Sejer Jensen Automobiler A/S Reviews 31

TrustScore 4.5 uit 5

4,7

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte i starten af november en Skoda Enyaq af Jimmi, må sige at der hele vejen igennem har været god kommunikation, og ærlighed bag ordene fra Jimmi, det har helt sikkert været en tryg og tillidsfuld... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fuldt ud positiv oplevelse fra start til slut. Sælger lyttede til vores behov ift. at købe ny bil og hjalp os med at finde den helt rigtige. Den efterfølgende klargøring af bil blev foretaget yderst p... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har tidligere fået serviceret min SEAT ALTEA hos Sejer Jensen, hvor de også har sørger for syn af bilen. Det har alle gange fungeret fint, og priserne på reparationer er yderst fair. Det beds... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Autodealer
  2. Automarktplaats
  3. Autobedrijf/Garage
  4. Autoleasebedrijf
  5. Leasingservice
  6. Motorvoertuighandelaar

Geschreven door het bedrijf

Sejer Jensen Automobiler er et 3 generations firma med fokus på tilfredse kunder. Vi beskæftiger os i dag med leasing og salg af nyere biler, typisk i mærkerne Audi, Mercedes, BMW og Volvo. Vi har eget service værksted der altid står klar til at servicere din bil uanset mærke. Har vi ikke din drømmebil på lager til leasing vil vi gøre hvad vi kan for at skaffe den hjem hurtigst muligt gennem vores netværk i Europa. Vi går meget op i at kunden føler sig tilpas og laver gennemskuelige leasing kontrakter hvor enten vi eller kunden indestår for restværdien.

4,7

3 sterren
2 sterren
1 ster

Vi vil anbefale Sejer Jensen Automobiler

Vi fandt i august 2024 en VW Sportsvan hos Sejer Jensen til en fornuftig pris. Vi bor på Sjælland og betingede os at bilen blev efterset hos FDM samt at de vigtige fejl er udbedret inden vi overtager. Ingen problem. Vores brugte VW GolfPlus indgik i handelen. I den tid vi har haft den 'nye' har den ikke skuffet os. God og venlig behandling. Eneste minus for os som er u-øvede i bilkøb var, at nok er den nye bil forsikret, men 'kun' for ansvar. Det siger måske sig selv, men det glemte vi i farten. En enkelt tydelig sætning om at kontakte forsikringsselskabet for at få kaskoforsikringen på plads have været et ekstra plus.
Vi vil anbefale Sejer Jensen Automobiler.

5 september 2024

Skoda Enyaq

Købte i starten af november en Skoda Enyaq af Jimmi, må sige at der hele vejen igennem har været god kommunikation, og ærlighed bag ordene fra Jimmi, det har helt sikkert været en tryg og tillidsfuld handel.
De varmeste anbefalinger her fra.

1 november 2024

SÅ god en oplevelse!

SÅ god en oplevelse!
Super flinke, ærlige og bestemt et værksted jeg kommer til at være kunde hos👍🏼
- Emilie

6 november 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har igen købt biler hos Sejer…

Vi har igen købt biler hos Sejer Jensen, to stk. i år. Vi får altid en super venlig og høflig betjening og bilerne er bare 100% i orden når de bliver leveret.
På værkstedet får vi også god og kvalificeret service, hvad enten det drejer sig om en gammel Citroën C3 eller noget så udsædvangligt som en Citroën C6, som vi har haft i mange år, ja selv den lille Chevrolet Spark. Ingen opgave er for stor eller for lille og alt bliver klaret med et smil på læben.
Vi kan anbefale såvel forhandlerafdelingen som værkstedet hos Sejer Jensen, hvor vi nærmest føler, at personalet er gode venner.

5 september 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har gennem en del aar altid brugt…

Vi har gennem en del aar altid brugt Sejer Jensen Automobiler A/S med bla. service af 2 stk. private biler samt ved koeb af brugt bil.
De leverer altid en fantastisk service og rigtig god info. Kan varmt anbefale brugen af bil vaerkstedet samt deres salgsafdeling er UG+.

19 juni 2023

Grundige, Ordenlige og Flinke

Fantastisk værksted. Har brugt værkstedet gennem de sidste 30 år. De er altid grundige, ordenlige og utrolig flinke. Hvis du fast får din bil serviceret hos Sejer ca. hvert 1-2 år, så kan du godt spare Falck-abonnementet væk - også selvom du kører i en gammel vogn. Der er bare styr på det!!!

12 maart 2023

Handlede bil med dem

Handlede bil med dem, super service. nem og hurtig handel. professionel hele vejen igennem.
Bilen var 100% som sælger beskrev den.
Fortjener mere end 5 stjerner.

Tak for handlen.

Bh
Niki

25 oktober 2021

Fremragende service

Fremragende service, altid i top. Super kundeservice. Bruger Sejer Jensen til alle vores firmabiler, heriblandt nogle meget store reparationer. Kun rosende ord herfra.
VoresEgenRengøring

14 oktober 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fremragende oplevelse med bil bytte

Fremragende oplevelse og service iforbindelse med køb af bil. Hele vejen igennem har firmaet været meget professionelle og totalt nede på jorden, service mindede og meget pålidelige.
Jeg giver med glæde Jimmi og hans team de bedste anbefalinger. Dette er ikke sidste gang jeg handler med dette firma.

17 oktober 2020

SUPER SERVICE

SUPER SERVICE
Super service hele vejen igennem, både i butik og på værksted. Vil kun bruge dette værksted.

4 augustus 2020

1,5 dag over mail i Corona tiderne

1,5 dag over mail i Corona tiderne. Det var, hvad det tog for Jimmi, at få mig overbevist om, at vi skulle handle bil. En utrolig behagelig og serviceminded person, og en forretning, som leverer ud over, hvad man kan forvente. Kan kun anbefale, at man handler bil hos dem!

5 mei 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Top behandling i både salgsafdeling og på værkstedet

Det bedste er dog, da jeg skiftede bilen ud med en BMW, hvor de tog SEAT'en i bytte og sørgede for finansering for restbeløbet. Top behandling i både salgsafdelingen og på værkstedet.

Jeg kommer helt sikkert retur næste gang bilen skal serviceres eller bilen skal opgraderes ;-)

15 januari 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har købt en næsten ny bil hos Sejer…

Har købt en næsten ny bil hos Sejer Jensen, det viste sig inden for en lille uge at der var en lille fejl til omkring 5000kr. som ingen havde lagt mærke til ved salget
(i bunden af bilen). Jeg ringede til Jimmi og fortalte ham om problemet! Jimmi sagde med det samme at det får vi fikset. Jeg fik endda lov til få reparationen foretaget i Aalborg, så jeg slap for turen til Aarhus. Pengene blev overført til min konto samme dag:-) Jeg kan kun give Jimmi og hans hold 5 stjerner, og sige tak for handlen:-)

7 juni 2019
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.