5 stjerner bør kun gives for den særligt gode service. Den leverer Wood To You! Vi købte en vare, som ganske vist havde et smukt design, men som desværre viste sig at have visse tekniske mangler.... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Great choice wooden products, beautiful pieces. Our woodman cabinet looks amazing. Would appreciate more info about product e.g. total weight, or if it arrives assembled or not, then possibility t... Toon meer
Købte et hjørneskrivebord i asketræ. Superfin kvalitet og forarbejdning, ja faktisk bedre end umiddelbart forventet. Også fin kommunikation vedr. levering osv. og leveringstiden blev overholdt i fo... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bestilte søndag aften en reol fra hjemmesiden. Allerede eftermiddagen efter ringede de til mig og spurgte om de kunne aflevere reolen til mit dørtrin. 30 min. efter kom en smilende fyr og leverede v... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Meubelwinkel
- Kindermeubelwinkel
- Meubelaccessoires
- Tuinmeubilairwinkel
- Woonkamermeubilairwinkel
- Tuinmeubelwinkel
Geschreven door het bedrijf
Vi er en dansk webshop, som forhandler træprodukter til din boligindretning. Det gælder skriveborde, sofaborde, hylder, knager, reoler, køkkentilbehør, opbevaringstilbehør og andet boligtilbehør.
Contactgegevens
Hollandsvej 12, 2800, Kongens Lyngby, Denemarken
- info@wotu.dk
- wotu.dk
Hurtigere end ventet og flotte…
Hurtigere end ventet og flotte produkter. Kan klart anbefales 👍
Hurtig og grundig information om…
Hurtig og grundig information om produktet samt levering. Varen svarer til forventningen. Tak.
En glad og tilfreds kunde
jeg fik hvad jeg bestilte, og det levede op til mine fforventninger.
Hurtig ombytning
Jeg bestilte i en farve, men da den ankom ønskede jeg en anden variant og de klarede ombytningen nemt og hurtigt.
En rigtig god oplevelse at handle med…
En rigtig god oplevelse at handle med Wood To You.
En rigtig fin og pæn bænk. Prisen absolut OK.
Levering til adressen uden omkostning. Tak for det.
Super hurtig levering
Super hurtig levering, alt var i orden og vi er super glade for sofabordet, som er flot og af høj kvalitet.
Dejligt sted at handle🎄🌟
Lille spisebord
Købte et lille spisebord.
Stor tilfredshed herfra, produktet svarer nøjagtig til beskrivelse og billed på hjemmesiden.
God information ang.levering.
Så de bedste anbefalinger herfra.
Professional service and high quality…
Professional service and high quality products.
Finishen meget sårbar
Finishen meget sårbar, men ellers en dejlig stumtjener. Levering ok
Super købs oplevelse
Super købs oplevelse - kvalitets produkt - forsendelse og indpakning til topkarakter.
Jeg købte en skænk
Jeg købte en skænk, der endda ankom tidligere end først udmeldt, og det kan man jo ikke være utilfreds med. Kvaliteten på møblet var i top, men fordi jeg ikke kunne være hjemme på leveringsdatoen, flyttede "Wood To You" den nemt til en ny efter mit ønske, top service hele vejen!
Levering og produkt var godt
Levering og produkt var godt, men samlingsvejledningen var meget dårlig og beregnet for en anden model. Det krævede en del kreativitet at få den samlet ordentligt!
Good quality furniture
We bought a cabinet and are happy with the purchase.
It looks as expected and is good quality furniture. It is also very nice to have finally found products that are made in Europe.
Lees meer over geverifieerde reviews.