Aabybro Camping & Fritid Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har lige købt en brugt Autocamper af Kim, det har været en meget fin oplevelse, og hele forløbet har uden problemer. Hilsen Linda og Michael Steen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har købt og hentet en ny benimar hos Åbycamp midt i august måned og er meget tilfredse med hele forløbet. Vi handlede med Kim som er en kompetent, dygtig behagelig og reel mand at handle med. Vi... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En kæmpe anbefaling til Aabybro Camp og team. Vi har købt 2 autocampere hos dem og har været utrolig tilfredse med både bilerne, servicen og den løbende dialog. Når vi træder ind i butikken elle... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Her sættes kunden i centrum. På vores lille mini ferie gik turen forbi Aabybro Camping & Fritid til deres årlige åbent hus arrengement hvor snakke gik om løst og fast, vi havde lidt udfordringer... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

24 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Mega god service,

Mega god service,

Vores højre fordæk springer og fælgen revner v Randers på vej mod Skagen. Reservehjulet passer kun på bagakslen - så autohjælp kører os til Åbybro.
Ankommer til Åbybro kl 14 - værksted lukket da det er skærtorsdag, de har heller ikke en fælg på lager. Resolut udleverer de en låne bil til os - den kan vi bruge og holde på pladsen i camperen, mens vi bruger et par dage v vestkysten. Låne bilen kører i bare hjem i - og afleverer den når camperen er klar igen !!
Påskeferie reddet 👌

17 april 2025

Langsom opladning af batterier

Vi var ikke tilfreds med opladningstiden af batterierne under kørsel, der var kun 10 amp til opladning når køleskabet kørte på 12v. Martin Mortensen på værkstedet anbefalede at få større booster og en bedre solcelle regulator. Der er nu mont. 2 x Victron 50amp booster og 100/50amp solcelle regulator, det er helt fantastisk, lader nu 90amp på batterierne ved kørsel, det kan virkelig anbefales, flot arbejde - TAK

3 april 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har fået en helt igennem fantastisk…

Vi har fået en helt igennem fantastisk service i Aabybro Camping og Fritid i forbindelse med køb af ny autocamper.
Vores varmeste anbefalinger herfra hvis du går med tanker om køb autocamper.
Bedre service skal vi lede længe efter.

11 april 2025

Dejligt sted at handle .

Dejligt sted at handle .. go service .. Kim kompetent vejledning .. kan kun anbefales .. Hilsen Søren og Mette Frederikshavn

4 april 2025

Benimar 481

Benimar 481
Fin oplevelse i dag på værkstedet, fik repareret dørhåndtag til bodelen samt skiftet et glas på et blinklys, alt sammen inden for 30min. :-)
Torben

6 maart 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har købt vores næste Kabe…

Vi har købt vores næste Kabe campingvogn hos Aabybro Camping og Fritid. Det var Kenneth rigtig gode YouTube-video af campingvognen, der gjorde os interesseret i vognen, og den gode salgsproces med Kim og efterfølgning opfølgning der har gjort det til en god oplevelse for os. Glæder os til det snart bliver påske så vi kan komme af sted.

15 februari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super betjening og fin rådgivning

Super betjening og fin rådgivning.
Man mødes af imødekommende personale som rådgiver åbent og ærligt ud fra de givne rammer og man får altid et extra fif med.
100% lige efter bogen !

14 februari 2025
Logo Aabybro Camping & Fritid

Antwoord van Aabybro Camping & Fritid

Hej Jan, tak for de rosende ord det glæder os vh Kenneth

Servicemindet team

Servicemindet team. Altid smilende og ved hvad de har med at gøre både salgsafdelingen og ikke mindst værkstedet.
Selv om jeg har langt at køre for service gør jeg det gerne altid låne bil klar.

2 december 2024

IGEN IGEN en SUPER service hos

IGEN IGEN en SUPER service hos
Aabybro camper.. STORT tak skal lyder til værkfører Martin og ikke mindst Leo for den helt igennem professionel service og fagkundskab, så tak for jer... Vi kommer helt sikkert igen ...

30 augustus 2024

Værksted med super services

Havde et lidt akut problem med lem til toilettank som ikke kunne åbnes. Fik af værkfører Martin straks lov til at komme forbi. Viste sig efterfølgende at være et noget drilsk problem som krævede flere besøg. Martin var hver gang meget imødekommende og løsningsorienteret.
Har haft autocamper i 15 år og tidliger frekventereret anden nordjysk forhandler. Fremover vil jeg køre til Aabybro.

12 juli 2024

Vi købte autocamper for ca 1 år siden

Vi købte autocamper for ca 1 år siden, god handel. Men der har været problemer med vores bakkamera hele tiden, men de har altid givet en fantastisk god service på deres værksted, og nu krydser vi finger for at det virker.

28 juni 2024