Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Рекомендую тільки професіоналів.

З радістю та щирим серцем хочу залишити відгук про компанію WOW-Karriereberatung. Отримала максимальну підтримку, багато мотивації, професійне спілкування. Мене гарно підготували до співбесід, пояснили роботу німецького ринку праці, надали мені дуже потужну базу знань по підготовці резюме та як себе поводити на співбесідах. Професійний та уважний кар'єрний коуч Маркус крок за кроком привів мене до моєї роботи мрії та терпляче тренував мою німецьку мову. Окрім цього я отримала потужні поради по побудові моєї кар'єри надалі. Маркус м'яко та впевнено мені підсвітив мої сильні сторони як працівника. Вся співпраця була максимально продуктивна. Рекомендую всім шукачам роботи чи шукачам своєї професії та шляху в Німеччині співпрацювати з WOW-Karriereberatung.

С радостью и искренним сердцем хочу оставить отзыв о компании WOW-Karriereberatung. Получила максимальную поддержку, много мотивации, профессиональное общение. Меня хорошо подготовили к собеседованиям, объяснили работу немецкого рынка труда, предоставили мне очень мощную базу знаний по подготовке резюме и как себя вести на собеседованиях. Профессиональный и внимательный карьерный коуч Маркус шаг за шагом привел меня к моей работе мечты и терпеливо тренировал мой немецкий язык. Кроме этого, я получила мощные советы по построению моей карьеры в дальнейшем. Маркус мягко и уверенно подсветил мои сильные стороны как работника. Все сотрудничество было максимально продуктивным. Рекомендую всем соискателям работы или тем, кто ищет свою профессию и путь в Германии, сотрудничать с WOW-Karriereberatung.

12 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Das Karriere-Coaching war für mich sehr…

Das Karriere-Coaching war für mich sehr hilfreich. Ich habe gelernt, meine Stärken und Fähigkeiten besser zu sehen und zu zeigen. Besonders wichtig war für mich die Hilfe beim Sprechen und bei der Vorbereitung auf Bewerbungsgespräche. Dadurch habe ich mehr Selbstvertrauen bekommen und konnte mich erfolgreich bewerben. Jetzt habe ich eine Arbeitsstelle gefunden, die gut zu mir passt und mir Freude macht. Dort habe ich auch die Chance, neue Aufgaben zu übernehmen und mich weiterzuentwickeln. Für die Unterstützung und Motivation während des ganzen Prozesses bin ich sehr dankbar. Dieses Coaching empfehle ich allen, die eine Arbeit suchen oder sich beruflich verändern möchten.

1 augustus 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Das Karriere-Coaching bei der WOW…

Das Karriere-Coaching bei der WOW Karriereberatung war für mich ein entscheidender Schritt, um in Deutschland professionell umgesetzt zu werden. Obwohl meine Deutschkenntnisse noch sehr begrenzt sind, habe ich das Programm erfolgreich abgeschlossen. Besonders hilfreich war für mich die Hilfe bei der Erstellung von Berufsunterlagen für die Beschäftigung, die Orientierung am deutschen Arbeitsmarkt und das Training von Vorstellungsgesprächen.

Heute arbeite ich bereits als Lehrer für bildende Kunst an einer Sonntagsschule in Hamburg – genau in meinem gewünschten Beruf – und habe sogar Angebote von anderen Schulen erhalten. Um mich weiter zu entwickeln, verbessere ich meine Sprache täglich mit Sprachmonsterkursen.

Bei der WOW-Karriereberatung wurde mir gezeigt, wie ich meine Qualifikationen in Deutschland richtig präsentieren kann. Ich bin sehr dankbar und kann dieses Coaching jedem empfehlen, der trotz der Sprachbarriere eine Karriere in Deutschland aufbauen möchte.

1 september 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Успішний початок кар'єри завдяки…

Успішний початок кар'єри завдяки кар'єрному коучингу у WOW-Karriereberatung

Мене звати Кирило Белоус (Kyrylo Belous), і я родом з України. У своїй країні я працював фармацевтом, але коли приїхав до Німеччини, не знав, як будувати свою професійну майбутність. Визнання моєї професії, мовні бар'єри та вимоги німецького ринку праці були для мене великими викликами.

За рекомендацією я звернувся до WOW-Karriereberatung і записався на AVGS-кар'єрний коучинг. Це рішення докорінно змінило моє життя. Від самого початку мене професійно супроводжували. Мій коуч допоміг мені зрозуміти мої кар'єрні можливості в Німеччині, адаптувати резюме та мотиваційні листи та цілеспрямовано підготуватися до співбесід. Особливо корисними були індивідуальні консультації, під час яких ми разом аналізували мої перспективи та розробляли конкретний план дій.

Окрім професійної підтримки, мовне навчання відіграло вирішальну роль. Я покращив свої комунікативні навички в професійному середовищі та навчився впевнено презентувати себе на співбесідах. Практичні вправи надали мені необхідну впевненість.

Завдяки цій інтенсивній підготовці я знайшов роботу в аптеці! Я безмежно щасливий знову працювати у своїй професії та застосовувати свої знання та досвід у Німеччині.

Я безмежно вдячний за підтримку WOW-Karriereberatung та моєму коучу. Без цього коучингу я б не досяг такого успіху так швидко. Усім, хто стикається з подібними труднощами, я щиро рекомендую цю програму – вона дійсно того варта!

10 januari 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.