En gode service fra første kontakt, jeg anbefaler jer at bruge akutbolig.dk hvis du søger en bolig 😊
Plat og svindel fra start til slut… Tænk at drive en side, som virkelig mange, især unge mennesker tror vil hjælpe en, og så bare blive snydt så vandet driver… Som en anden anmelder så fint... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Siden giver god adgang til ledige boliger. Oliver fra Akutbolig.dk var meget hjælpsom med at stoppe et abonnement der ved en fejltagelse var gået i gang. Jeg fik beløbet refunderet straks.
Bedrijfsgegevens
Niels Bohrs Vej 61, 8660, Skanderborg, Denemarken
- kontakt@akutbolig.dk
- www.akutbolig.dk
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
effektiv og seriøs behandling
Opdagede at jeg havde overset at skulle…
Opdagede at jeg havde overset at skulle annullere mit abonnement, forklarede dem min situation og at jeg havde brug for pengene, fik tilsendt pengene tilbage, selvom at jeg egentlig ikke har ret til det.
Det er servicer som denne, der er baseret på høflighed og medmenneskelighed, der burde være mere af, i alle slags former for virksomheder.
Siden giver god adgang til ledige…
Siden giver god adgang til ledige boliger.
Virkelig fantastisk
Virkelig fantastisk. Og super kundeservice
Stor respekt for Oliver fra AkutBoligs Kundeservice
Min dybeste respekt går til Oliver fra Kundeservice - teamet i AkutBolig. Manden har åbenbart hjærtet på det rette sted, da han fik løst mine extraordinære udfordringer som kunder på den mest hendynsfulde måde til indbyrdes gavn. AkutBolig bør være stolt at have individer som Oliver, der sørge for forbedringen af firmaets renommé. Med al skyldige respekt og bedste ønsker, Zehra
Rigtig god service og svarer hurtigt…
Rigtig god service og svarer hurtigt tilbage :)
Havde nogle tekniske problemer
Havde nogle tekniske problemer, og her var personalet super fleksible og hurtige med at træde til og hjælpe mig med at løse det! Super flink og ordentlig service.
Meget hjælpsom og forstående mange tak…
Meget hjælpsom og forstående mange tak for hjælpen
Jeg fik super god service
Jeg fik super god service, de hjalp med at finde en super god løsning, på mit problem
Svindel!!
Svindel!!
Jeg oprettede en bruger da jeg stod og manglede en bolig akut. Jeg tog deres tilbud om 5 dage for 29 kr, da jeg fandt nogle lejligheder som jeg ville skrive til.
Alle boligerne var enten bytte bolig, som ikke stor beskrevet før efter min betaling og ellers svindel lejeligheder, som man ikke kunne skrive til.
Jeg har nu fået en opkrævning selv om jeg har afmeldt, om efter jeg har skrevet og klaget er min profil oprettet igen...
JEG VIL IKKE HAVE EN BRUGER VED JER!
Be very careful when you sign up to…
Be very careful when you sign up to their monthly subscription:). I believed that I only signed up for 2 days, and that mobile pay would ask me before taking the payment for the monthly subscription, so that I would have time to cancel it. Of course it was an error on my side for not reading through, but the subscription felt misleading.
However, I will give 4 stars because after sending them an email asking them to please refund my money as the monthly payment just went through, they refunded the 348dkk. I appreciate that they understood my error and that I received my money back.
Tilbageholder information
Gør ikke opmærksom på at en bolig er en studiebolig før efter at man har betalt abonnement og derefter bliver sendt videre til en studiebolig portal.

Antwoord van Akutbolig.dk
Super god service
EN FLOK BEDRAGER !!!!!Vi betalte…
WaaauW EN FLOK BEDRAGER !!!!!Vi betalte for at kunne se kontakt info på hus. Vi fik så ikke afmeldt inden de trak for en måned som er 348kr. Vi kontakter dem så samme dag pengene er trukket og de vil på ingen måde sende penge retur selvom vi ikke har brugt siden men bare gået nogle få timer over udløb af vores prøve periode på 2 dage som vi betalte 28kr for… Jeg vælger så i dag at logge ind på den konto vi så har betalt 348kr for i en måned og kan så ikke se kontakt oplysninger på hus fordi vi har opsagt Abonnementet men pengene beholder de samme tid med at de også sørger for at vi ikke kan se oplysninger indtil den periode de har trukket os for, er udløbet !!!

Antwoord van Akutbolig.dk
Jeg havde en rigtig god oplevelse med…
Jeg havde en rigtig god oplevelse med denne service. Det var hurtigt, pålideligt og nemt at bruge. Kundeservicen var venlig og hjælpsom, og hele processen forløb problemfrit. Kan varmt anbefales!
Super hjælpsomme
Jeg havde lavet en fejl da jeg troede jeg havde opsagt mit abonnement, men jeg havde lavet en fejl og derfor blev der opkrævet 348 kr for 28 dages aktiv abonnement. Jeg rettede henvendelse til Akutbolig og snakkede med “Oliver” om min fejl. Han var så professionel og hjalp mig med at få opsagt abonnementet og dagen efter stod de 348 kr på min konto
Super kundeservice.
Ps. Tak for hjælpen 😊
God service. Havde glemt at få afmeldt inden for 48 timer, men kundeservice var så sød at annullere det for mig alligevel.
Lees meer over geverifieerde reviews.