En omsorgsfuld og hjælpsom service med men ansøgning om opholdstilladelse,efter jeg pludselig mistede min kone. Deres viden om de praktiske svar,da jeg ikke selv var i stand til det,var uvurderlig. En... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Vi vil give advokat Erwin Steffensen fem stjerner x 2! Erwin er rigtig god til at give sin professionel vurdering af sagen. Har været ærlig og realistisk omkring, hvad der kunne opnås uden at... Toon meer
Jeg har benyttet Advokat Kromann i forbindelse med en kompleks bopælssag. Udover en meget stærk juridisk indsigt i dette felt, oplevede jeg en evne til at tænke "frem ad banen", og derved være... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Erfrechtadvocaat
- Letselschadeadvocaat
- Notaris
Geschreven door het bedrijf
SPECIALISERET RÅDGIVNING PÅ HØJESTE FAGLIGE NIVEAU KROMANN advokatfirma er etableret i 2006 og er et højt specialiseret advokatfirma som yder rådgivning til private og erhvervsdrivende. Kontakt en af vores specialiserede advokater og få nærværende og værdifuld rådgivning. Vi har møderet for Højesteret og kan derfor føre din sag helt til tops i retssystemet. KROMANN advokatfirma har igennem mere en 10 år besvaret spørgsmål af juridisk karakter i flere medier og holder sig derfor til stadighed opdateret på alle de juridiske områder firmaet beskæftiger sig med. Du kan læse mere om vores retsområder på www.advokatkromann.dk.
Contactgegevens
Sct. Clemens Stræde 1, 1-3, 8000, Aarhus, Denemarken
- kontakt@advokatkromann.dk
- www.advokatkromann.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Mensen keken ook naar
SAMVÆRSSAG.Helt ufagligt!!!
SAMVÆRSSAG.Helt ufagligt!!!. Er selv fagperson indenfor samme område, der skulle køres sag ift. Undervejs i processen blev der ikke besvaret mails flere gange, hvor der ellers var konkrete vigtige forespørgsler. De få gange, der blev svaret var det ikke svar på det egentlige spørgsmål. Møder op i retten uden at være forberedt( håber, at det var det, der var tilfældet, da der ellers er tale om slet ikke at have styr på området generelt). Modparten havde en velforberedt advokat, der kunne henvise til forhold lovgivningsmæssigt som Kromann ikke var inde i og opdateret ift. Herudover skrev hun i retten til ut, hvad hun skulle sige, da ut selv er professionel og hun anede ikke, hvad hun skulle sige. Tog ej heller så det relevante med som jeg ellers skulle nedskrive til hende, da vi sad ved siden af hinanden i retssagen. Hendes kommentar efter retssagen var: din ekskæreste er godt nok køn. Det må hun jo gerne mene, men det er ikke relevant. Efterfølgende har jeg anket sagen og fået andre til at se på sagen( en jurist og en familieadvokat), der om udfaldet grinte og sagde, at jeg skulle da køre sagen selv, da det da bestemt ikke kunne gå værre end det var tilfældet. De skriftlige opsummeringer af sagen skal dog siges at være ok--de var middel, men er udarbejdet af assistenten!!
Kære Monica Kromann.
Kære Monica Kromann.
Jeg ledte efter en advokat med ben i næsen og en der samtidig kunne skabe ro omkring mig, da jeg var havnet i hårdknude situation at jeg været så uheldig at få anbefalet en advokat som jeg havde en dårlig mave fornemmelse over og jeg fik hele tiden at vide der var styr på tingene, men jeg var ikke tryg ved hende og hun havde heller aldrig tid til mig og da det handlede om forældremyndigheden over min søn på 3 år følte jeg at jeg måtte finde en ny advokat, da jeg selv skulle finde ud af datoen allerede var fastsat i retten og jeg havde intet hørt fra min tidligere advokat, selvom hun havde vidst det i 3 uger. Der var 25 dage til jeg skulle i retten og jeg valgt at ringe til min tidligere advokat Mai Armstrong i København for at hører om hun kunne tage sagen eller om hun kunne anbefale en god advokat i Århus og her blev jeg anbefalet Advokat Monica Kromann og jeg ringede til hende og jeg var så heldig at hun sagde ja til at hjælpe mig og de ting som min tidligere advokat skulle have styr på, viste det sig at hun slet ikke havde indhentet oplysninger fra politiet eller lavet et processkrift.
Jeg ringede en mandag til Monica og var til møde tirsdag og torsdag var Monica allerede færdig med processkriftet. Så på 4 dage har Monica styr på tingene, hvor den anden intet havde lavet klar, selvom hun kendte til sagen siden sommeren 2019. Ligeledes stor tak til hendes team for der var god stemning i røret og hjælp til mine spørgsmål, hver gang jeg måtte ringe til dem. Jeg er så lykkelig for Monica tog min sag og at jeg lyttede til min mave fornemmelse for jeg vandt den fulde forældremyndighed. Selvom Monica sagde det var min egen indsats. Jeg kan kun varmt anbefale Monica Kromann og et stort kærligt og varmt tak fra min søn og jeg ❤️
Hun kørte familie sag for mig.
Hun kørte familie sag for mig.. Jeg var så udvide om alt vil bare se mine børen.. Hun søger om og få forælder myndighed igen. Men kan man ikke vis for forælder ikke kan enes så det var spil at kæmpe for og så stoppet jeg sagen. Og har taget Sagen op igen Og nu kan man se Børnene er manipuleret hjemmefra at moderen gør alt det som jeg sagde dengang modbeviser på alt så hvis Monika havde taget Sagen alvorligt dengang havde jeg ikke skulle undvære mine børn i tre år hun sur bare penge ud af mig jeg var ikke andet værd for hende
Yderst proffessionel Advokat
Jeg har brugt Advokat Monica Kromann 2 gange gennem de sidste 4 år, i sager om Bopæl, Samvær & Forældremyndighed.
Begge gange er jeg blevet mødt af Advokat Monica og hendes team på en yderst professionel måde.
Jeg har altid oplevet hurtig tilbagemelding på mine (mange!) spørgsmål- ofte samme dag. Der har altid været tid til råd & vejledning og jeg har følt mig hørt igennem hele forløbet.
Monica har mange års erfaring indenfor familieretslige sager, hvilket er tydeligt når hun fremlægger relevant lovgivning i sagen.
Advokat Monica Kromann har ført min sag ved byretten og ligeledes udfærdiget materiale til brug ved Familieretshuset. Alt til UG.
Ved processkrift/sagsfremstilling i retten har Monica været yderst proffessionel, oprigtig engageret, rolig, empatisk, faglig kompetent og ikke mindst har hun haft fokus på det, som det hele handler om i familieretslige sager:
Barnets perspektiv!
De varmeste anbefalinger herfra
Stor tak til Monica og hendes team
Har været igennem en meget følsom sag. Har hele vejen igennem følt mig i kyndige hænder. Monica og hendes team har stået til rådighed både ved telefon og mail og ingen spørgsmål har været for dumme. Monica er yderst professionel, skarp og dygtig både før retten og i retten. Og vigtigst af alt har jeg følt mig hørt, forstået og professionelt vejledt.
Kan på det varmeste anbefale Advokat Kromann i familieretslige sager og vil bestemt bruge hende igen i hvilken som helst sag hvis det skulle blive nødvendigt.
Uprofessionel, uforberedt, uempatisk, ukontaktbar og uærlig!
Brug ikke Monica Kromann - hun er der ikke for dig!
Monica Kromann tager alle sager – også disse hun ikke har den faglige viden og kompetence til.
TILLIGE fremsender hun helt urimelige høje fakturaer. Fakturaer, hvor jeg i hvert tilfælde ikke kunne genkende tidsforbruget. Monica Kromann tager bl.a. betaling for udarbejdelse af interne arbejdsnotater. Notater, som du vel at mærke ikke må modtage en kopi af.
Har du ikke allerede en sag hos Monica Kromann, så skynd dig at søge videre efter en anden advokat.
Har du en sag hos Monica Kromann, så skynd dig at opsige dit samarbejde og find en anden advokat.
Det er min opfattelse, at Monica Kromanns virke er så urimeligt, at jeg har valgt at indbringe Monica Kromann for advokatnævnet både med en ”adfærdsklage" og en "salærklage".
Da jeg optog telefonsamtalen med Monica Kromann, bliver det ikke noget problem at dokumentere mine holdninger til Monica Kromanns udførte arbejde.
Min oplevelse af Monica Kromann kan opsummeres til nedenstående:
Uprofessionel: Monica Kromann tog min sag trods manglende faglig viden og kompetence indenfor det område, jeg havde brug for en advokats hjælp til.
Uforberedt: Monica Kromann henviste under et telefonmøde til faktuelle oplysninger i det fremsendte sagmateriale, som var deciderede ukorrekte.
U empatisk: Under samme telefonsamtale kom Monica Kromann med følgende egen mening "det kan da ikke passe, sådan et par søstre ikke kan blive enige". Det er efter min opfattelse en upassende og stødende bemærkning, som ikke høre hjemme i en dialog med ens egen advokat.
Ukontaktbar: Monica Kromann er særdeles svær at komme i kontakt med. For mig tog det 2 uger, før jeg fik den første telefoniske kontakt med Monica Kromann. Det til trods for, at min modparts advokat havde fremsendt deadlines. Det fik den konsekvens, at der måtte bedes om udsættelse på disse.
Uærlig: Monica Kromanns timeforbrug er opskruet højt og uigennemsigtigt.
Der kan desværre ikke gives minus stjerner. Derfor får hun 1. Ellers ville jeg have givet minus 4!
God service!
KÆMPE KÆMPE ros til Monica Kromann
KÆMPE KÆMPE ros til Monica Kromann
Efter at have haft Monica Kromann som min advokat i mere end 2,5 år og har været igennem både statamtet og 4 retssager, både by og landsret, hvor vi til sidst vandt bopælen på mine børn. Og en langtrukket bodeling inklusiv skifteretten kan jeg kun sige godt om Monica Kromann og hendes medarbejder. Monica Kromann har forbået at få sagen drejet over på hvad der virkeligt betyder noget i børnesager, nemlig børnene. I det danske retssystem som mand i børne sagen er man allerede bagud på point inden man starter. Monica Kromann har aldrig lagt skjul på at det ville blive en nem sag og vinde. Så jeg føler ikke at det "bare" var endnu en sag for en advokat. Jeg har men lyttet til hendes råd og erfaring og mener virkeligt at hun er utrolig kompetent advokat.
Både hendes medarbejde og Kromann selv har altid vendt MEGET hurtigt tilbage på alle henvendelser vedrørende sagerene.
Så den største ros her fra
Jeg kan kun på det kraftigste anbefale…
Jeg kan kun på det kraftigste anbefale Kromann.
Hun har hjulpet mig igennem en sag omkring forældremyndighed. Hun var altid ekstremt godt forberedt og meget dygtig til at guide mig igennem den juridiske jungle. Jeg følte stor tryghed ved at have hende til at føre min sag og hun var altid til at få fat på hvis jeg havde spørgsmål. Hvis jeg kunne havde hun fået 10 stjerner.
Jeg vil helt sikkert ringe til hende igen i fremtiden.
Jeg kan på det varmeste anbefale…
Jeg kan på det varmeste anbefale advokat Monica Kromann. Hun er yderst professionel, velforberedt, empatisk og har hjertet på rette sted. Der er altid tid til en snak og drøftelse af ens bekymringer, hun er sød til at forklare og sætte en grundigt ind i den jura som for mit vedkommende var en by i Rusland.
Jeg vil til enhver tid benytte hende igen og står du med en stor opgave er hun helt sikkert den rette
Største tilfredshed med Monica Kromanm
Jeg har benyttet advokat Monica Kromann i forbindelse med en retssag om bopæl.
Monica var på alle måder yderst professionel - grundig, velforberedt, saglig og havde også blik for at være omsorgsfuld og tog sig tid til at sætte mig ind i juraens verden, når jeg ikke kunne følge med.
Jeg vil på det varmeste anbefale Monica og vil ikke tøve med at benytte hendes ekspertise, hvis behovet skulle opstå en anden gang.
Hun er en af de bedste.
Advokat Monica Kromman får mine bedste anbefalinger.
Jeg kender hende som en yderst professionel, saglig og kompetent advokat.
Hendes engagement i mine udfordringer er ægte og hun fremtræder altid velforberedt. Hos hende er man i kyndige og gode hænder.
Monica er en af de bedste.
Karin Ladefoged /Områdeleder.
Hjælpen vi ikke kunne have været foruden.
Min kæreste og jeg har været igennem det kryptiske system der kaldes familieretten.
Her er mange regler og frustrationer, vi besluttede os for at hyre en advokat, og blev anbefalet Monika Kromann. Vi fik kompetent hjælp fra starten af, og følte os i rigtig sikre hænder, vi har kunne ringe til hende ang. spørgsmål og frustrationer og følt at vi er blevet rådet til den bedste løsning for os og vores familie. Hun er utrolig dygtig og kompetent, og talt vores sag, hele vejen igennem, hun er en benhård advokat som har styr på sit fag. Monika har været en fantastisk hjælp for os, og hvis vi skulle stå i den svære situation igen at vi havde brug for en advokat, ville vi uden tvivl benytte os af Monika igen.
Vi har været meget taknemmelige for den hjælp vi har fået og vil helt sikker give de bedste anbefalinger herfra.
Kan kun anbefale Monica
For nogle år siden brugte jeg Monica i en periode på næsten 2 år i forbindelse med en forældremyndighedsag, hvor jeg søgte om den fulde forældremyndighed.
Det var en periode i mit liv hvor sagen fyldte alt i mit liv, da jeg pludselig var blevet fuldtidsfar.
I hele perioden oplevede jeg Monica som meget kompetent og professionel, men udover det oplevede jeg også, at der blev taget tid til at tale med mig uanset om det var mandag eller lørdag.
Jeg har efter forældremyndighedsagen til tider søgt Monicas råd og vejledning i blandt arvesag samt testamente, hvor jeg altid bliver taget godt imod og der bliver taget tid til få snakket sagerne igennem på kontoret eller i telefonen.
Jeg kan kun på det varmeste anbefale Monica som advokat.
Har kun positive ting at sige om…
Har kun positive ting at sige om Monica. Har haft hende som advokat igennem de seneste 18 mdr., både i byretten og landsretten.
Hun vendte hurtigt tilbage på mine henvendelser og holdte mig altid opdateret.
Hun er altid velforberedt og har styr på detaljerne i sagen, både til møder på kontoret og i retten.
Har brugt Monica
Har brugt Monica, igennem næsten 2 år, i forbindelse med min sag om samvær/bopæl. Har været meget tilfreds. Monica har altid reageret hurtigt på mine henvendelser, og har opført sig yderst professionelt. Hun har ikke på noget tidspunkt gjort forsøg på at der skulle bruges ufine kneb, for at fremme min sag - men har som jeg har ønsket, altid haft mit barns tarv for øje - og samtidig formået at få rettet statsforvaltningen og domstolens øjne på de vigtige og primære ting vedrørende barnets bedste.
Med Monicas hjælp, har jeg nu fået tilkendt bopælsadresse, så der kan fastholdes en 7/7 ordning - og det er sket på en måde, så der stadig er god og fornuftig dialog med eks'en om vores barn. : )
TIP TOP
jeg har brugt Monica i over 2 år og i den tid, har jeg aldrig fået så god en hjælp... jeg har haft adskillige advokater i mit 40 årige lange liv, men aldrig en der er menneskelig bagved det offentlige.. Det er Monica... Ligeledes Nicoline Laursen ( advokat sekretær ) fjerner den offentlige del af det, og lytter...
Man møder mange mennesker på sin vej der gør indtryk, enten godt eller dårligt, og Monica Kromanns advokat firma vil for altid have ændret mit liv,til det bedre.
De har givet mig en opfattelse af, at der stadig er reelle mennesker til i denne verden.....
Bad jeg aftenbøn vil de klart være en del af den hver dag..... !!! 1000 tak fordi der stadig findes folk som jer MVH MARIA KAARSGAARD PS : Rådgivning og tid 1000 % iorden
Jeg kan ikke anbefale Monica Kromann…
Jeg kan ikke anbefale Monica Kromann som advokat, jeg har ventet forgæves på at hun skulle undersøge noget for mig i over et år, og det eneste man får ud af hende er at der sker noget snarest, men intet sker.
Så ikke en advokat jeg vil anbefale.
Super advokat
Har haft glæden af at have hende som advokat i en sag hvor min ex var anklaget for vold. Fik en kanon behandling 👍 Selv uden for åbningstid når tingene var tilspidset med trusler op til sagen. Fik hende anbefalet fra “ Joan Søstrene” som jo hjælper volds ramte kvinder Så står du som jeg i et tidl voldelig forhold og har en retssag kørende vil jeg anbefale jer at tage hende 👍👍👍👍 Hilsen Helle Bernhard
Gangster like - metoder
Vi var ind for en testamente ikke forpligtet konsultation, min forlovede er kræftpatient og havde det svært med at forholde sig til situationen.
Hun bestilt ikke noget konkret, ej fik en ordre bekræftelse. Monica udarbejdede en resume af det der blev drøftet, for at konkretisere den uforpligtende møde, og se om der var ændringer til at kunne så, bestil en testamente og ægtepagt.
Men Monica vil have en åben regning på 8000 eks moms. Vi sagde nej. Monica vil i forlig med 5,000 vi sagde nej. Nu er min forlovede i inkasso.
Jeg har været leverandør af services til dette kontor, og det har altid været bøvlet. Jeg troede at vi kunne hjælpe hinanden, men det var ikke aktuelt, til gengæld, fik min forlovet en mindre depression ud af det. Og som vi alle ved, er stress og sorg den bedste medicin til kræft. TAK.
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.