Du får tilbudt en lejlighed, du er til fremvisning, du siger ja, men bagefter får du af vide, at du ikke kan få den alligevel. På grund af ens økonomi. Der står KUN at man bliver screenet om man... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har haft en rigtig god oplevelse med AKF indtil videre. Kommunikationen har været klar og professionel, og alle spørgsmål blev håndteret hurtigt og effektivt. Alt blev arrangeret i god tid o... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg vil gerne rette stor ros til Magnus, som har været en uvurderlig hjælp gennem hele processen. Min svigerfar stod og manglede et nyt sted at bo, og med Magnus’ venlige og professionelle assistance... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi er et ejendoms-, udviklings- og investeringsselskab, der udvikler og driver erhvervs- og boligejendomme i Danmark, samt investerer i danske virksomheder. Vi vil være et af de mest succesfulde og bæredygtige ejendoms- og investeringsselskaber i Danmark, og skabe værdi og sammenhængskraft gennem innovative forretningsmodeller og fællesskabsorienteret ejendomsudvikling med kvalitet og ordentlighed som vigtigste pejlemærker.
Bispevej 2, 2400, København NV, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 83% van zijn negatieve reviews beantwoord
Den samme blacklisting, og overgreb.
Mine "forældre" som begge var sociopater, har smækket ud over hele landet at jeg er sindsyg, vanvittig, paranoid og måske også ligefrem retarderet. Og det er så gået som løbeild over hele landet. Jeg får tilbudt et lejemål hos AKF og siger, at de skal fortælle mig hvis det er en af den slags lejemål hvor man kan hører ALT til nogen naboer. I så fald er det bedre at give lejemålet til nogen andre. Nej siger de. Og jeg flytter ind. Og hvad sker der. Jeg kan igen hører ALT til underboen og AKF istandsætter, at jeg bliver stalket og chikaneret ud af lejemålet fra den lejlighed man kan hører ALT ned til. Ved at underboen eller underboens venner konstant, selv når jeg går på toilettet, står lige nedenunder og hoster eller andet klamt. AKF kender proceduren for jeg har været chikaneret rundt ud af lejemål på stort set samme måde over hele landet. Og holdt på gaden på den måde. Har I ingen menneskelighed, er I sindsyge ? ( Jeg har meldt jer til politiet sammen med de andre boligforeninger, hvor jeg også blev sat på gaden på samme måde. Jeg har meldt jer for injurie og brud på persondataloven. For det er rimeligt klart at I har lært det her af hinanden, al stalkingen og chikanenen forløber præcis samme måde over hele landet. Kan man virkeligt slå mennesker ihjel i Danmark pga at syge rygter/karaktermord? . Svaret er ja. For jeg er alvorligt fysisk syg og har været jagtet rundt i hele landet på denne måde, hvor alle mine penge også er røget. Mit liv blev allerede taget da jeg blev født og Danmark giver mig ikke en chance. Er det virkeligt det man gør i en civilizeret velfærdsstat? Ganger op om folk der på ingen måde kan forsvarer sig ?
Hvis du overvejer AKF boliger så gør dig selv en tjeneste og hold dig væk, det er så useriøst som noget kan være, vi har lejet af dem på skansevej i Hillerød og det har alle dage været under al kritik, har skrevet utallige gange til deres drift om diverse problemer men det er desværre ikke noget de formår at løse. Boligudlejling er ikke deres store kompetenceområde sagt pænt.

Antwoord van AKF
Har beboer i AKF koncernens boligkompleks; Her boet jeg i 280 dage. 280 anstrengende dage. Pointen er at jeg tilnærmelsesvis har erfaret flere dårlige oplevelser, end antal måneder jeg har huset her. Ikke just en tilfredsstillende statistik, hvis man altså går op i kundetilfredshed. I må have mig undskyldt - har ikke selv erfaring som bygherre - men dette er mildt sagt dybt kritisabelt og tålmodigheden er brugt op.
Efter at have aftalt en tid i forråret, i forbindelse med udbedring, kom en af jeres driftstekniker til et opsyn. Det viste sig blot at være en beskuelse af de ellers opgjorte fejl og mangler, hvortil jeg konfronteret vedkommende om at lyset på badeværelset ikke virket. Lod mig hertil fortælle af jeres driftstekniker, at jeg blot kunne stille mig på tæer og så ellers skubbe pæren op på ny for at stimulere kontakten mellem fatning og pære. Jeg udtrykte min underen og understeget, at jeg allerede havde prøvet forestående. Jeg blev dertil blot mødt med et; nu forsøger vi dette - ellers må du skrive os en mail igen. Bevares - er ikke elektriker - men om hvorvidt dette skulle vise sig at være en holdbar løsning, bør ikke stå til tvivl. Helt ærligt.
Sidenhen kom selv samme driftstekniker for at udbedre de opgjorte fejl og mangler, men det var igen ikke uden besvær. Blev spurgt ind til om undertegnet lå inde med værktøj, hvortil en anstrængt driftstekniker måtte konstatere; åhh, så må jeg gå ned i bilen igen - dybt suk! Igen må jeg bare tilføje; helt ærligt? Endnu engang gjorde jeg opmærksom på, at jeg nu ellers havde skrevet en mail omkring lys på toilettet, som jeg jo ved første opsyn frustrerende nok blev opfodret til - dog uden respons. Endnu engang blev jeg mødt af jeres tragiskkomiske og ironiske såkaldte ”service” - eller mangel på samme fra jeres driftstekniker: ”Amen jeg kommer lige fra Bauhaus, suk. Det vender jeg lige tilbage med, for det bliver ikke i dag.” Jeg får næsten lyst til at gentage mig selv; helt ærligt? Nok om det, der er nu gået 280 dage. Altså lyset virker stadig ikke - men hvad er sparet er tjent og det må alt andet end lige have gjort udslag på min elregning, for det virker stadig ikke og jeg har stadig ikke hørt noget fra jeres driftstekniker.
Jeg har ligeså været i kontakt med jer over ventilationssystemet. I perioder larmer den forfærdeligt og har førhen sendt jer videoer af dette. Kan lyde som er overreaktion, men i perioder har jeg drømt mig væk til ophold i et passagerflys bagagerum, med henblik på at reducere støjen. Har talrige gange set mig nødsaget til at overnatte hos venner og bekendte og dette er simpelthen ikke i orden. Indiskutabelt! Som bevis sendte jeg vedlagt video materiale. Senest modtog jeg følgende respons fra jeres daglige koordinator; ”vores driftstekniker vil kontakte dig og lave en aftale” (d. 06.07.20).
kke just overraskende, men har endnu ikke hørt fra jeres driftstekniker i dag d. 02.11.20. Dog har jeg sidenhen kontaktet ejendomsadministrationen d. 14.07.20 jf. ventilation i værelsesrummet og lys på badeværelset, hvor jeg lod mig fortælle at; ”den indberettet opgave fra larm fra ventilation er færdigmeldt”. Jeg har som førnævnt ikke haft kontakt til serviceteknikeren efter min påkaldelse? Hvis dette så betyder at serviceteknikeren har været inde i min lejlighed, uden en aftale - er dette et brud på ejendomsret, men også en overgang til min næste påpegning. For hvorfor har jeg først i denne uge fået min reservenøgle retur. Den blev indleveret ved indflytning i forbindelse med opsætning af postkasser, hvorfor jeg i ni måneder altså har haft en nøgle til min lejlighed udleveret, hvilket ikke kan være rimeligt eller just betryggende.
Tilmed forhørte jeg mig ved åbent hus, hvornår de aflåste cykelskure ville stå klar. Fik fortalt at dette ville være tilfældet; hvis ikke inden indflytning - så meget kort tid efter. Det skulle vise sig at tage jer 5 måneder indtil uge 42, hvor jeg i mellemtiden fik stjålet to ellers aflåste cykler. Et suk har i denne mail efterhånden mistet sin eksistensberettigelse.
Som i nok kan forstå er tålmodigheden brugt op, og jeres mangel på gentagende udbedringer eller afholdte løfter er under al kritik.
For der er nu gået 280 dage og jeg har i mellem tiden fået stjålet to cykler, under mangel på lovet aflåst cykelskur. Tilmed uprofessionel dialog overfor beboer såvel som i de interne arbejdsgange, en tilbageholdt nøgle i 9 måneder, hvor det antages at dette skyldes udbedring af lejemål, som ironisk nok ikke har fundet fuldendt sted jf. den skandaløse ventilation og manglende lys på badeværelset. Igen – helt ærligt!!

Antwoord van AKF
Vi er så glade for at have erhvervslejemål hos AKF Group. Vi oplever et super samarbejde med både administrationen og vicevært :)
Hold jer væk fra at købe en bolig via AKF 's byggeprojekter.
Mægler og bygherre lover og lover, men når der er skrevet under så glemmer de alt!
De laver studehandler med kommunen og lader dig i stikken - FØJ!
Vi har haft et rigtigt godt samarbejde med AKF og tingene er blevet løst hurtigt og godt - så vi kan ikke klage
Ville ønske jeg ALDRIG havde lejet en lejlighed fra AKF.
Der er så mange fejl og mangler i deres lejligheder, bl.a deres ventilation system, som konstant larmer og trækker. Det har medført for mig flere ture til lægen, da jeg har sovet med ørepropper, da jeg ikke kan sove for larmen, hvilket har gjort jeg har fået sår i ørene og en slags tinitus. Når du kontakter AKF, siger de bare at de vender tilbage, men det sker aldrig..
AKF vælger de billigste løsninger når de bygger. Når man flytter ind i nybyggeri så kommer de med en lang mangelliste for at det skal se godt ud, men det er småting de skriver på malerklatter etc. Har du et seriøst problem, svarer de først efter gentagne henvendelser. Flere beboere i deres nybyggede lejligheder har problemer med støj og træk fra ventilation, og støj fra toiletter fra andre beboere. Påpeger man dette, får man blot at vide at det overholder krav. Man betaler en formue for tilvalg, men der bliver brugt de billigste materialer. Køb aldrig en lejlighed der er bygget af AKF!