Høj kvalitet ved hver levering, nu igennem snart mange år….altid en fornøjelse, at nyde kaffen fra jer.
Har handlet øko kaffebønner gennem de seneste seks måneder hos Øristeriet, Møn. Både almindelige og Lowcaf bønner. Begge slags er virkelig gode. Senest etiopisk Sidamo og Nensebo - helt utroligt fine... Toon meer
Bestemt ikke en lys rist! Købte deres Etiopien guji bønne som de sælger som en lys rist, så det undre mig meget at duften af " bål og brand" pludselig spreder sig i køkkenet da jeg åbner posen. Jeg l... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
God service. Bliver altid leveret til tiden. Kaffen er god og prisen absolut konkurrencedygtig. Abonnementssystemet fungerer i øvrigt godt og kan tilpasses fra måned til måned. Man får endda mails, de... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Over Øristeriet
Geschreven door het bedrijf
Vi rister vores kaffe efter "slowroast" metoden i en gammeldags manuel trommel kafferister. Det er håndværk udført af dygtige mennesker, og det tilfører kaffen både personlighed og optimal kvalitet. Vi rister kun til ordre, aldrig til lager, hvilket sikrer at man som kunde altid får leveret friskristet kaffe.
Øristeriet
Øristeriet er et statskontrolleret økologisk kafferisteri.
Økologikontrolmyndighed DK-Ø-200
Strandgaarden, Hovgårdsvej 5, 4780, Stege, Denemarken
- info@oeristeriet.dk
- www.øristeriet.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Fantastisk kaffe og hurtig levering
Fantastisk kaffe og hurtig levering. Et af mine foretrukne steder at købe kaffebønner.
Udmærket kaffe abonnement
Udmærket kaffe abonnement
Levering til tiden
Altid friskristede bønner
Venlig kommunikation
Man kunne ønske et lidt større udvalg i tilbehør måske
3 år er gået og jeg bestiller stadig…
3 år er gået og jeg bestiller stadig min kaffe her. Hvad kan jeg sige andet end at det er simpelt, det virker og jeg er yderst tilfreds.
Fremragende kundeservice!
Har købt kaffe her de seneste 10 år. Det gør man kun, hvis man er en tilfreds kunde. Top kundeservice! Dejlig kaffe!

Antwoord van Øristeriet
Fremragende kaffe
Fremragende kaffe, hurtig levering. Stor anbefaling herfra.
God og hurtig betjening
God og hurtig betjening. Fantastisk kaffe!
Fin kaffe
Fin kaffe. Jeg har været kunde hos Øristeriet siden 2015 med abonnement. Det er ikke verdens bedste kaffe, men prismæssigt er det et rigtig godt kompromis. Jeg har prøvet mange af deres kaffer og ingen af dem har skuffet mig. Jeg er glad og tilfreds med kaffen som Michael rister til os!
Vi er afhængige af A2
Vi er afhængige af A2, og drikker næsten ikke andet kaffe.
I love this way of getting coffee!
I love this way of getting coffee!
Beans are always fresh and yummy! Can definately recomment to buy a subscription.
It was recommended to me by a friend, and I’m very happy for this. :)
Super service og nemt at betjene.
Perfekt ristning
Kaffen er ristet til den lyse side, som gør at den smager rigtig godt - god og kraftig kaffe smag med tilpas bitterhed
Mega hurtig leverig og utrolig lækker…
Mega hurtig leverig og utrolig lækker kaffe
Fantastisk kaffe.
Rigtig god kaffe.
Jeg har et abo ved dem og det virker…
Jeg har et abo ved dem og det virker bare og er totalt glad for det :D <3
God kaffe til rimelige priser og med…
God kaffe til rimelige priser og med velfungerende abonnementsordning.
Super god oplevelse
Nogle af de bedste bønner jeg har smagt.
Mere end et Kinderæg
Nyristet, topkvalitet, godt håndværk, smagfuldt, lokalt, økologisk, bæredygtigt