A&S Stucwerken Reviews 4

TrustScore 3 uit 5

2,8

1. Stukadoorsbedrijf

We staan voor kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en flexibiliteit. Dé basis die je mag verwachten zodra je een project door ons laat uitvoeren. Vol passie en met oog voor de kleinste details werken we ideeën uit tot een echt staaltje vakwerk. Wij zijn er voor alle afbouw-werkzaamheden binnen en buiten.

2,8

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

In alle opzichten slecht

Alles ging mis. Het allerbelangrijkste dat verbeterd kan worden, naast de kwaliteit uiteraard, is de communicatie. Niet of veel te laat reageren of telefoontjes, voicemails en appjes en afwijzend reageren op kritiek en reviews. Waar mensen werken worden fouten gemaakt (toevallig vorige week bij het plaatsen van de keuken ontdekt dat een heel deel niet gestuct is). Passende communicatie en reactie had veel goedgemaakt en dan had er in overleg veel opgelost kunnen worden. Nu is alles onder de maat, valt er geen gesprek over te voeren, zitten wij nog steeds met extra kosten om over frustratie nog maar niet te spreken.

14 augustus 2025

Alles wat mis kon gaan, ging mis

Alles wat mis kon gaan, ging mis. Planning, communicatie en kwaliteit van het geleverde werk. En er kan altijd iets misgaan natuurlijk, het blijft tenslotte mensenwerk. Wat we de mannen echter zeer kwalijk nemen is dat er nul reflectie was op het eigen handelen en alleen maar jij-bakken werden gegooid. We hebben veel extra kosten moeten maken om de stucwerk zodanig te repareren dat er geschilderd kon worden.

23 augustus 2025
Logo A&S Stucwerken

Antwoord van A&S Stucwerken

Goedemiddag mevrouw van der Ligt,

Ik vind het ontzettend jammer te lezen dat jullie niet tevreden zijn.
Echter ligt de situatie anders dan zoals jullie het nu schetsen.

Wij zouden jullie nieuwbouw woning stukadoren en schilderen.
Helaas is de planning een aantal keer verschoven wat kan gebeuren bij een nieuwbouw project.

Hier hebben wij telkens op geanticipeerd door ons hier flexibel in op te stellen.
Toen de definitieve opleverdatum en dit bleek net voor onze bouwvakvakantie te zijn hebben wij afgesproken om onze best te doen om het voor de vakantie af te krijgen maar mocht dit niet lukken, zouden wij zorgen dat het stucwerk klaar zou zijn en het spuitwerk van de plafonds.

Op die manier zouden jullie in onze vakantie gewoon verder kunnen met de werkzaamheden zoals de vloeren zodat wij naar onze vakantie de vloer af konden plakken en de wanden konden sauzen.
Dit is voor ons alles behalve ideaal maar omdat we met jullie mee wouden denken hebben we dit willen doen.

Hier zijn jullie ook mee akkoord gegaan.
Toen dit scenario inderdaad aan bod kwam was het ineens een groot probleem en hebben jullie een eigen schilder geregeld voor de wanden.

Wederom voor ons ontzettend vervelend zowel qua planning als voor de samenwerking tussen stukadoor en schilder.

Jullie eigen schilder rekent schijnbaar extra kosten voor kleine reparaties waar onze schilder dit in het werk meeneemt.

Dit is ook exact de reden dat wij het graag beide doen zodat je als klant nooit in een discussie terecht komt waar iets ligt.

Wij hebben in hetzelfde project nog 4 woningen gedaan en deze zijn volledig naar tevredenheid opgeleverd.

Het stucwerk was enorm mooi

Het stucwerk was enorm mooi! We hebben nog niet eerder zo’n mooi stucwerk gezien. Ook de schilders en projectontwikkelaars waren onder de indruk. We zijn er erg blij mee en bevelen het bedrijf van harte aan! Vriendelijk en snelle werkers!

11 april 2024

A&S Stucwerken

A&S, een goed bedrijf voor al je stuc- en sauswerk. Komen afspraken na. Denken mee en komen met goede en slimme oplossingen. Ook prijstechnisch een aanrader. Arthur en Stefan zijn echte vakmensen die staan voor hun werk. Sauswerk kun je ook door hun uit laten voeren. Daar hebben ze ook echte kanjers voor. Kortom een topbedrijf

14 december 2023