Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Positiv oplevelse. Kunne ikke finde de mest fantastiske anmeldelser, en tog chancen og blev positivt overrasket. Priserne var også bedre end ved andre steder.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Absolut! Et sted der er værd at handle. Lynhurtig gratis levering, kvalitets produkter, fair priser. Handlen via Wovar’s website og levering forløb fuldstændig problemfrit helt! Og aldeles efter... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I made few orders in the past from them and all was fine. On the last order one piece had some issues, I wrote to them and send pictures. They send new replacement piece. Thank you Wovar

Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilt og leveret som aftalt

1 april 2026

handel ikke med dem

Wovar.dk er ikke dansk men hollandsk
Jeg troede, det var en dansk hjemmeside eller et dansk firma – men det viser sig at være hollandsk.
De skriver, at de leverer inden for 2-3 dage, men det passer ikke. Jeg har nu ventet i snart 2 uge uden at modtage alle mine produkter.
snyd og svindel

3 juli 2025

Super produkt og leveringstid

Super produkt og leveringstid - har ikke en finger at sætte på firmaet uanset hvor de holder til ! Varer ankommet til tiden, produktet flexfence nøjagtig som beskrevet 💪👌

5 juni 2025

Wovar.dk er ikke dansk men hollandsk

De skriver, at de leverer inden for 2-3 dage, men det passer ikke. Jeg har nu ventet i en uge uden at modtage alle mine produkter.

Jeg har talt med dem tre gange:

På dag 3 fik jeg at vide, at pakken ville ankomme samme dag.

På dag 5 modtog jeg kun 1 ud af 3 pakker.

De sagde derefter, at pakke nummer 2 var på vej, og at den sidste pakke var modtaget af UPS, men de kunne ikke oplyse, hvornår den ville blive leveret.

Jeg kan desværre ikke anbefale at handle hos Wovar.

26 mei 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Vær opmærksom på at leveringstid og…

Vær opmærksom på at leveringstid og lagerbeholdning oplyst på website ikke stemmer.
Selv om der loves få dages levering og er 8 på lager, viste sandheden at være at varen var hos en leverandør og jeg måtte selv gentagne gange efterspørge updates når leveringstid blev overskredet uden information.
Så vælg en anden leverandør.

8 mei 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har for nylig købt en Cortenstål…

Jeg har for nylig købt en Cortenstål bedkant og er overordnet set tilfreds med produktet. Dog vil jeg gerne dele en bemærkning vedrørende leveringsprocessen.
Det eneste minus var, at I benytter UPS som leveringspartner. Jeg kunne ikke finde nogen information på deres hjemmeside om, hvorvidt de må stille pakken uden kvittering. Derfor lavede jeg en skriftlig tilladelse til buddet om, at det var i orden, hvilket han heldigvis fulgte. Alternativt skulle jeg have cyklet 1 km for at afhente pakken, hvilket ville have været en ulempe.
Jeg vil derfor opfordre jer til at overveje GLS som alternativ leveringspartner, da de ofte tilbyder mere fleksible løsninger for modtagelse af pakker.

23 april 2025

Perfekt

Købte en 5m sivmåtte/havehegn, absolut billigste sted jeg kunne finde. Hurtig levering og godt produkt modtaget. Anbefaling herfra.

13 februari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ud over at de levere hurtigt

Ud over at de levere hurtigt, skal man læse det med småt, jeg bestilte en vare og som ikke passede og ville derfor sende den retur, fint ja men den vare jeg havde købt var lige så dyr som at sende retur. jeg gav 320kr for en vare og det kostede 310 at sende den retur. Bare så man læser også det man ikke ser

19 september 2024

Fuld tilfredshed.

Absolut!
Et sted der er værd at handle.
Lynhurtig gratis levering, kvalitets produkter, fair priser.
Handlen via Wovar’s website og levering forløb fuldstændig problemfrit helt! Og aldeles efter planen.
Så har ingen erfaring med deres kontakt-tilgængelighed eller service.
Hvad mere kan man forlange.🤷‍♂️
En klar anbefaling her fra.

4 juli 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dopo aver atteso qualche settimana che…

Dopo aver atteso qualche settimana che la merce tornasse disponibile ho ordinato e pagato 4 giunti per travi con spedizione programmata per il giorno stesso. La sera mi hanno mandato una mail dicendo che per problemi di stock la spedizione avverrà il 19 luglio. Ho inviato svariate mail per avere chiarimenti e provato a contattare il servizio clienti senza mai avere risposta (alla prima mail,prima di effettuare e pagare l'ordine, dove chiedevo informazioni sulla disponibilità della merce risposero in meno di 24h).

17 april 2024

Merce non ricevuta

All'inizio di marzo ho comprato e pagato 4 giunti, dopo alcuni giorni mi comunicano che verranno spediti il 10 di aprile ! perché non sono a magazzino. oggi 16 aprile dopo varie mail senza risposta, mi comunicano che spediranno ( forse ) il 19 di luglio. sul sito oggi appare questa dicitura ." 89 pezzi in stock Ordinalo prima delle 21:30 e spediremo oggi stesso" ogni commento è superfluo!

16 april 2024

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.