Bij de "vorige" 1dayfly had ik een oplader besteld, maar door het faillissement niet ontvangen. Ik kreeg toen "credits" t.w.v. het betaalde bedrag, die ik binnen een jaar zou kunnen besteden. Inmidde... Toon meer
Beste Klant, 1DayFly.com kan momenteel niet meer aan haar betalingsverplichtingen voldoen en zal een dezer dagen surseance van betaling aanvragen. Wij doen er alles aan om een partij te vind... Toon meer
Had een Imac air besteld waar achteraf onterecht Amerika stekers bij zaten die in Nederland niet werken. Men bleek niet over Nederlandse kabels te beschikken. Heb toen de zending geretourneerd. Kreeg... Toon meer
Contact gehad met mevrouw Van Dam n.a.v. inferieure kwaliteit van een aangekocht product. De snelheid en de vriendelijkheid waarmee ik bediend werd, is van onschatbare waarde! Vrijwel een aantal dagen... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Beste Klant, De rechtbank Den Haag heeft op 24 januari 2019 surseance van betaling verleend aan 1DayFly.com. De bewindvoerder en het bestuur werken momenteel hard aan een doorstart van onze activiteiten. Aangezien de interesse overweldigend is, verwachten wij dat onze website binnen enkele weken weer actief is. Wij zien u graag snel terug voor onze nieuwe aanbiedingen. Indien u gedupeerd bent willen we u vragen dit te mailen naar support@1dayfly.com. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Het team van 1DayFly.com
Saturnusstraat 60 Unit 61, 2516 AH, Den Haag, Nederland
- 070-3838766
- support@1dayfly.com
- www.1dayfly.com
Mensen keken ook naar
Had usb kabeltje besteld
Had usb kabeltje besteld. Bedrijf failliet gegaan.
Nooit meer wat van gehoord.
Reageren niet op e-mail
Ik heb bij deze webshop nog heel veel credits (tegoed), maar daar kan ik niet meer bij, omdat er geen inlogmogelijkheid meer is. Op e-mail wordt niet gereageerd. Ik vertrouw Outspot/1DayFly niet en zal er nooit meer kopen. Ik adviseer iedereen dat ook niet te doen.
Geen contact mogelijk :( Koop hier niet!!
Inmiddels heeft 1dayfly een nieuwe website, waarbij je niet meer kunt inloggen. Dat betekent dat ik al mijn aankoopbonnen die daar in de "kluis" stonden niet meer kan benaderen, maar ik kan dus ook de credits niet inwisselen. Diverse berichten naar 1dayfly leveren alleen een automatische verzendbevestiging op, verder hoor ik niets. Ik vrees dat ik naar mijn geld kan fluiten.
Retourzending vorige eigenaar
Ik had een retourzending voor het faillissement , maar daarna bleef het een tijdje stil. Na enige mails is het toch min of meer in orde gebracht door de overnemers en heb ik een soort van tegoedbon gekregen ter waarde van het bedrag. Ik kon ook wachten op een (gedeeltelijke) terugbetaling via de curator , maar vond dit toch het zekerste om te doen. Al bij al is dit in orde gekomen, waarvoor dank
Ik adviseer iedereen sterk om geen producten te kopen bij 1DayFly.com!!
Ik adviseer iedereen sterk om geen producten te kopen bij 1DayFly.com!!
Ik heb een aantal maanden geleden een Samsung oplader gekocht die het helaas nu al begeven heeft. Vervolgens een poging gedaan om contact op te nemen met de webshop, maar het telefoonnummer dat wordt vermeld op de website is niet in gebruik. Ik heb op verschillende dagen en op verschillende tijden gebeld, maar telkens hoor ik een bandje met 'momenteel zijn we telefonisch niet bereikbaar'. Ook beloven ze binnen 24 uur te reageren op een verzonden mail, maar in werkelijkheid duurt dit bijna een week en schuiven ze de verantwoordelijkheid af op Samsung. Ik heb daarom Samsung gebeld en zij geven aan dat de verkoper (in dit geval 1DayFly.com) verantwoordelijk is voor afhandeling van garanties.
Uiteindelijk zit ik dus met een defect product waarvoor 1DayFly geen oplossing gaat geven. Koop a.u.b. dus geen producten op deze webshop!
Veel woorden,weinig tot geen…
Veel woorden,weinig tot geen geblaat..laat staan het gekochte product,in dit geval een regattajas -of centen gezien..
Is al sedert eind november!! bezig..
Triestig,ondertussen herstart...
Stacey, 20 feb 16:03
Zoals ik al eerder heb geprobeerd uit te leggen valt uw order in de gefailleerde bv.
1DayFly BV is failliet gegaan, wat wil zeggen dat het geld en de producten overgenomen werden door de curator die het faillissement afhandelt. Outspot heeft de handelsnaam en het klantenbestand overgenomen zodat de site kan doorstarten, maar we hebben de gelden of de producten niet in ons bezit.
Helaas blijft het dus zo dat wij moeten wachten tot de afkoelingsperiode voorbij is.
Ik kan het helaas niet voor u versnellen.
schade beperken??
Ik heb niet zoveel vertrouwen in de belofte om de schade voor gedupeerde zoveel mogelijk te beperken. Dit is al langer bekend binnen 1day en al die tijd hebben ze aanbiedingen neergezet en daar het geld voor geincasseerd. Dus zoveel medelijden hebben ze niet. Geld aannemen als je weet dat je niet kunt leveren is bij mij gewoon diefstal. Het had geloofwaardiger geweest als ze geen vooraf betaling meer hadden laten doen.
Beste Klant
Beste Klant,
1DayFly.com kan momenteel niet meer aan haar betalingsverplichtingen voldoen en zal een dezer dagen surseance van betaling aanvragen. Wij doen er alles aan om een partij te vinden die de onderneming wil overnemen en de website zo snel mogelijk wil voortzetten. Indien u gedupeerd bent willen we u vragen dit te mailen naar support@1dayfly .com. Wij doen onze uiterste best de schade voor alle betrokkenen zoveel mogelijk te beperken.
Het spijt ons u niet anders te kunnen berichten.
Het team van 1DayFly.com
slechte communicatie naar klanten
ben er net achtergekomen dat 1dayfly.com een soort van failliet is?
Er loopt nog een bestelling van mij á 53,90 euro, mss niet veel geld, maar voor mij als alleenstaande moeder met een inkomen onder het sociaal minimum een hoop geld. Ik vindt het misleidend dat de klanten niet op tijd geïnformeerd zijn, er wordt niet gereageerd op mails, (komen zelfs niet aan, blijkt uit mijn bijgevoegde ontvangstbevestiging) Dus of de mails aan hun supportafd.(dit staat op de homesite als aanbeveling als je die aanklikt) wel aankomen en gelezen worden betwijfel ik dan ook. Denk dat klanten kunnen fluiten naar hun centen!!

3 bestellingen nog onderweg
3 bestellingen nog onderweg, geen enkel spoor van leven.
Site staat al 2 dagen in onderhoud!

Antwoord van 1DayFly.com
Wat is er met jullie site aan de hand
Wat is er met jullie site aan de hand? Staat al 2 dagen "in onderhoud".
Als laatste teken van leven kreeg ik zondag/maandag (3 dagen geleden) ineens meerdere mails over bestellingen die verzonden zouden zijn, terwijl die al ca. een maand volledig waren afgehandeld (en ontvangen). Ik vroeg via het support email adres wat er aan de hand was daarmee, nog steeds geen reactie gehad. Vreemd..
Misschien is de site getroffen door die nieuwe Anatova gijzelsoftware. Die heeft ook in Nederland 'slachtoffers gemaakt' volgens diverse nieuwssites (ik mag helaas geen link plaatsten in dit bericht blijkt net, maar zie bijvoorbeeld de site van Nu.nl).
Toch 3 sterren omdat ik tot nu toe hele goede ervaringen met de site heb, en niet weet wat er aan de hand is.

Website offline sinds 22/01/2019
Website offline sinds 22/01/2019, geen update over lopende bestelling....iemand een idee?
Laptops besteld in december
Laptops besteld in december, nog steeds niets ontvangen, nu niet meer telefonisch bereikbaar en de website offline... ik vrees dat we onze centen kwijt zijn, gaat over een heel groot bedrag
Levering laat zwaar te wensen over.
Levering laat zwaar te wensen over.
Soms 3 weken wachten en nog niets.
Krijg je als antwoord: Niet op tijd geleverd door leverancier....dan moet je het niet aanbieden in de Fly. Winterkleding krijg je misschien in de zomer geleverd....
Bestelling "geannuleerd"...
Bestelling geplaatst van een herenhorloge. Na een drietal keren aandringen en allusie van mijnentwege dat we hopelijk niet worden opgelicht, werd de bestelling plots geannuleerd...na 9 dagen. ("Naar aanleiding van ons contact heb ik helaas vernomen dat uw bestelling niet voorradig is en de leverancier dit model helaas ook niet meer kan naleveren. Excuses voor het ongemak". (sic) )
Mijn geld zal worden terug gestort op mijn rekening. Wel telkens antwoord gehad op mijn mails, maar serieus teleur gesteld wat betreft de afloop.
Prima service.
Hoewel het ruim een maand heeft geduurd voordat ik mijn bestelling in huis had kan ik niet anders zeggen dan dat hun service erg goed is. Ik werd keurig op de hoogte gehouden en kreeg vrijwel direct op al mijn vragen een reactie. Ik was van plan om er nooit meer iets te bestellen maar daarop kom ik terug. Hoewel ik hoop dat een eventuele volgende bestelling (veel) minder lang op zich laat wachten.
Prima klantendienst
Na een klein mankement aan een onderdeel van mijn bestelling contact opgenomen met de klantendienst. Deze hebben op hun beurt de leverancier geraadpleegd die het stuk niet konden leveren. Zonder aarzelen mijn geld teruggegeven. Puike klantendienst.
De levertermijnen worden dikwijls niet…
De levertermijnen worden dikwijls niet gerespecteerd. 3 weken later nog steeds niet ontvangen. Wel al 2 keer bericht gekregen dat ze nog geen tijd hebben gehad om het te verzenden vanwege de drukte van de feestdagen??? Voor mij kan dit echt niet! Ondertussen meer dan een maand gewacht en nog steeds niets ontvangen vanwege de kerstdrukte. Besteld op 9 dec en op 14 jan nog niets ontvangen.
Wat een goede service..super!
Begin november 2018 hebben wij bij…
Begin november 2018 hebben wij bij 1DayFly van een leverancier een mooi kleed gekocht. 16 november was de verwachte leverdatum. Omdat wij het kleed niet ontvangen hebben, noch iets gehoord hadden van de leverancier hebben wij contact opgenomen met de klantenservice van 1DayFly. Gabrielle van Dam van de klantenservice heeft zich meteen voor ons met volle inzet ingespannen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Dat het desondanks iets langer duurde kan 1DayFly niet worden verweten. Wij zijn in ieder geval heel blij en dankbaar voor de geboden hulp en ondersteuning van 1DayFly.