Advodan glostrup - Starter arve sagen godt, men meget dårlig information senere, for derefter at være meget træge med at udbetale arven, efter arven først har været på advokatens konto. Skal selv bede... Toon meer
Jeg vil gerne give mine varmeste anbefalinger til advokat Frederikke Madsen.Fra start til slut har hun været professionel og grundig. Hun har lyttet til mig og taget mine bekymringer alvorligt. Jeg ha... Toon meer
Jeg har haft Frederikke Madsen som advokat i to meget krævende sager – først i Familieretten og siden i mine stalkingretssager. Hun har ført mine sager både i Byretten og Landsretten. Hun er hamre... Toon meer
Jeg kan på det varmeste anbefale Advodan, der i den grad leverer en insats og skaber tryghed. Jeg følte mig imødekommet og tryg fra en start af, da jeg kom med en kompliceret sag uden de bedste f... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Advodan er en forretningsplatform for advokatvirksomheder med over 20 kontorer fordelt over landet. Det betyder, at vi kan kombinere lokal indsigt og nærhed med full-service ydelser. Allierer du dig med en advokat fra Advodan, får du derfor direkte adgang til juridisk rådgivning på højeste niveau.
Denemarken
- www.advodan.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 3% van zijn negatieve reviews beantwoord
Peter Ølholm
Peter har bistået mig og ikke mindst mine piger i den sværeste tid i vores liv, hvor Corona, skilsmisse og bodeling ramte os. Min exmand brugte 4 år på at gøre livet svært for os og starte den ene efter den anden sag, så jeg har brugt meget tid med Peter ;)
Peter har formået at få os igennem denne tid med fokus på børnenes trivsel og det bedste resultat vi kunne opnå.
Som menneske er Peter meget behagelig og har en god portion humor med. Han kommer med sin ærlige vurdering og vi har med hans hjælp fundet ro igen.
Hen er en super dygtig advokat og et meget behageligt menneske.

Antwoord van Advodan
Advokat Peter Ølholm kører 5 stjernet streak!
Jeg må tilslutte mig skaren af tilhængere af advokat Peter Ølholm, som med sit rare væsen og rolig facon skaber en helt igennem fantastisk oplevelse for sine klienter. Alle burde havde glæde af din ekspertise, og med dit fokus på barnet i sager med børn som omdrejningspunkt skinner dit rolige gemyt igennem og skaber en sjælden harmoni i ellers ofte kaotiske situationer.
Tak for en klasse behandling af både mit barn og jeg🙏❤️
Bedste hilsner Maria

Antwoord van Advodan
Advokat Peter Ølholm er uden tvivl en…
Advokat Peter Ølholm er uden tvivl en liga for sig. Et gennemgående godt menneske, der møder en der hvor man er, og samtidig står klar til at gribe en, eller overbære gode nyheder, selvom klokken er passeret 16. Jeg vil aldrig bruge andre end Peter som advokat, og han har kæmpet en brav kamp for mig og mit barn, som i sidste ende har båret frugt. Det tog to dage for Peter at få familieretshuset til at ophæve sin egen beslutning og genbehandle min sag, med nye øjne. Man har en følelse af, at han først og fremmest er menneske, og dernæst advokat. Jeg er altid gået fra vores møder med et smil på læben, og en tro på at tingene nok skulle løse sig.
Peter, du er en kæmpe stjerne, og du kan ikke anbefales nok, til alle der måtte have brug for din kyndige vejledning.

Advokat Peter Ølholm.
Advokat Peter Ølholm.
Jeg blev skilt efter 9 år i vold, og havde først en anden advokat, som intet forstod sig af vold og slet ikke forstod at møde mig, utrolig ødelagt, usikker, bange.
Jeg kontaktede Peter Ølholm, som med en enorm ro og endnu vildere kompetencesæt som advokat i familieretlige sager, herunder usunde skilsmisser, mødte mig 100%. Peter havde en klar udmelding: du skal lytte til hvad jeg siger, så vi sammen går i retten med et stærkt bånd, og med kun ét mål for øje: barnet. Så intet piveri, ingen mudderkast, men et helt klart øje for hvordan barnet hjælpes igennem deling af samvær - ud fra Rettens aktuelle syn på familieret. Dvs helt nøgternt gøre mig klar hvordan familieretten og dennes paragraffer fungerer, alle de kameler jeg må sluge, hvor barnets tarv ikke kan mødes, og hvordan jeg står stærkt i at udvise ro, en sikker havn for barnet, gøre mig fri fra angsten fra ex manden, holde fokus på at gribe barnet og acceptere at barnet vil bruges for at ramme mig. Peter greb mig desuden i “runde 3”, hvor krisecenter igen blev eneste udvej efter 3 års drama omkring samvær, igen gav mig ro og troen på at tiden er barnets redning. Han står helt rolig som en klippe, han lader sig ikke forvirre at modpartens skuespil om at være offer, han holder øjet på barnet og dets trivsel.
- slutteligt er Peter Ølholm det skarpeste menneske jeg til dato har mødt, skarpere end byretten til at læse løgne og tydeligt gøre dem med charme og en ro der holder rummet og danner de bedste rammer for at barnets tarv i retssalen.
Jeg har ikke “vundet” noget i retten, jeg er vundet styrken til at gribe barnet i en kamp fra modparten der aldrig stopper, og mødt et menneske der forstår - uden ord. Du er magisk P

Tab af erhvervsevne
På elegant og i den grad intelligent vis manøvreret sag om retten til erstatning for delvis tab af erhvervsevne med forsikringsselskab, så den på falderebet til at blive tabt, i stedet elegant og med snedighed og til min lettelse, blev reddet med et tålelig forlig. Uden denne advokatbistand ville jeg med stor sandsynlighed have tabt erstatningsretten i henhold til min forsikringspolice.

Peter Ølholm
Advodan, Peter Ølholm kan jeg kun anbefale. Meget erfaren og professionel.

Peter Ølholm
Jeg havde Peter Ølholm som advokat, han var super professionel, og effektiv. Min oplevelse var meget positiv. Tak for hjælpen

Konflikt med erhvervslejere
Jeg havde sammen med min broder brug for advokat assistance i forbindelse med en tidligere lejer der stille urimelige krav og en nuværende lejer der undlod at betale lokaleleje og forsyningsafgifter. Vi henvende os til Jens Gottlieb, der valgte at vi skulle have advokat hjælp af Manar Abou-Dalal. Hun har på alle måder være meget behagelig at samarbejde med og pligtfuld for løsning af de opgaver der undervejs skulle løses. Vi har nu yderligere brug for hjælp med inkasso sag for lejeren der har undladt at betale lejeomkostninger og forsyningsafgifter og er fortrolige med at bruge Advodan Helsingør.

Alle burde have en advokat som Peter Ølholm
Jeg er så glad for, at jeg fik Peter Ølholm som advokat, og jeg ville ønske for alle, at de blev mødt af en advokat, som jeg er blevet mødt af Peter, og hans team. Jeg har fra start kunne læne mig ind i hans faglighed, hans erfaringer og jeg har følt, at han har forstået mig, og sagens kerne. Han har en fin humor, der gør svære ting mere forståelige og lettere at håndtere. Han er skarp, hurtig og leverer ud over evne. Så min Aller Aller varmeste anbefaling herfra

Super god rådgivning.
Brugte Advodan i Maribo rådgivning til køb af fritidsbolig, super god og profesionel rådgivning hele vejen igennem.

Antwoord van Advodan
Er fra første færd blevet mødt af…
Er fra første færd blevet mødt af følelsen af oprigtig interesse i min sag om forældremyndighed af advokat Peter Ølholm.
Jeg blev set som et menneske med en interesse i at varetage mine børns bedste trods komplekse forhold, jeg blev vejledt kyndigt undervejs og fandt tillid, hvor jeg hos tidligere advokat havde mødt mere jura end menneskelighed.

Antwoord van Advodan
Jeg blev modtaget godt fra starten og…
Jeg blev modtaget godt fra starten og der blev lyttet til min sag. Jeg har fået svar på alle min spørgsmål og der har været god ping pong fra start til slut.
Jeg har kun været i dialog med Maja fra Advodan og det har været helt perfekt.

Varm anbefaling herfra
Jeg havde en rigtig fin kemi med Peter, som hjalp mig med en svær samværssag i en svær tid.

Antwoord van Advodan
Objektiv og ærlig behandling af tvist med min arbejdsgiver
Jeg bad om og fik en åben og ærlig vurdering af min sag. På basis af den vurdering tog Advodan sagen, guidede mig objektivt igennem en rigtig træls tid og sag, og den fik en god afslutning.

Advodan ved advokat Karsten Holt
Advodan ved Karsten Holt, har siden 2017, virket som vores hus advokat.
De har varetaget opgaver indenfor områder såsom personalesager, lejeaftaler, ejer aftaler, bistået os i forhold til afklaring af entreprisekontrakter mm.
Hos Advodan Holbæk/København for man som kunde en ordentlig, troværdig og seriøs behandling.
Derfor kan jeg på det varmeste anbefale firmaet.
De bedste hilsner fra Thomas Gottlieb Adm. direktør Anlægsgartner Gottlieb A/S.

Antwoord van Advodan
Advodan Aalborg har bistået og hjulpet…
Advodan Aalborg har bistået og hjulpet når vi har haft brug for det, og de har været der hele vejen.
Stor tak til Jacob og Christian for den professionelle hjælp vi fik!
Det er et advokat firma hvor man er med, også hele vejen!

Top professionel
Top professionel. Konsekvent fokus på sagens kerne og på gode og fair løsninger.

Vedvarende og indsigtsfuld advokatbistand
Vedvarende og indsigtsfuld advokatbistand ifm. børnesag, der varede i flere år. Udover den juridiske bistand, var jeg meget glad for den menneskelige indsigt og synet på børnenes trivsel.

Fremragende til inkasso
Advodan i Helsingør var fremragende til at forhandle en løsning frem med den part der skyldte mig penge – og efterfølgende til at få krævet pengene ind.
Og igennem forløbet er de blevet bedre til løbende at informere.