Vi gjorde brug af A4 i vores andelsforening i forbindelse med udskiftning af vores vandrør. Vi er meget tilfredse med deres arbejde. De var yderst professionelle og vi følte os i trygge hænder hel... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg må desværre sige at deres håndtering af vores tag og facade projekt har været mangelfuldt. Bl.a. manglende kommunikation og information! Ved aflevering af projektet vil de ikke udbedre de mange s... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Er det vigtigt for din boligforening at have en tryg byggeproces med - God kommunikation mellem parterne? - Højt informationsniveau til beboerne? - Løsninger der både er pæne, og som virker også om mange år? - Fokus på at budgettet holder? Så tag fat i os, hvis I har tanker om at iværksætte en større renovering af jeres bygning.
Gladsaxevej 104, 2860, Søborg, Denemarken

Antwoord van A4
Dygtige fagfolk som er meget behagelige at samarbejde med.

Antwoord van A4
God sparringspartner for vores ejerforening

Antwoord van A4
meget søde og imøde kommende med arbejder
god struktur og godt overblik og hjælper med at få styr på det som vi skal have styr på med godt overblik

Antwoord van A4
Professionelt og flot arbejde.
Virkelig dejligt med en opfølgende samtale, som samtidig gav et større indblik i, hvor der skulle sættes ind.

Antwoord van A4
I sin tid brugte vi A4 til at rådgive os og styre renoveringen af vores tag og loft. Udover at vi er yderst tilfredse med resultatet, og at A4 sørgede for at alt forløb effektivt under byggeriet, er vores kontakt i A4 efterfølgende blevet en ven af huset/andelsforeningen, der altid er parat med gode råd. Det værdsætter vi meget.

Antwoord van A4
Meget god rådgivning både skriftligt og i dialog med ejerforeningens medlemmer.

Antwoord van A4
Vi har brugt A4 som rådgivere i forbindelse med anskaffelser af altaner i ejerforeningen. På grund af fejl fra leverandørens side har det har været en sag der har trukket i langdrag. Her har vi været glade for A4, fordi de igennem processen stædigt har holdt leverandøren op på deres forpligtigelser. A4 har brugt langt flere timer på vores sag, end hvad de har budgetteret med oprindeligt - Dog uden ekstraomkostninger for os, da det var en fast-prisopgave.

Antwoord van A4
A4 arkitekter er byggerådgiver til JME der er igang med at lægge nyt tag på naboejendommen. Byggeriet er blevet meget forsinket. Processen har generelt været præget af langsommelighed, da flere af de forskellige arbejder, der kan udføres på samme tid, udføres enkeltvis. Ved henvendelse til A4 mødes man af en høflig og hurtigsvarende ansat, som der desværre bare snakker en efter munden og som ikke forsøger at imødekomme ens forespørgsler overhovedet

Antwoord van A4
Vi er meget tilfredse med deres arbejde. De var yderst professionelle og vi følte os i trygge hænder hele vejen igennem.
De udfordringer der opstod gennem forløbet blev løst hurtigt og effektivt.
Vi vil til enhver tid bruge dem igen, så de varmeste anbefalinger herfra.

Antwoord van A4
For ca. 6 har siden hjalp A4 os med et vinduesprojekt i vor ejendom. Vi kunne ikke ønske en bedre hjælp. Altid parate til at hjælpe og det hele gik strygende især fordi deres hjælp var inde over. Ved 5 års-tjek og efterfølgende spørgsmål (inkl. nuværende sager) har de hver gang hjulpet til UG!
Kan kun give den allerbedste anbefaling ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antwoord van A4
Pivringe overblik, projektstyring og entegritet. Notorisk budgetoverskridelser og kort og godt entreprenørens mand og ikke kundens, der i øvrigt betaler "gildet". Hold Jer for langt væk.

Antwoord van A4
Vi har fået lavet forskellige ting i vores ejerforening med A4 som byggerådgiver. Forløbet har været præget af ufattelig dårlig kommunikation hele vejen igennem. De vender ikke tilbage på henvendelser og deres mangeludbedring er en by i Rusland. Når man laver en indvending, lukker de bare sagen. Dvs at vores lejlighed flere steder er i dårligere stand end før de påbegyndte arbejdet. Jeg ville klart vælge nogle andre byggerådgivere hvis man ikke vil stå tilbage med fx en beskadiget væg, pletter på gulvet og andre mangler.

Antwoord van A4
Vores andelsforening har entreret med A4 som rådgivende ingeniør. De giver ved præsentationen udtryk for, at de har godt styr på, at stå for byggeprojekter hvor vi skal have skiftet faldstammer og vandrør. De bød først ind med 3 uger hvilket efterfølgende blev forlænget til 4 ift. at renovere og reetablere lejlighederne.
Vi er nu nået til uge 9 og genetableringen er ikke engang fuldbragt. Koordineringen af arbejdet er lemfældigt og arbejdet har været særdeles sjusket og jeg har konstant skullet spilde min tid på at sikre, at det ikke gik helt af sporet. Jeg vil klart anbefale at vælge en anden rådgivende ingeniør, som ikke bare taler godt men kan sikre at arbejdet er koordineret ordentligt og har en ordentlig kvalitet.

Antwoord van A4
A4 har udarbejdet en grundig tilstandsrapport, samt vedligeholdelsesplan i vores ejerforening. De har arbejdet professionelt og rådgivet om processen før, under og efter udarbejdelsen. Ligeledes har de deltaget på vores generalforsamling og fremlagt begge dele.
I begge dokumenter er der indeholdt erfaringspriser, fra A4, hvorpå vi som bestyrelse, bedre kan budgetlægge de kommende år.
Der bliver i materialet lagt op til forskellige løsningstiltag, som der ligger vores ejerforening frit for, om vi ønsker at arbejde videre med.
A4 har med bestyrelsens efterspørgsel og accept indhentet pris på ny betonundersøgelse.
Der er derfor ikke nogen der har prøvet at "overtage" noget arbejde.
Det er ærgerligt, at der er en på generalforsamlingen, der ikke har samme opfattelse og uden belæg laver en dårlig anmeldelse, af et godt arbejde.
Tidligere anmeldelse, med samme dato for oplevelse, er derved ikke bestyrelsens opfattelse.

Antwoord van A4
A4 udarbejdede tilstandsrapport for ejendommen og var blevet inviteret til at holde oplæg i generalforsamling. JEG HAR RENOVERET MANGE EJENDOMME... What? Var det ikke meningen, at A4 udarbejder en tilstandsrapport og efterfølgende giver tilbud på diverse opgaver, på lige fod med andre leverandører, hvis bestyrelsen ønsker det. Normal fremgangsmåde mig bekendt er, at ejerforening får udarbejdet en tilstandsrapport, hvorefter generalforsamlingen vælger de jobs, der skal laves. Bestyrelsen indhenter tilbud fra forskellige leverandører og vælger det, der passer bedst. I vores tilfælde lød det, som om A4 har tænkt sig at overtage det meste af renoveringen. Der var ikke forståelse for, at vi allerede har kompetente samarbejdspartnere, eller at vi allerede har haft en betonrenovering med betonundersøgelse, som bør sammenholdes med A4's ideer om en ny betonundersøgelse.

Antwoord van A4
Fordyrende mellemled og uærligt arbejde fra A4. Deres rapporter bærer præg af at de vil lave arbejde for at tjene penge.

Antwoord van A4
A/B Valbyhøj har i flere omgange benyttet A4 som rådgiver ifm. større byggesager og til udførsel af vores vedligeholdelsesrapport.
Vi er yderst tilfredse med forløbene og den rådgivning har vi har fået.
A4 har lavet vores tilstandsrapport og vedligeholdelsesplan, hvilket de gjorde yderst professionelt. De var meget grundige og vi følte os hørt og vejledt rigtig godt. En klar anbefaling her fra os i vores store andelsforening på Nørrebro.
A4 har lavet tilstandrepport og vedligholdsesplan for vores ejndom. Den var grundig og godt beskrevet.
Vi er tilfredse med det.
Lees meer over geverifieerde reviews.