1. Automarktplaats

"Wij bieden wagens aan in een minder duur segment maar met een unieke garantie van een duur segment!"

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Na 5000 km eerste x naar het onderhoud…

Na 5000 km eerste x naar het onderhoud geweest. Ze hebben daar gezien dat er een scheurtje in een rubber zit en volgende week mag ik gaan om te herstellen. Op garantie uiteraard zoals beloofd.👌
Enkel radio/Bluetooth werkt niet altijd en dat vind ik wel spijtig. Volgens de garage zou het een module kunnen zijn….
Anderzijds toch tevreden met mijn wagen na 4 maanden gereden te hebben.

Bedankt

8 april 2026

Antwoord van 2maal2

Bedankt! Bedankt voor deze eerlijke review!

Vriendelijk, eerlijk, meewerkend.

We hadden onze wagen aangeboden op ikwilvanmijnautoaf.be . Na gesprek met de site, in contact gekomen met 2maal2. Zij gaven een mooi bod op onze (16jaar oude) wagen. Na een klein misverstand van ikwilvanmijnautoaf.be, werd alles uit geklaard en de wagen werd bij ons in Limburg opgehaald. Correct cash betaald. Vriendelijke ophaler. Alles correct afgehandeld.

4 maart 2026

Antwoord van 2maal2

Beste Tom, ik wil je graag bedanken om je ervaring te delen met iedereen. We doen ons uiterste best daarvoor en appreciëren je moeite voor ons ook. Altijd blij met mensen die de moeite doen voor dit. Als er een forum voor klanten bestond had jij ook 5 sterren gekregen voor de moeite die u ook deed! Bedankt!!

Das nu mijn tweede auto die ik hier heb…

Das nu mijn tweede auto die ik hier heb gekocht. De eerste heb ik 8 jaar gehad en was te oud geworden. Met veel heimwee weg gedaan. Altijd goed gereden en zelden problemen. Nu een andere gekocht. Super zuinig en plezierig om mee te rijden. Personeel super vriendelijk en zeer betrouwbaar. Ik heb er zeer goede ervaring mee. En zeker een aanrader om daar een auto te kopen. Zeer professionele service met veel ervaring!!

18 september 2025

Antwoord van 2maal2

Beste, we appreciëren je mooie review heel erg en zijn altijd zeer blij met deze erkenning! Men zegge het voort en tot bij het volgend onderhoud!! BEDANKT!

Perfecte garage en weten wat ze doen

Ik heb 2 jaar gewacht van hier iets te pennen, en dat wegens ik toch verschillende dingen lees die niet kloppen, ik heb al verschillende wagens gekocht aan 2maal2 en moet zeggen altijd vriendelijk onthaald en altijd wagens die tip top in orde zijn. Ik wil heel duidelijk maken dat deze garage wel weet waar ze mee bezig zijn, zowel het verkoop team in Anzegem, Als d garage in Kruishoutem, zowel Martin als Kristof staan altijd klaar voor hun klanten en wagens. Vele mogen er een voorbeeld aan nemen. Mijn volgende wagen komt zeker terug van 2maal2

14 november 2025

Antwoord van 2maal2

Dit doet deugd, amai, wat een plezier om te lezen en zo onbeschrijfbaar dankbaar voor uw woorden. Leuk te lezen dat je 2 jaar heb gewacht, nogmaals bevestigend dat we écht onze best doen na de aankoop ook! TOP, BEDANKT!!

NIET KOPEN HIER!

Heb de zaakvoerder Martin Van Eeckhaute enkele vragen
gesteld via chat voor een wagen die bijna 15K kost. Vragen zoals wanneer laatste
grote onderhoud werd gebeurd, wanneer de remmen zijn vervangen. Wat krijg ik
als antwoord? “Uw vragen zijn NIET GEPAST, met 2 jaar garantie een auto leveren
die niet in orde zou zijn zou nadelig zijn voor ons”. Wel beste Martin ik koop
een wagen om MEER dan 2 jaar te gebruiken niet enkel 2 jaar lang. Dit zijn
vragen die elke koper zou stellen, zeker als de koper bijna 15K uitgeeft. Ik
stuur hem ik wil graag een antwoord op mijn specifieke vragen, ik wordt
genegeerd, stuur hem erna kan ik nog een antwoord krijgen aub of verwacht u dat
mensen geen enkele vragen mogen stellen en direct bijna 15K moeten uitgeven aan
u? Wat krijg ik als antwoord? “Dat komt omdat wij niet antwoorden op biedingen.
Omdat u zo arrogant bent wil ik voor u een uitzondering maken: NEE DANK U” Ik
heb nergens een bieding gemaakt, en meneer noemt mij arrogant? Van andere lage
reviews hier te lezen, is het ook duidelijk dat meneer ook auto’s verkoopt die
niet helemaal in orde zijn. Potentiële kopers alstublieft spendeer uw hardverdiende
geld ergens anders! Niet bij deze arrogante vent. Ik ben benieuwd wat meneer te zeggen heeft als reactie, want heeft altijd zo te zien een reactie klaar om zichzelf onschuldig te laten lijken.

10 november 2025

Antwoord van 2maal2

Wij hebben een mooi klantenbestand, veel nieuwe klanten, veel terugkerende klanten met vele jaren en vele km op de teller, iemand die mogelijkerwijs interesse heeft en biedt op auto's voor de aankoop valt niet echt in de gratie teneinde dan nog een slechte review te schrijven zonder langs te komen, ons te begrijpen, onze zaak te leren kennen en de auto te zien is laakbaar.

Zeer tevreden.

Zeer tevreden.

We hadden schade aan onze Nissan note.
We werden snel op de hoogte gebracht over de ernst van de schade en wat er vervangen moest worden.
En de prijs van de herstelling was heel redelijk.
Ik ben content van deze garage.

8 oktober 2025

Antwoord van 2maal2

Bedankt voor je review we appreciëren dit enorm, daar gan we altijd voor!

Audi A3 sportback

Audi A3 sportback gekocht in februari 2025
Correcte benadering van de klanten, met voldoende uitleg. Laat u voldoende tijd en ruimte om alles op het gemak te bekijken. Martin gaf ons geen overhaast gevoel. Bespreking aankoop en verkoop van huidige wagen verliep goed. Gaf ook voldoende tijd achter het bezoek om na te denken en de wagen dan ook op ‘gereserveerd’ zetten.
Auto was +- proper (wegens drukte onvoldoende tijd om deze in detail te kuisen. Maar het is zeker oké)
Werkpunt: meer duidelijkheid geven aan de klanten wat wel of niet onder garantie valt, vermijd frustraties zowel voor jullie als verkoper/garagist als wij de kopers.

Verder een goede ervaring tot nu toe.

20 maart 2025

Antwoord van 2maal2

Beste, bedankt voor de correcte beschrijving over wie we zijn en waar we voor staan. We weten dat soms met de drukte er zaken zijn die voor problemen zorgen, onze excuses voor dat maar wel blij met de 4 op 5 als beoordeling! Bedankt en geniet van de mooie Audi, we wensen u er nogmaals alle succes mee!

Dacia gekocht

Dacia gekocht
Ruiten wissers niet in orde.
Radio niet in orde
Klakson niet in orde
Na telefonisch kontakt met 2maal 2 verkoop.
Daar heel onvriendelijk behandeld.
Naar de werkplaats gebeld en ook hier onvriendelijk behandeld
Ze zeggen 2 jaar garantie te geven.
Maar nu weten ze zelfs niet of het onder de garantie valt?????
Een klakson kan je niet zomaar binnen in stuk maken . Soms werk hij soms niet.
Het licht van de radio is soms helder soms heel donker zonder ergens aan te komen.
Valt niet onder garantie zeggen ze.
Ik raad mensen aan om hier nooit een auto te kopen.
Ze zetten u gewoon int zak.

5 maart 2025

Antwoord van 2maal2

Dit is bijzonder laag bij de grond wetende dat u een afspraak heeft om alles na te kijken, perceptie is alles in deze, we hebben u in 7 maand niet gezien en nu een probleem en wij zijn de slechteriken. Ik was net uw chassis aan het opzoeken voor een bestelling: UU15SDAG350576642, u kan kijken of dit correct is. Claxon of klakson kan een draadje zijn bijvoorbeeld die losgekomen is, zoek maar op op Google, kinderziekte van Dacia die niet onze fout is maar kinderziekte: https://dacia.startpagina.nl/forum/topic/602040/claxon-weigert/ Dit heeft niets te maken met slechte kwaliteit van ons maar van Dacia, wie zijn fout is dat dan en hoort dit dan bij onze review? Ik zal alvast de afspraak maar schrappen en niets bestellen na dit te lezen? Jammer op deze manier maar gelukkig vele honderden voor u zéér tevreden anders bestonden we geen 40+ jaar.

Ik schrik van de slechte commentaren… enkel en alleen maar goede ervaring

Ik schrik van de slechte commentaren hier..we hebben een auto gekocht bij 2 maal 2. Na een korte tijd bemerkten we dat de auto zeer veel olie verbruikte . Contact opgenomen met 2 maal 2 en de auto werd door hun volledig hersteld zonder dat wij iets hoefden te betalen. Meer zelfs, gedurende herstelperiode van onze wagen kregen wij kosteloos een vervangwagen. Ik kan alleen maar positief reageren en als mijn dochter aan haar eerste auto toe is, zal haar wagentje bij 2 maal 2 aangekocht worden ! Zowel de verkopers als mechaniekers zijn supervriendelijk mensen. #respect

18 oktober 2024

Antwoord van 2maal2

Bedankt voor je mooie woorden, dat doet ons deugd en waarvoor we staan ook. We doen echt onze uiterste best daarvoor en willen u oprecht nogmaals danken voor de woorden. Tot kort!

Super tevreden van mijn aankoop en de…

Super tevreden van mijn aankoop en de goede diensten die ik er heb gekregen en ervaren , en het rijplezier te rijden met deze prachtige 50 jarige oude Saab 96 is me een ware plezier dat me telkens nog jaren en jaren als de eerste dag de glimlach op mijn gezicht zal geven van de gapen van voorbijgangers en de duimen die ik ermee krijg , bijzonder en dit dank zij 2maal2 mag ervaren , een familie bedrijf met nog authentieke diensten zoals je vroeger nog kreeg , dat telt heel zeker voor mij , en kan dit dan ook ten volle iedereen het aanraden aanwijzen dit ook te gaan beleven , Carl V. uit Vichte

18 maart 2024

Antwoord van 2maal2

Dankjewel voor je uitvoerige en positieve ervaring te tonen aan klanten! We appreciëren dit enorm en wensen je nogmaals veel succes met je toffe aankoop waarmee je kan scoren! Nogmaals dank!

Persoonlijke ervaring

Skoda superb gekocht bij dit bedrijf. Na 2 maand bleek de motor teveel olie te verbruiken. 1 telefoontje gedaan, auto binnen gedaan bij de garage. Wagen is hersteld geweest en geen problemen meer. Steeds vriendelijk en toegankelijk.

15 juni 2023

Antwoord van 2maal2

Bedankt voor je perfecte score, daar doen we het voor, blij met opnieuw een zeer tevreden klant. BEDANKT! We appreciëren uw woorden!

Ongelooflijk maar waar

Via de website 'ikwilvanmijnautoaf.be' kwam ik in contact met dit bedrijf om mijn auto te verkopen. Zoals meegedeeld in de aanmelding was er een deuk in de auto en werkten de remmen niet meer goed en aangezien hij 24 jaar oud is, heeft de auto gebruikssporen. Zij boden slecht 200 euro, maar omdat we er snel van af wilden, stemden we toe. Toen ze langskwamen weigerden ze de auto mee te nemen omdat ze niet op de hoogte waren van de deuk, terwijl dit toch opgenomen was in de verkoopovereenkomst. Toen ik achteraf verhaal haalde bij 'ikwilvanmijnautoaf.be' werd het nog duidelijker hoe incompetent deze firma is. Omdat ze tegen 'ikwilvanmijnautoaf.be' niet hetzelfde excuus konden gebruiken als tegen ons, de deuk die in de overeenkomst stond, gebruikten ze het excuus dat er op het dashboard een rood lampje 'STOP' brandde. Tja, als de handrem opstaat is dit normaal bij deze auto! Het lijkt ongelooflijk, maar het is echt gebeurd!

20 januari 2024

Antwoord van 2maal2

Beste, voor u mag dat misschien 200 euro zijn maar voor ons niet, wij betalen nog een groot deel bij + moeten transport ook nog betalen, onze waarden liggen hoog en besef dat uiteindelijk uw auto ons meer dan **** ging kosten, wat hij echt niet waard is met nog kosten aan te doen van geweten schade om in orde te zetten. Jammer dat u ons afstraft op deze manier, we leven in een vrij land en mogen uiteindelijk toch beslissen of we hem nemen of niet toch? Het is geen verbintenis tot aankoop, het is enkel een intentie. Bijzonder jammer.

Een keer/nooit meer

Mijn ervaring bij 2maal2: eerste keer/laatste keer. Eerst werd men mij verteld bij aankoop van mijn wagen dat deze volledig in orde was. Dat er wat roest op de remschijven stond was alsook normaal want deze had een tijdje stil gestaan. Na enkele dagen was mijn KOPPELING kapot. Ik kon niet meer rijden. Na een maand was er een REMSCHIJF gebroken. Ik kon alweer niet meer verder rijden. Hoog OLIEVERBRUIK, Verlies van koelvloeistof wegens lekkende RADIATEUR, barst in een van de VELGEN bij aankoop, snelle slijtage op de zijkant van het rijvlak van de banden (UITLIJNING was niet in orde) INTERIEURLAMP kapot bij aankoop maar niet herstelbaar bij 2maal2, na een jaartje diende ik de VERSNELLINGSBAK te veranderen. Bij navraag van de garantie werd mij gezegd dat ik van een tweedehandsauto niet kon verlangen dat het een nieuwe was en dat daar kosten bij kwamen kijken. Na 1 jaar ging ik naar de schouwing en werd de wagen afgekeurd door ROEST onderaan het chasis en roest aan de REMLEIDINGEN. Toen pas werd duidelijk dat de wagen wel degelijk snottievort was. De wagen die men mij verkocht was werkelijk een wrak. Onbegrijpelijk hoe die in de eerste keer door de schouwing was geraakt. Mijn wagen is uiteindelijk op aanraden van een merkgarage na slechts 10.000 KM. naar een exporteur gegaan. Een auto kopen is bij 2maal2 zoals spelen op de lotto. Het maakt hen alsook echt niet uit in welke staat de wagen is. Ze worden zo goedkoop mogelijk ingekocht en zo snel mogelijk weer verkocht met maximale winstmarge. Het was een eerste keer/laatste keer verhaal. Ik heb mij daarna een nieuwe wagen gekocht. De basisprijs van mijn nieuwe Dacia logan scheelde niet veel van die van het wrak dat ik bij 2maal2 kocht. In de stad waar ik woon, Ronse, had ik 2 collega's met hetzelfde verhaal. Ik wil 2maal2 absoluut niet zwart maken maar deel heel graag mijn persoonlijke ervaring, ook al is het al een tijdje geleden. Om de volledige staat van uw tweedehandsvoertuig te kennen dient u er een tijdje mee gereden te hebben. Ik wil 2maal2 dan ook bedanken voor de goede les die ik hieruit geleerd heb.

4 juni 2023

Antwoord van 2maal2

Na wat opzoekwerk komen we deze recensie tegen, staat een beetje in contrast met uw schrijven van vandaag maar we nemen er nota van, dit is nooit onze bedoeling natuurlijk anders zouden we niet meer dan 40j bestaan.
Jammer maar hierbij:
Naam: Levisiccard, datum : 10 mei 2011
Ervaring met Hyundai Coupe 1.6: Zeer aangename wagen om mee te rijden.
Zoals ik al eerder gelezen heb, durft het raammachanisme ook bij mij wel eens haperen. Soms doet ie het, soms doet ie het niet. Meestal volstaat het de wagen na het parkeren eens uit te zetten en dan werkt het weer. Ook de centrale vergrendeling durft al eens haperen met de sleutel, maar van binnenin werkt alles normaal en soepel. Het is dan ook een Coupe uit 2000 dus hij heeft wel al enig gebruik doorstaan.
Enige echt probleem dat ik al gehad heb is dat ik een nieuwe koppeling heb moeten steken, wat gelukkig tot de garantie van mijn wagen behoorde maar dit probleem heb ik ook al meerdere keren gelezen op het net. Zeer goede carosserie zou ik zo zeggen. De wagen heeft altijd buiten gestaan en nergens is er roest te bespeuren. Ook de onderkant van de wagen is gelukkig gevrijwaard van roest, maar regelmatig kuisen en film opleggen ter bescherming doet waarschijnlijk ook wonderen.

Ervaring met verkoop: Wagen gekocht bij Autobudgets in Belgie. De eerste week dat ik hem had waren er toch wat problemen met de koppeling. De garage is de wagen meteen komen halen en ze hebben er nieuwe koppeling ingestoken zonder problemen of moeilijk doen. ook de verkoop is vriendelijk verlopen en zeer correct.

Niet twijfelen maar vertrouwen!

Ik ben al jaren klant en schrok van de recencies op deze site, dit klopt niet met mijn ervaring!!
Ik rijdt al bijna 10 jaar met mijn auto van deze mensen en de volgende komt ook van hen!

9 februari 2022

Antwoord van 2maal2

Bedankt! Zeer blij met u als tevreden klant en uw goed woord voor ons!

De verkoop etc was allemaal wel goed tot er miserie was

De verkoop etc was allemaal wel goed tot ik mijn wagen eens moest binnen brengen voor een “nieuwe”ambryage” na nog geen 2maand cardans was ook gescheurd gingen ook nieuwe op komen heb dit allemaal nagekeken en dit was vervangen door een cardans die bijna in net dezelfde staat was maar net niet gescheurd er zijn nog punten die ik waarschijnlijk vergeten ben maar twas de 1ste en laatste keer dat ik daar een auto koop! U bent gewaarschuwd mensen de auto die ik daar kocht was een mini cooper ze maken je wijs dat ze de stukken vervangen of vernieuwen maar ze doen het gewoon zo goedkoop mogelijk… ik kocht er een mini cooper, grappig dat jullie beginnen over die velgen+winterbanden die ik er voor 1maand heb opgestoken dat jullie zeggen dat dat de oorzaak is… Ikzelf zit ook in de autowereld en weet dat het zever is.Originele wielen zaten de dag na die check up er terug op want ik draag zorg voor mijn grief ;-)

6 september 2022

Antwoord van 2maal2

Beste Levay, punt is dus dat we ons aan onze garantie houden, misschien niet aan de duurste onderdelen maar het wel doen volgens onze afspraak. Er waren zaken die normaal wel betaald dienden te worden maar u niet hoefde te betalen én alsnog slechte repliek, jammer.
Ik bedenk me ook dat u met slechte banden rond rijdt die u er zelf op stak, dus u neemt het niet zo nauw met de kwaliteit. Succes met uw volgende aankoop ergens anders dan.

Puur bedrog 2 maal 2 (NUL)

Puur bedrog auto gekocht met weinig km en toch motor moeten vervangen 2 maal 2 jaar garantie is meer 2maal NUL zal zeker nooit meer terug gaan het zijn gediplomeerde afzetters

10 juli 2021

bedrog bij auto-handelaar 2maal2?

Ik heb een heel negatieve ervaring ondervonden bij de auto-verkoper 2 maal 2 in Anzegem/Kruishoutem. Ik heb er een Chevrolet Nubira 1,8 l benzine/lpg gekocht met goed 80000 km en in de versie lichte vracht. Op de dag dat ik deze wagen mocht komen afhalen, moest ik zelf nog naar de keuring rijden. Bij lichte vracht is dat gebruikelijk. Ik had op het werk een halve dag verlof genomen en begaf me naar de keuring. Ik kreeg er direct een afkeuring omwille van twee slechte achterbanden ! Er waren barsten in de banden. Het was bijna middag als ik met mijn pas gekochte en afgekeurde Nubira buiten reed. Ik had geen tijd meer om naar Anzegem te rijden en te reclameren want het was wel degelijk de garage 2 maal 2 die me deze smerige truck gelapt heeft. Ik heb de banden laten vervangen bij auto 5 en ben naar het werk gereden. Later bleek ook nog dat de motor een verbrande cilinderkop had, dus moest ik ook de cilinderkoppakking vervangen. En als kers op de taart had ik bij deze wagen ook nog eens geblokkeerde remschijven achteraan. Het hele remsysteem, de schijven, de blokken en de remklauwen moesten vervangen worden, dit kostte me 900 Euro. De eigenaar van deze zaak is een schijnheilligaard. Hij verklaart heel denigrerend dat ik maar een tweedehandswagen gekocht heb van 4700 Euro en dat het normaal is dat er bij gebruik kosten aan komen. Als ik dat niet wil, moet ik maar een nieuwe wagen kopen. Excuseer mij meneer, ik kan geen nieuwe wagen betalen. En hebben mensen die bij een garagist een occasie kopen dan plotseling geen rechten meer ? U bent de handelaar en u wordt verondersteld een grondige kennis van automechanica te hebben zodat u uw auto's kent en zelf ook reparaties kan uitvoeren VOOR de verkoop. En niet dus om enkel auto's goedkoop in te kopen en zo duur mogelijk te verkopen. U verwijt mij ook dat ik niet op onderhoud in uw garage ben geweest. Dat klopt omdat ik u niet vertrouw. U lapt mij een smerige streek en speelt met mijn veiligheid door mij de Nubira te leveren met gebarsten banden achteraan. Wat als ik op de snelweg plots 2 klapbanden had gekregen en een zwaar ongeval heb ? Denkt u daar ook eens aan ? Of vindt u dat niet belangrijk en denkt u enkel aan de winst die u opstrijkt ? U geeft mij tot slot ook mee dat ik pas na enkele jaren deze review schrijf. Ja dat klopt. Omdat ik vind dat je pas na enkele jaren kan zeggen of je een goede occasie gekocht hebt of niet. In het geval van de Nubira dus duidelijk niet. Ik heb de wagen verkocht en toen stonden er bijna 116000 km op. Dan zijn mijn gedane kosten buitensporig hoog geweest ook gezien mijn rustige rijstijl en het lage aantal km's per jaar. Neen garage 2 maal 2, u hebt natuurlijk liever dat de mensen die bij u occasies kopen na 2 of 3 weken en na een paar honderd kilometer ermee gereden te hebben, reviews schrijven en meteen 5 sterren geven. Dat juicht u toe natuurlijk. Maar dat zijn waardeloze reviews, die dienen enkel om uw groot ego te strelen. Uw garantie is helemaal niet uitzonderlijk. Want uw verkoopprijs stijgt naargelang er 1 of 2 jaren garantie bijkomen. Elke andere garagist van tweedehandswagens zal graag meer garantie geven, als je maar bereid bent er ook voor te betalen. Er zullen best tevreden klanten bij u zijn, maar er zijn ook mensen met negatieve ervaringen. U doet er beter aan deze mensen serieus te nemen, hun problemen niet weg te wuiven en denigrerend te doen door te zeggen dat de schuld bij hen zelf ligt. U draagt ook een grote verantwoordelijkheid. Neem die dan ook op ! En als u een fout maakt (zoals met die banden) moet u die fout ook erkennen. Dat is de eerste stap in de goede richting. Of is dit te veel gevraagd ? En als u eerlijk bent had u verder gegaan en me een voorstel gelanceerd om tot een degelijke regeling over te gaan. Zijn er nog eerlijke auto-verkopers ? Mij ziet u nooit meer terug en bij deze probeer ik iedereen te verwittigen voor uw praktijken. Het is aan de lezer om zelf te oordelen.

12 augustus 2020
Reviews in alle talen tonen. (20 reviews)