Jeg kan desværre ikke anbefale Admir ApS baseret på min egen oplevelse. Jeg arbejder hos Securitas, hvor Admir ApS tilbyder elektronik via en bruttolønsordning. Aftalen fremstod for mig som... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg valgte Admire som servicepartner via Apple Kundeservice, og oplevelsen var helt i top. En hastesag med udskiftning af en defekt skærm på en MacBook Air 15" M3 (2024) blev løst på under 24 t... Toon meer
Sublim service! Forsikring på min mobil via bruttolønsordning gennem ADmire. Uheldet sker - glasset smadrer! (Øv) Hurtig service hos ADmire, ombytning næste dag til lånemobil. Min egen mobil blev b... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Meget professionel, helt igennem en god oplevelse. Fik diagnosen over min MacBook Pro samme dag som indleveret og lavet efter en uge.Under hele forløbet blev jeg orienteret om forløbet. Ualmindelig... Toon meer
ADmire er et løsningsorienteret IT-service og infrastruktur hus, som leverer innovative og værdiskabende IT-løsninger. På tværs af organisationen, sørger vi for at få skabt overskud, så dit fokus kan holdes på din kerneforretning.
Tonsbakken 3, 2740, Skovlunde, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Super service👌🏻 Især når man selv er for dum til at fixe ens egen computer.

Antwoord van ADmire
Helt utroligt imødekommende og hjælpsomme. Det var en utrolig god oplevelse at få hjælp til min udfordring med et Apple produkt.
TAK 🙏

Antwoord van ADmire
Super god service min iPhone blev repareret mens jeg ventede og personalet var flinke og høflige.

Antwoord van ADmire
Jeg har haft en særdeles positiv oplevelse med Admire i forbindelse med reparation af min MacBook. Fejlen blev udbedret under Apples garantiordning, og det hele blev klaret uden omkostninger.
Servicen har været i top. Jeg blev løbende holdt opdateret undervejs, og hele forløbet bar præg af høj professionalisme og god kundebehandling.
Admire får mine varmeste anbefalinger, og naturligvis alle 5 stjerner.

Antwoord van ADmire
Verdensklasse IT-partner til små og mellemstore virksomheder. De er fleksible og forstår at tilpasse deres ydelser til virksomhedens behov, og deres folk er lige så dygtige, som de er venlige og imødekommende.

Antwoord van ADmire
Jeg har gode oplevelser med Admire’s kundeservice, hver gang.
Senest fra Daniel Nerup Chapman som hurtigt, vedholdende og professionelt håndterede en sag om frikøb af mobiltelefon 👍.

Faktisk god hjælp
Fik hjælp og dejlig kaffe

Antwoord van ADmire
Excellent service with a very clear and patient explanation after testing and diagnosing the problem. Could not be any happier and would recommend ADmire. In particular Yavin who could not be any more helpful to me.
Samlet set en god og venlig behandling af min sag
Selv tidlig morgen hos ADmire, blev jeg mødt af venligt og smilende personale og tilbudt lækker kaffe imens jeg ventede. Fik informerende service og hurtig løsning på min henvendelse. Jeg giver de bedste anbefalinger videre!
Super service! Gik hurtigere end forventet. Meget høflige og informative. Tak til Yavin for god service!
Super god kommunikation og venligt personale, der hjalp mig med at reparerer min computer og løse de tekniske udfordringer, som jeg havde. Jeg fik min computer tilbage inde aftalt tid, hvilket var en ekstra bonus.
Super service hele vejen rundt. Møder altid en med et smil i telefonen og klar til at hjælpe. Fem stjerner herfra 😊💪
Jeg har ADmire som bruttolønsordning, og har netop brugt dem for 2 år i træk.
Alt spiller bare. Overskuelig og nem side når man skal bestille.
God information undervejs, og virkelig søde og hjælpsomme mennesker i deres kundeservice.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med bruttolønsordningen gennem min arbejdsplads.
Processen var utrolig enkel og gennemsigtig. Alt blev godt forklaret, og jeg følte mig tryg ved at tage beslutningen.
Hvis du overvejer en bruttolønsordning, kan jeg varmt anbefale ADmire.
helt helt elendigt. Alt er forsinket - informationsniveauet er ikke eksisterende.
Her 27. januar venter jeg stadig på den kontorstol de lovede inden jul. svaret er "at de desværre har udfordringer og ikke kan oplyse en dato for hvornår problemet er løst."
Også min telefon var urimeligt lang tid undervejs.
Og nu stod jeg så her 27 januar og undrede mig over at jeg slet ikke havde hørt noget om det skifte jeg skulle lave mht. internet udbudt af TDC. Jeg kontaktede så admire og ... surprise surprise ... fik en kortfattet besked der lød "at de desværre har udfordringer og ikke kan oplyse en dato for hvornår problemet er løst."
Det er jo håbløst. Jeg kan selv ringe til TDC og få et skifte i stand på 5 minutter. OG det er helt helt uacceptabelt at de ikke informerer om problemet før jeg selv rykker. Havde jeg ikke været forberedt på deres elendige service havde jeg jo stået uden internet om 5 dage. Nu fik jeg det heldigvis løst så jeg kan fortsætte med min eksisterende en måned mere.
og lad mig så lige slutte af med, at Admires priser generelt ligger langt over markedsprisen, så de scorer mere end halvdelen af gevinsten ved en bruttolønsordning - så burde man vel i det mindste kunne forvente en bare nogenlunde service!!!

Antwoord van ADmire
Tænk jer godt om inden I vælger Admires bruttoløns ordning. Vær opmærksom på at de kalder det en leasing aftale af udstyret og stopper du i virksomheden før de 2 år er gået så er det ALT ALT for dyrt at købe udstyret ud - og det er dig der taber pengene du har betalt i perioden. Det er ikke mærkeligt de er en Gazelle virksomhed, fordi det er røveri ved højlys dag!

Antwoord van ADmire
Jeg har admire som bruttolønsordning, men der er intet som fungerer, man får mails om hurtig leverance ved hurtig bestilling, Men når man så har bestilt, så var det tilsyneladende en fejl at de har skrevet. Håbløs kundeservice der ikke kan hjælpe med noget, andet end komme med den en forklaring efter den anden. De aner ikke hvornår man kan forventet sine produkter, de kan ikke se lagerstatus, de påstår der ikke må delleveres osv.

Antwoord van ADmire
Lees meer over geverifieerde reviews.