2,3

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 40% van zijn negatieve reviews beantwoord

Vreselijke zaak en klantenservice

Accu was kapot, heb hem vervolgens hier naartoe gebracht. Ik heb 45 euro moeten betalen voor de reparatie, waarna er vervolgens niks veranderd is en de accu nog steeds niet werkt. Wanneer ik de klantenservice sprak gaven ze bijna mij de schuld over dat er niks veranderd is. “Je hebt uiteraard niet betaald voor niks” durven ze nog te zeggen. 45 euro kwijt en een nog steeds kapotte accu. Het geven van zelfs 1 ster voelt voor mij al veel teveel.

16 april 2026

Geen accu geleverd en mijn geld nog…

Geen accu geleverd en mijn geld nog niet terug gestort.
Service Center Brabant

27 november 2025

Antwoord van Accuman

heel erg slordig dit service centrum, heeft de bestelling niet goed gelezen, het betreft een omruil accu, geen reactie op onze mail na de bestelling. maar wel klachten on line.

Oplichter!

Oplichter!! Accu van ebike zou met garantie en nieuw binnenwerk weer als nieuw zijn. Na 10! Dagen eindelijk klaar, accu is met duct tape aan elkaar geplakt, kan max 20km en loopt zelfs leeg als fiets stil staat. Garantie geldt hier tot de voordeur. Vreselijk onbeleefd, weigert te overleggen. Nooit meer zaken mee doen.

13 oktober 2025

Ruim 4 jaar geleden en nog Top!

Wij hebben ruim 4 jaar geleden een accu laten reviseren door Jan de AM en dit is uitstekend bevallen. En een goede review kan je eigenlijk pas geven als het product te einde is maar hij doet het nog steeds zonder merkbaar kwaliteit verlies.
Kortom maximaal aantal sterren. Volgende keer gewoon weer naar Jan de AM

28 augustus 2025

Gevoel dat ik ben opgelicht.

Accu laadde niet meer op vanwege kortsluiting. Volgens accuman was de accu niet meer te maken. De accu werd echter niet door dit bedrijf onderzocht. Zat volgens het bedrijf niets anders op dan nieuwe accu te kopen a 400,00 euro. Nu blijkt dat accu wel degelijk te maken was. Nml door het
vervangen van een zekering van slechts 0,50 eurocent. Vervangen zekering neemt slechts 10 minuten in beslag. Nieuwe accu gekocht. Oude accu heeft bedrijf gehouden. Ik heb het vermoeden dat bedrijf nieuwe zekering in mijn oude accu heeft geplaatst zodat deze weer door verkocht kan worden aan een volgende niet bewuste klant. Voel me echt opgelicht door dit bedrijf.

26 mei 2025

Antwoord van Accuman

Een beveiliging gaat NOOIT zonder reden stuk. Je kunt bij ons een onderzoek laten uitvoeren of een conditietest. Maar dat is niet gratis. We werken samen 100 uur per week, 6 dagen lang om zoveel mogelijk accuproblemen op te lossen. Dat doen we al 44 jaar lang, de ervaring nemen we mee in de beoordeling van uw accuklacht. Ik hoop dat de nieuwe eigenaar lang plezier heeft van zijn aankoop.

Aanrader

Bij Accuman pasfoto's laten maken voor het paspoort van mijn dochter. Je wordt hier vriendelijk geholpen en de foto's zijn van goede kwaliteit voor een prima prijs. Aanrader!

8 augustus 2023

Ouderwets goed repareren

Wat heerlijk dat er in deze consumptiemaatschappij dit soort bedrijven bestaan. Gewoon ouderwets repareren, zonder gedoe en met perfect resultaat. 2 fietsaccu’s laten reviseren en daardoor weer als nieuw.

14 april 2023

Bedrogen!

Spoedige levering van een lader die niet werkt. Ik stuur een mailtje, krijg een antwoord dat het "een denkfout" van mij is. Bij volgende mail krijg ik geen reactie meer.
Ik geef hier 1 sterretje, maar nul zou zeker beter zijn.
Geld kwijt en geen lader!!!

4 mei 2022

zeer slechte service: kapotte spullen leveren en vervolgens niet thuis geven.

ik voel me verschrikkelijk slecht behandeld. Accuman neemt geen enkele verantwoording als ze slechte spullen leveren. een in en in slecht bedrijf: alleen geld telt bij hun!

11 juli 2016

Antwoord van Accuman

klant drie keer geholpen met waterschade, omdat accu daar niet tegen kunnen werkte dit niet
zelfs een nieuwe accu heeft het niet langer volgehouden dan een Maand, ik weet niet of het opzet is maar
wij geven het op met deze klant. Volgt de gebruik s aanwijzing niet op,
en heeft blijvend klachten over van alles en nog wat.

Uistekende service

Ik zocht een paar losse accucellen voor een apparaatje en stuurde op zaterdag een mailtje met foto naar accuman.nl. Binnen een half uur al een reactie. De accuman denk ook nog eens mee met je. Ook de levering snel en prima in orde.
Prima service.

10 juni 2016