Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

UNDGÅ DEM BETALT 1500 BARE TIL AT HAVE LÅSESMED DUKKE OP Prøvede at ringe og afvis service. Låsesmeden dukkede op uden at gøre noget på låsen og stadig kræver en vanvittig pris til service.... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Betalte for en omlægning af min lås, hvor dørhåndtaget også hang løst. Låsesmeden hentede en reservedel til håndtaget og skiftede den gamle ud. Låsen og håndtaget fremstår nu som helt nyt. Reser... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Slotenmaker

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vi udfører alle sikringsopgaver for Erhvervslivet, boligselskaber og private

Contactgegevens

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

UNDGÅ DEM

UNDGÅ DEM
BETALT 1500 BARE TIL AT HAVE LÅSESMED DUKKE OP

Prøvede at ringe og afvis service.

1500kr på kørsel når firma er i Rødovre er sindssyg

28 september 2025

A/H låsemontage til overpris

A/H låsemontage skriver på deres hjemmeside, at de har konkurrencedygtige priser og 100% prisgaranti, hvilket ikke er rigtig! De kom ud for at lukke en dør op til en værdi af 1700 kr. en almindelig hverdag, hvor andre låsesmede i samme område har en pris på omkring 700-800 kr. Det er simpelthen for ringe, at de gør brug af vildledende markedsføring og tager over dobbelt så meget for samme service som andre låsesmede.

Kan absolut ikke anbefale dem

27 juni 2025

Antwoord van A/H Låsemontage

Hej Jakob tak for at dele din oplevelse. Vi er kede af at høre, at du føler dig vildledt omkring vores prisgaranti og priser.

Vores 100% prisgaranti betyder, at hvis du finder et tilsvarende tilbud hos en konkurrerende virksomhed inden for samme geografiske område og omfang, matcher vi prisen eller giver tilsvarende kompensation. Vi går gerne din sag/tilbud igennem for at sikre, at der ikke er misforståelser omkring dækning og betingelser.

Prisen på 1700 kr. for oplukning af en dør uden for normal åbningstid vurderes ofte ud fra konkrete forhold (dørtype, lås, tid på dagen, adgangsforhold, sikkerhedsforanstaltninger). Vi bestræber os på gennemsigtige og konkurrencedygtige priser.

Vi vil gerne undersøge dette specifikke tilfælde nærmere, så vi kan afklare, hvor forskellen ligger og sikre, at der ikke er misforståelser mellem tilbud og den endelige regning.

Send venligst dit sagsnummer eller en kopi af fakturaen/tilbuddet på kh@ah-laase.dk

Så gennemgår vi sagen og kontakter dig direkte.

Hvis der er fejl eller mangler i vores markedsføringen, gør vi selvfølgelig de nødvendige justeringer og kompenserer dig.

Vi lever af glade og tilfredse kunder, og det ønsker jeg også at du bliver.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Besværligt og dyrere end forventet

Fik sat nye låse indvendigt og udvendigt i 4 yderdøre. Fik også leveret en cylinder til postkassen. Men fordi montøren ikke havde stanseværktøjet med aftalte vi, at det skulle jeg nok fikse selv, så han kunne bare lægge cylinderen.
Efter et lille års tid satte den ene af låsene sig fast. Selv gentagen smøring kunne ikke få den til at løsne sig.
Derfor kom montøren igen. Da jeg endnu ikke havde fået monteret postkassecylinderen, bad jeg om at det blev gjort i samme omgang.
Fik derefter regning på kørsel og montørtid - og gebyr fordi faktura ikke var kommet frem.

3 februari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kan bestemt ikke anbefale AH låse

Kan bestemt ikke anbefale AH låse, de truer med en stor faktura og inkasso, trods opgaven er en reklamation / garanti over et produkt, digital låsekasse, som man har købt hos dem.

Aldrig har jeg fået så dårlig service, hverken som ejendomsforvalter eller privat.

13 februari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Svend fixede vores Jablotron Alarm…

Svend fixede vores Jablotron Alarm anlæg.
Aldrig har jeg oplevet så venlig og kompetent en medarbejder. Tusind, tusind tak.
Kæmpe anbefaling herfra

12 maart 2025

Kære Jens

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at Svend kunne hjælpe dig med dit Jablotron Alarmanlæg, og at du har haft en positiv oplevelse. Vi sætter stor pris på din anbefaling og vil har dele din ros med Svend.

Hvis du har brug for yderligere hjælp i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

De bedste hilsner,

Veludført arbejde

Fik sat en ny forsikringsgodkendt lås op.
Og det var et veludført arbejde. Kan kun anbefale firmaet.

10 december 2024

Hej Jensen

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores arbejde og den nye forsikringsgodkendte lås. Din anbefaling betyder rigtig meget for os, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Har du brug for hjælp i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os ;)

De bedste hilsner og et ønske om en glædelig jul

Direktør, Klaus Honoré

Kan kun anbefale AH Låsemontage

Det fungerer bare rigtig godt. Overholder altid hvad de lover og følger op ALLE aftaler!

22 oktober 2024

Hej Jesper

Tusinde tak for din flotte anmeldelse, det betyder meget for os

Vi gør hver dag vores allerbedste for at leverer den bedste service til vores kunder og så er det bare dejligt at høre i vores kunder også sætter pris på os :)

De bedste og sikreste hilsner
Direktør - Klaus Honoré

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig og effektiv betjæning og…

Hurtig og effektiv betjæning og servicemended!

11 april 2024

Hej Mikala

Mange tak for dine mange stjerner og den flotte anmeldelse, vores mål er at udføre den mest effektive og bedste service til alle vores kunder og så er det bare fantastisk at vores hårde arbejde bære frugt :)

De bedste og sikreste hilsner
Direktør - Klaus Honoré

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

god og venlig Service

Fik monteret en ret dyr systemlås, påtvunget af min udlejer, hvor prisen var noget højere end forventet, men oplevede alligevel god service fra Marc hvor jeg fik et overblik over prisen og typen af låsen som åbenbart ikke er helt normal og kræver ekstra arbejde. Tak for opfølgningen og den løsning i tilbød. De kunne dog godt stadig øve sig lidt i at oplyse priserne først istedet for bagefter 😄

7 februari 2024

Kære Hjalte

Tak for din ærlige anmeldelse og for at give os muligheden for at forbedre vores service. Vi er glade for at høre, at du oplevede god og venlig service fra vores medarbejder Marc, selvom prisen på den monterede systemlås var højere end forventet.

Vi sætter pris på din feedback vedrørende prissætning, og vi vil helt sikkert tage dette til efterretning for at forbedre vores kommunikation med vores kunder. Det er vores mål at sikre fuldstændig gennemsigtighed, og vi beklager, hvis vi ikke opfyldte dette mål i din situation.

Vi vil fortsat stræbe efter at levere den bedst mulige service og sikre, at vores kunder er fuldt informeret om priser og løsninger på forhånd. Vi sætter stor pris på din forståelse og din ærlighed

A/H Låsemontage

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Prisen for dælen da prisen

Prisen for dælen da prisen, blev da lige overrasket ved højlys dag.
Skulle bare sikre adgangen til en lejlighed (dødsbo) ca 20-25 min. Arbejde, skifte cylinder udvendigt og 3 nye nøgler.
1.146 kr. For at komme en fredag middag.
Skal du bruge en låsesmed, så husk at forhør dig om prisen.

Opdateret 5.2.24
AH låsemontage og jeg, har nu snakket om tingene og jeg er igen en tilfreds kunde 👌

26 januari 2024

Tak for god dialog Bjarne

Med et åbent sind og god dialog, er det min overbevisning, at vi alle kan blive enige og sammen komme glade i mål :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service. Jeg kvaj havde glemt min nøgle i sønnens bil. Og på trods af sne osv. var en mand her indenfor 30 minutter.
Tusind tak

6 december 2023

Antwoord van A/H Låsemontage

Tak for din flotte anmeldelse Sanne og godt du hurtigt kunne komme ind i varmen :)

Du og din familie ønskes en glædelig og sikker jul fra hele A/H Teamet

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service! Hurtig, pålidelig og professionelle medarbejdere. Havde den rareste medarbejder ude, han lavede ikke noget unødvendigt og ingen “skjulte” udgifter. Kæmpe anbefaling herfra

12 september 2023

Kære Maja

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores service og medarbejder :)

Vi værdsætter din tillid til os og ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden. Hvis du nogensinde har brug for vores assistance, er du altid velkommen til at kontakte os.

Bedste hilsener
A/H Låsemontage

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kanon service fra start til slut i…

Kanon service fra start til slut i forbindelse med nyt låsesystem og alarm, til vores hus.

Gode løsninger og overholdelse af aftaler samt fair pris

5 juli 2023

Kære Usman

Mange tak for din flotte anmeldelse, det glæder os virkelig at høre at du har været tilfreds med vores service og løsning.

Vi stræber altid efter at tilbyde hurtig, pålidelig og professionel service, så det betyder meget for os at høre, at vores medarbejdere har levet op til dine forventninger.

Bedste hilsner
Team - A/H Låsemontage

Nemt og uden besvær

Jeg skulle bestille nye nøgler. De var flinke og hurtige. Alt i alt var det nemt og uden besvær.

12 juli 2023

Hej Marie

Mange tak for din flotte anmeldelse, det betyder meget for os :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god og kompetent hjælp både før

Super god og kompetent hjælp både før, under og efter opsætning af låsesystem. Vil helt klart anbefale dem til alle

27 juni 2023

Hej Jack

1000 Tak for dine rosende ord, det betyder alt for os at i glade og tilfredse med jeres nye låsesystem og vores service :)

Udskiftning af låsesystem

I forbindelse med udskiftning af låsesystem valgte vi AH Låsemontage til at udføre arbejdet. Både i planlægningen og i udførelsen var de meget professionelle og effektive. De svarede hurtigt under forberedelserne, de mødte frem som aftalt med alt klar, og medarbejderen, som gennemførte opgaven var effektiv, professional og meget hjælpsom. Vi kan varmt anbefale dem.

20 juni 2023

Hej Thomas

Tusinde tak for for din fine anmeldelse, dine roser bliver med det samme overbragt til vores teknikker

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som snedker for jeg løbene opgaver fra…

Som snedker for jeg løbene opgaver fra Ah-låse. Det er en fornøjelse at arbejde for dem og med dem. De har styr på deres ting. Jeg har et tæt samarbejde med deres Elektriker, som altid er der på aftalt tid og dag. Det gør bare at selv fra de små til de store opgaver, bliver de løst med tilfredshed. vigtigst af alt er, at kunden er tilfreds. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ her fra

9 maart 2023

Hej Nikolaj

Mange tak for de fine ord og de mange stjerner :)

Vi sætter stor pris på vores samarbejde

Super service!

Super service, alle aftale blev overholdt og de kom til tiden. mvh. Henrik - Norm Flytning

11 oktober 2022

Tusinde TAK Henrik

Din flotte anmeldelse betyder meget for os :)

👍👍👍👍

Som vicevært i en større ejendom bruger vi
A/H låse til vores løbende opgaver og det forløber med fuld tilfredshed.
I dag var servicen ekstra stor da der skulle bruges en tilladelse fra en bortrejst beboer, så vi kunne få adgang til lejligheden, A/H låse stod for kontakten til beboeren og under en time senere stod en flink låsesmed med nøgle til lejligheden.

7 oktober 2022

Antwoord van A/H Låsemontage

1000 Tak for de mange stjerner og de fine ord det betyder mere end maget :)

-Og tak for det gode samarbejde, i får lige ***** retur herfra

De sikreste hilsner
A/H Teamet

Lees meer over geverifieerde reviews.