Efter min dårlige oplevelse med et par Airtox TX33 sko efter beskedent brug i 3 år - se tidligere anmeldelse - så vågnede direktionen og kundeservice pludselig op. På trods af mail, gl. brev med poste... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Skoene sitter bra på foten, men ikke så bra som mine gamle sl55. De er litt korte for mine standard 43 størrelse. Den største skuffelsen er lukten. Etter en lang arbeidsdag lukter det skikkelig av fot... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har købt et par Airtox FS22 sikkerhedssko for et halv år siden, og de er de bedste sikkerhedssko jeg har haft til dato. Har haft mange forskellige mærker som HKS, mascot og eltek hvor jeg har skulle... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Super gode og lette sko som sidder godt på foden. Mine bedste anbefalinger til Airtox for kvaliteten.
Geschreven door het bedrijf
Geschreven door het bedrijf

Paradisæblevej 4, 2500, Copenhagen, Denemarken
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Super gode og lette sko som sidder godt på foden.
Mine bedste anbefalinger til Airtox for kvaliteten.
Er I helt væk?. Nu skal vi så tangsindlægges til at se jeres tåblige reklamer, med en amerikansk speaker.
Wroom Wroom er der nogen i hele verden, der kan forklare mig, hvordan en plastik sko lavet i Kina, kan sammenlignes med en High Performance Sportscar ???
Airtox SR7 er en sikkerhedssko med fokus på komfort og lav vægt. Desværre går det ud over kvaliteten, som er ringe... Airtox bruger tydeligvis deres indkomst på reklamer og PR stunts i stedet for et godt og slidstærkt kvalitetsprodukt. Det bliver fra min side første, sidste og eneste par sikkerhedssko fra Airtox.

Antwoord van AIRTOX
Har haft mange forskellige mærker som HKS, mascot og eltek hvor jeg har skulle have andre såle i for ikke at få ondt i knæerne eller fødderne.
Men Airtox har jeg kunne bruge som de er, og selv her efter et halv år er de stadig som nye at gå i.

Antwoord van AIRTOX
Jeg har købt et par Air tox i Randers teknisk forretning
Det er anden gang jeg køber de er bare super gode og holder langt længere for mig har de sidste par snart gået i 18 måneder
Og jeg smed det hårdt ved sko de er dejlige at have på kan man ikke mærke det og har aldrig sure tæer🫣🫣
Havde købt et par sko, og er super tilfreds med dem.. ingen ømme fødder efter en lang dag, og størrelsen passer perfekt! 10/10!!!
Har købt et par Fm12 sikkerhedssko af mærke Airtox og de er så behagelige at gå i. Airtox service er meget behjælpelig og jeg kan anbefale mærket Airtox på det varmeste.
Det en solid sko og et endnu mere solidt firma, tak Airtox for god behandling.
Mvh Jonas Jessen
Hvis det ikke lige er fordi, at I sammenligner jeres Made in China Kineser Crocs med en High Performance Sports Car.. Så har I en animeret hentai trunte på en elmotorcykel, der står og spiller våd i dåsen over jeres tåbelige sko..
Toppen af jeres hjernedøde reklamer, var i sommers, da I åbenbart havde fået hjernevasket cykelrytteren Mads P, til at ævle om jeres håbløse latterlige sko.
I bør lade en veluddannet psykolog giver jer et behandlingsforløb, med noget heftigt medicin. I er SÅ latterlige. Det er helt væk🤯
Jeg går i en FX11, og det er en af de mest behagelige sko, jeg noget sinde har haft - og kvaliteten er i top!!

Antwoord van AIRTOX
Jeg havde et par Airtox-sko, som var formodentlig var kommet med to små produktionsfejl: Der var et ganske lille hul i hælkappen og efter de havde været brugt i nogle måneder knækkede stålvejeren, der fungerer som snørrebånd. På trods af, at de altså var gået i, og ikke længere nye, fik jeg tilsendt et par helt nye, få dage efter jeg havde skrevet til dem om produktionsfejlen. Super god stil. Stærk kundeservice. Jeg er fan!

Antwoord van AIRTOX
For en sikkerheds sko kan den godt nok ikke holde til meget.
Hvis Bruce Wayne brugte AIRTOX BAT.ONE ville de ikke holde længere end 1 act.
Næste sko bliver nok ikke det mærke.
Sikkerheds sko der ikke er limet ordenligt i sålen , med hul under svangen som resultat...
Jeg kan stikke en finger ind under sålen......

Antwoord van AIRTOX
Airtox FL44 sikkerhedssko, normalt kan jeg tage et par sko på og bare gå dagen lang, disse kan jeg på ingen måde gå i mere end max en halv time. De knirker i sålen, og dækflap ved snører folder så de klemmer foden. Kan på ingen måde anbefale at købe denne model, det er dårligt design.

Antwoord van AIRTOX
Kan se der er en der skriver han har fået afvist helt nye defekte sko , jeg har et par det er godt 2 år gamle hvor hele sålen er gået fra ,jeg skrev til airtox med to foto af skoene .
De svarede tilbage med en returlabel (skal sende de gamle retur så de kan se hvordan det er sket )og sender et par
Helt nye UB .
FANTASTISK SERVICE vil jeg sige trods man kan blive træt af deres reklamer ALLE VEJENE .
Super 5 stjerner herfra
Helt nye gl66 med fabriksfejl efter 2 uger og 2 gange jeg har kontaktet jer har jeg IKKE fået svar retur så nu har jeg et par 2300kr sko jeg ikke kan bruge til en skid airtox garanti eksistere ikke det er kun noget de reklamere med.
Update: 25 juli har jeg så fået svar retur og de ville løse problemet ved at sende mig et par nye hvor jeg så skal returnere de defekte støvler. Så det er helt okay men et helt firma der har ferie på en gang “okaaaay” siger jeg bare..
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.