AB Dl-tb-club Reviews

TrustScore 3 uit 5

1. Blogger
  2. Mediabedrijf

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Het Nederlandstalige Luierliefhebber, Volwassen en Tiener Baby (ABDL/TBDL) Forum met Chat, Filmpjes, Fotos en alle Luierverhalen

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Ik heb hele fijne spenen gevonden…

Ik heb hele fijne spenen gevonden voor volwassenen ik gebruik de speen
voor een traumatische stress situatie en het zuigen op mijn speen geeft mij dan ook heel veel rust overdag heb ik mijn speen aan een lang speenkoord aan mijn kleding zodat ik mijn speen niet kwijt kan raken en mij in een paniek situatie kan brengen .
Voor de nacht heb ik een speen aan een verzwaard konijn knuffeltje zodat ik rustig kan slapen zonder dat mijn speen in mijn bed zoek kan raken en ik s'nachts in paniek raak omdat mijn speen dan zoek is.
Dus de speen voor volwassenen is TOP 👍👍👍👍

20 januari 2026

De forum moderators op deze site handelen als alleenheersers

De forum moderators op deze site handelen als een soort alleen heersers.. Op een gegeven moment ontstond er een typische discussie over een gender issue. Ik vond de reacties zo over the top intolerant dat ik me er tegen aan ben gaan bemoeien. Kreeg ik het aan de stok met een moderator die mijn berichten verwijderde omdat hij het er niet mee eens was. Meneer vond dat de LHBTQ samenleving niet zo moest zeuren, de ongelijkheid doen ze zichzelf aan door de hele tijd maar te drammen, enzovoort enzovoort. Uiteindelijk heeft hij mij voor het leven verbannen, heb daar nog met de eigenaar van de online winkel over gebeld maar deze vond het niet zijn probleem.

8 september 2025

verbannen

Op een geven moment ,kreeg ik het gevoel dat ik werd aangevallen op het forum ,ik kreeg bijvoorbeeld te horen ,dat ik aan heling van gestolen goederen deed,omdat ik goedkoop ,luiers kocht via marktplaats ,en er waren nog wel meer dingen ,Toen ben ik vol in de aanval gegaan ,en nu ben ik verbannen .Vind ik niet erg ,begon mij steeds meer aan het soort praat te ergeren,Wie heeft voor mij een gratis luier ,hoe kom ik anaal klaar in een luier ? Wie wil mij verschonen ,Wie wil met mij afspreken op een parkeer plaats ? Jammer het was leuk

1 januari 2025

Bestel hier niet!

Op 5 januari 2024 heb ik twee rompers besteld, van beide rompers laten na 1 keer dragen de stiksels in het kruis los.

Na contact te hebben opgenomen werd verzocht om foto's te sturen zodat hij dit met de fabrikant kon overleggen, vervolgens hoor je 4 weken niets, in deze periode ook tevergeefs twee keer gemaild.

Na mijn derde mail vandaag kreeg ik een mail terug met: Wij gaan hier niets aan vergoeden, dit is geen productie fout maar kapot gegaan onder druk. Wel frappant dat de stiksels bij beide rompers loslaten en de rompers zitten mij niet eens strak.

Ik raadt mensen aan ergens anders te bestellen.

12 februari 2024

Nooit meer

Verkeerde levering, maar weigert op te lossen. Asociale reactie ook.

18 oktober 2023

Niets bezorgd, behalve beledigingen.

Ik heb nooit mijn (wel betaalde) bestelling ontvangen.

Na mijn melding dat er niets bezorgd is, en zelfs geen poging ertoe gedaan is, volgden als kers op de slagroom ook nog eens beledigingen van dit bedrijf.

Buitengewoon associaal !

1 februari 2023

Geen aankopen doen bij deze webshop!!

Zeker geen aankopen doen bij deze webshop! Na een aankoop van een luierbroekje mocht ik deze niet meer omruilen! Terwijl deze ongebruikt was, en op de Website als meerdere weggooi broekjes werd omschreven. (Misleiding) ik kreeg zelfs geen mogelijkheid om een ander product te kiezen. Na retour sturen van het broekje heb ik geen geld terug gehad en zelfs geen broekje!! ze hebben geen contact meer met mij opgenomen. Zeer a sociaal!

11 februari 2019

waardeloos heb er geen andere woorden…

waardeloos heb er geen andere woorden voor jeugd die gewoon tussen de volwassen zit en daardoor meegesleept worden in daden waar ze achteraf spijt van zoude kunnen hebben modderators die geen overzicht hebben vriendjes politiek is nog licht uit gedrukt

18 augustus 2018

Echt een wanbeleid

Deze website word gerund door middel van vriendjespolitiek, censuur en het voelt aan als een dictatuur. Ook worden mensen gebrand op basis van browser history of cookies. Niet de site waar je wilt zijn. Het is daar echt een wanbeleid

12 augustus 2018

Zeer goed

Zeer uitgebreid forum met veel info. Ben heel blij dat ik deze site heb gevonden

10 december 2010

Is dit jouw bedrijf?