloop is mijn huid niet veranderd in schuurpapier, zoals bij veel andere producten het geval is.
Aanrader!
Fijne handgel!
WOW is het zeker
WOW is het zeker !
Plakt niet en je krijgt er geen droge handen van.
Ik kan niet meer zonder ;)
Geen droge huid
Het product is erg handig in zowel gebruik als onderweg als in werking! Ik heb vaak last van een droge huid na gebruik van een soort gelijk middel, maar de gel van worldofwellcare biedt naast het vermijden van bacteriën ook een zachte huid! Ik ben erg tevreden en raad het iedereen aan.