Arrogantie, en alle gebrek aan professionaliteit. Porsche onwaardig
Kan alleen maar beamen wat de meeste mensen hier zeggen. Ik ben geen winkeltourist, wel een effectieve beslissing om Targa te kopen.Kwam binnen in een boekvolle showroom.vol autos, geen klanten. Ijskoud, maar geen probleem. Die zogezegd dure autos staan daar meestal maanden buiten om te overwinteren. Consignatieverkoop...Maar bon, misschien is de ontvangst wel hartelijk. Zaakvoerder Alexander was beetje uit verveling smalltalk aan het doen met koppel. Wilde even vragen of ik in de Targa mocht plaatsnemen. Werd vrij arrogant duidelijk gemaakt dat Alexander De Grote nu geen tijd had voor een klant. Komt daarna een verkoopster, die niet weet hoe het dak open moet, welke motorisatie of aandrijving. Zeker niet intern opgeleid naar enige basics. Onmiddellijk naar officieel Porsche Center gereden. Dat is andere ontvangst . Trouwens een Porsche kopen in een infrastructuur en service zoals dat type, daar zou ik noch 200K noch 1 eurocent aan. toevertrouwen... Weer een beetje wijzer. De website was veelbelovend..de ervaring des te ontgoochelend.