Me makt een statement op hun website 'voor 11u besteld, volgende dag geleverd'. Ik wacht nu al 5 dagen en volgens de tracker is het nog niet voor de komende dagen. Sorry, dit is misleidende informatie... Toon meer

Nadat mijn waterkoeler fan kapot ging, RMA ingediend op 29-05-18. Uiteraard netjes verstuurd en vermeld wat er mis was. Aangekomen bij 4launch RMA op 06-06-18. Sindsdien niets meer gehoord en ik wac... Toon meer

4launch is geen betrouwbare partij. Mijn zoon dacht dat hij op Black Friday een geheugenkaart had gekocht, een mooie aanbieding die hij 4launch van zijn spaargeld kon betalen. Helaas wilde 4launch d... Toon meer

Super snelle levering, maandagochtend besteld via Bol.com. Dinsdagmiddag in huis. Er stond vier dagen levertijd op de site. Niet verwacht! Ook de klantenservice, snel, vriendelijk. De bureaust... Toon meer

1. Kansspelaanbieder
  2. Computerwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

4Launch is de webwinkel voor al je consumenten elektronica. Door inkoop bij een groot aantal leveranciers en een volledig geautomatiseerde werkwijze biedt 4Launch een breed assortiment en zeer efficiënte afhandeling tegen haarscherpe prijzen. Service is minstens net zo belangrijk als scherpe prijzen en 4Launch werkt dan ook volgens een klantgerichte benadering. Wij streven naar een zo hoog mogelijke servicegraad. Zowel de consument, de zzp-er, het MKB als ook resellers kunnen bij 4Launch terecht voor duizenden IT producten van alle A-merken. Door de eigen technische dienst kan elke tech enthousiast met specifieke wensen -met keuze uit vele componenten- zijn gewenste PC op maat laten bouwen. 4Launch, Your Tech, Our Passion.

2,2

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Top service

Toetsenbord besteld, gauw geleverd en verder geen poespas. Nette overzichtelijke website en het bestelproces is heel simpel. Ben zeer tevreden!

28 december 2016

Waardeloze ervaring

Op hun website stond dat ze vanaf 09:00 open waren. Ik kwam helemaal uit Tilburg om mijn bestelling voor kerst te bestellen en het blijkt dat ze gewoon dicht zijn. Ik heb er 20min gestaan, dus was ik maar terug naar huis gegaan. Ik heb ze 4x gebeld, maar de lijnen waren dicht. Dit heeft me € 3,60 ook nog gekost. Ik heb ze om 09, 10, 11 en 12 uur gebeld, maar ze nemen gewoon niet op want de lijnen waren dicht. Omdat ze telefonisch niet bereikbaar waren ben ik er in de middag opnieuw heengereden. Ik kwam binnen en het was ontzettend druk met lange wachtrijen aan mensen. Eindelijk kwam ik aan de buurt bij de balie en de medewerker verwees me door naar hun servicebalie of experiencecenter, omdat zij daar advies geven en bestellingen kunnen aanmaken. Ik ben eerst naar hun experiencecenter gelopen (het ziet er overigens prachtig uit daar) maar er stond helemaal geen medewerker, dus ben in de rij gaan staan bij hun servicebalie. Nadat er een bestelling was kon ik niet pinnen aan hun servicebalie dus moest ik weer in de rij gaan staan bij de gewone balie om te pinnen. Het stond er bomvol aan mensen en medewerkers, maar hulp was nergens te bekennen omdat iedereen bezet was. Pinnen kan je daar blijkbaar ook niet en ik werd maar van kasje naar muur gestuurd en maar continu in de rij staan. Ik heb me enorm lopen frustreren. Ik vond het een puinhoop en het was duidelijk te zien dat er niet echt leiding in de winkel is. Er staat daar een mooie koffieapparaat in hun experiencecenter, maar deze kan je niet testen. Ik had wel een bakje koffie gelust. Wat een zooitje. Ik heb dus een zeer nare ervaring gehad met deze winkel en dat is nog zacht uitgedrukt ook!

27 december 2016

Geachte klant,

Het is vervelend dat u deze ervaring bij ons heeft gehad en daarvoor terug heeft moeten komen bij ons. Telefonisch zijn wij op zaterdag vanaf 10:00 normaal gesproken bereikbaar. Echter door een tijdelijke storing zijn wij na 13:30 pas telefonisch bereikbaar geweest. Door onverwachtse drukte op de bewuste dag was de wachtrij langer dan normaal, waarvoor onze oprechte excuses. Graag willen wij u vragen contact met ons op te nemen via customersupport@4launch.nl zodat wij nader naar uw case kunnen kijken. Onze excuses voor enig ongemak.

4Launch - Customer Support

Liegen en niet volgende dag opgestuurd.

Gelogen over dat de betaling niet voltooid was en ik heb iets donderdag besteld wat ik nu pas woensdag krijg.

24 december 2016

Geachte klant,

Het is vervelend dat de levering langer op zich heeft laten wachten. Het vermoeden is dat het hierbij om een creditbetaling gaat en/of een grote zending, waardoor het niet via een reguliere PostNL zending had kunnen verlopen, maar via een palletvervoerder. Wij willen u verzoeken om contact met ons op te nemen via customersupport@4launch.nl zodat wij nader naar uw case kunnen kijken. Excuses voor enig ongemak.

4Launch - Customer Support

Slechte aftersales en ondersteuning bij klacht

hierbij wil ik u laten weten dat wij zeer ontevreden zijn over jullie klantenservice.
De door ons aangeschafte CANON PiXMA 3650 werkt niet goed in combinatie met MacBook en KPN WIFI.
Dit hebben wij na 5 uur ploeteren zelf ondervonden en opgelost door in het vervolg te printen met google Cloud Printer.
Toen wij u vorige week belden had u dit probleem zelf moeten herkennen. Aangezien wij meteen aangaven met MacBook te werken.
U heeft er echter voor gekozen ons de printer via RMA terug te laten sturen EN vervolgens de printer getest met een Microsoft PC.
Waarop de printer inderdaad zonder problemen functioneert.
In ons huishouden gebruiken we PC, MacBook EN ChromeBook.
Voor de 2 laatsten is de CANON PixMA software NIET geschikt.
Misschien heeft u iets aan AL deze informatie en kunt u in de toekomst uw klanten BETER van service voorzien.
We zullen in elk geval geen positieve reviews plaatsen.
Temeer omdat onze RMA ook zonder enige berichtgeving aan ons is retour gestuurd.
Wij moesten maar aannemen dat de printer getest was, want er is geen begeleidende e-mail of bericht verstuurd.

Succes met zakendoen,
de afhandeling zoals jullie die hanteren is niet van deze tijd.
Net als de CANON PIXMA 3650.

17 december 2016

Geachte klant,

Het is vervelend te vernemen dat u deze ervaring met ons heeft. Zoals we kunnen nagaan was de printer weldegelijk getest door de Technische Dienst en was er ook geen hardwarematig defect geconstateerd.Softwarematig zijn er zover wij kunnen nagaan mogelijkheden om via Apple platform het geheel aan te sturen. Via Wifi heeft doorgaans wel enige beperkingen. Onze klantenservice heeft nadien nog contact met u opgenomen om alles door te spreken en toe te lichten. Bij aangebroken cartridges kunnen wij de printer niet zodanig terugnemen, daar het product voldoet volgens de specificaties. Wij vragen uw begrip in deze.

Zorgeloos bestellen!

Meerdere malen besteld, altijd zorgeloos de volgende dag in huis. Je hebt er gewoon geen omkijken naar!
Eén keer is het fout gegaan, toen heb ik gemaild en had ik een dag later een nieuw product in huis. Echt top!

16 december 2016

Service is ver te zoeken in het woordenboek van 4launch

Al jaren koop ik bij 4launch, maar de mra afhandeling is een aanfluiting.
Het heeft 2 weken geduurd voordat ik een reactie kreeg op de afhandeling van de vervanging van mijn laptop. Op de website kun je niets inzien en- of monitoren hoe het met de afhandeling staat.

Tijdens het invullen van mijn aanvraag heb ik gekozen voor vervanging, echter kreeg ik doodleuk een e-mail na 2 weken dat de afhandeling nog 1 tot drie weken kan gaan duren. Wat denken zij wel niet?? het is bijna 2017 wie kan nou 6 weken zonder laptop. Waarom wordt deze niet vervangen zoals ik geselecteerd heb en waarom geen leenlaptop??

Vervolgens heb ik na 3 weken gebeld voor een update, want dit duurt verschrikkelijk lang. Ik kreeg een medewerker aan de lijn die mij niet kon vertellen wat er aan de hand was. Ik werd continu in de wacht gezet omdat hij het ging overleggen met zijn collega's. Zeer onprofessioneel. Als die medewerker niet eens weet wat er aan de hand is met mijn laptop, hoe moet ik dat dan weten met de karige informatie die zij geven. Ik moet iedere keer bellen en chatten, waarom houden jullie mij niet wekelijks gewoon op de hoogte op zijn minst?

Ik maak kosten 90ct per gesprek en dan krijg ik tot nu toe al 3 maal mensen aan de lijn die niets weten en iedere keer alles moeten navragen. Ik heb het idee dat er enkel onervaren personeel werkt die niets weet en mij niets kan zeggen. Er is mij zelfs beloofd dat ik teruggebeld zou worden, maar geen belletje gekregen. Dit zeggen zij enkel om van mij af te komen. Kortom ze weten niets en beloven van alles. Ook op de e-mails reageren zij gewoon niet, en als ze reageren kan ik er dagenlang op wachten. Bellen en chatten heeft geen nut, want het zijn allemaal medewerkers zonder ervaring en verantwoordelijkheden. Stelletje idioten zijn het!

14 december 2016

Geachte klant,

Het is vervelend te vernemen dat u deze ervaring heeft. Gezien we niet direct aanknopingspunten hebben, willen wij u vragen contact met ons op te nemen via customersupport@4launch.nl en uw bestel of RMA nummer door te geven, zodat we nader naar uw case kunnen kijken. Wij hopen op deze wijze u meer duidelijkheid te kunnen verschaffen. Excuses voor enig ongemak tot dusverre.

Goeie klantenservice

Ik had laatst problemen met mij logitech g29 en ik nam contact op met 4launch en ik werd binnen 1 minuut via de online chat gelijk netjes geholpen en ze maakte gelijk een garantie formulier via internet en de volgende dag opgestuurd en binnen een week had ik een nieuwe logitech g29 in huis.
Dus als u twijfelt over 4launch ik raadt u het zeker aan om hier u spullen te kopen ze bieden altijd goeie service en goeie prijzen.

8 december 2016

Goede service, super prijzen

eerst was ik van plan bij Bol.com een bestelling te maken voor een laptop maar ik kon hem bij 4Launch.nl toch goedkoper krijgen. Toch heb ik eerst met de livechat gepraat van 4Launch.nl en zij hebben mij geholpen met een goede keuze te maken voor een andere laptop. Super blij mee

7 december 2016

Scherpe prijs, heldere site

Beamer ontvangen. Scherpe prijs. Helaas defect. Retourprocedure in gang gezet. Alle vertrouwen erin dat het snel op orde komt. Enig puntje: zou handig zijn als je direct al een nieuwe zou toegezonden krijgen.

6 december 2016

Goede shop die een stapje extra doet voor hun klanten!

Ik had mijn bestelling geplaatst bij 4Launch en ben dik tevreden! Ik had bij mijn bestelling extra wensen wat betreft de leverdatum aangegeven en dit is allemaal goed gegaan! Ook het retourneren van een product gaat makkelijk en snel. Klasse shop met scherpe prijzen voor hun producten!

5 december 2016

Ontzettend langzaam met reageren op e-mails

Dit is al de 3e keer dat ik zeer lang op een reactie kan wachten vanuit 4launch op mijn e-mail. Het is dus geen momentopname meer. Ze reageren structureel veel te laat op de e-mails van klanten. Ik heb besloten om ergens anders mijn spullen te kopen, waar ze de beloofde reactietijd wel nakomen.

- de 1e keer heb ik (begin 2016) heb ik gewoon 5 dagen moeten wachten op een reactie van mijn e-mail
- de 2e keer (medio 2016, in juli) heb ik 6 dagen moeten wachten op een reactie van mijn e-mail
- Nu 3e keer wacht ik al langer dan 2 dagen op een reactie van mijn e-mail, dit zal vast ook 1 week worden.

Ik vind het een leuke shop met leuke prijzen, enkel voor mijn geld koop ik het bij de concurrent die gewoon binnen 2 uur reageert en mij direct van advies voorziet. Overigens als ik al een reactie krijg van 4launch, dan is de kwaliteit zeer onder de maat en beantwoorden ze niet al mijn vragen met veel spelfouten. Een cursus Nederlands zou geen kwaad kunnen aan hun medewerkers. De medewerkers zijn over het algemeen vriendelijk, echter weten ze niet veel en als ik iets vraag mogen ze het niet beloven per telefoon zeggen ze. Ik heb ze in het verleden 2x gebeld, 90ct p.g. en dan krijg je een waardeloos antwoord, verwijzen ze je door naar de e-mail waar je dagen op macht wachten. Ik ben het nu helemaal zat en zal ze in de toekomst mijden.

1 december 2016

Geachte klant,

Allereerst onze welgemeende excuses voor het ongemak!

Uiteraard is dit niet de service welke u van ons mag verwachten en ook niet waar we voor willen staan. Door enorme drukte kan het inderdaad voorkomen dat het wat langer duurt voordat u reactie ontvangt op uw e-mail. We doen er natuurlijk alles aan om alle e-mails zo snel als mogelijk te beantwoorden, spijtig genoeg ligt dit niet altijd binnen de klantverwachting.

Uw opmerking met betrekking tot de kwaliteit nemen wij zeer serieus en zullen hier dan ook direct actie op gaan ondernemen.
We willen u vragen om uw gegevens middels een e-mail te sturen naar customersupport@4launch.nl. We zullen dan zorgdragen voor een snelle reactie op uw e-mail.

Bij 4Launch zijn we continu bezig met het optimaliseren van de processen en klantbeleving. We hopen dan ook dat we u in de toekomst wellicht weer terugzien als klant.

Geweldig

Ongeveer 5 jaar klant, altijd super. Nooit problemen gehad, zeker een aanrader.

27 november 2016

Als vanouds: goed

Numerieke toetsenbordje stuk, dus nieuwe nodig. Gebruik het erg veel. Deze is nog prettiger dan de oude, heeft ook een backspace toets.
Bij de zoektocht naar een vervanger kwam ik 4Launch tegen. Goede ervaringen uit het verleden werden niet beschaamd. Resultaten uit het verleden zijn kennelijk soms toch een garantie.

18 november 2016

Goed en snel

Altijd snelle levering na bestellingen. Daarnaast goed en snel contact pre sale! Aanrader.

18 november 2016

Klant sinds oprichting

Ik ben al klant sinds het begin van de oprichting (2003). Elke bestelling wordt goed behandeld en geleverd. Ook in geval reparaties wordt het goed en deskundig afgehandeld.

17 november 2016