Alle Pyjamas Reviews

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

In november 2025 bestelde ik hier een…

In november 2025 bestelde ik hier een pyjama. Een dag later maakte ik de bestelling ongedaan (online, via de website). Drie weken later kreeg ik tóch de pyjama. Toen mailde ik én meldde ik via de website, dat ik de pyjama terug wilde sturen en het geld terug wilde krijgen. Op geen van de berichten die ik stuurde, kreeg ik een reactie. Pas toen ik een review plaatste, kreeg ik een reactie.
Ik was blij maar helaas was het een dode mus. Weet je wat toen werd gezegd? Dat ik binnen twee weken had moeten reageren!! Ook toen ik een schermafbeelding stuurde met alle bewijs van mailtjes die ik had gestuurd, was en bleef dit de reactie.
Ik vind het heel spijtig dat het zo is gelopen maar kan iedereen die dit leest alleen aanraden om liever direct zelf in China te bestellen, want dat is de plek waar dit bedrijf de pyjama's vandaan haalt.
Daarnaast hebben ze geen fysiek adres in Nederland om spullen naar terug te sturen, dus bezint eer ge begint, is wat ik elke lezer adviseer. Leer van mijn schade. Helaas kan ik hier geen schermafbeelding plaatsen, maar ik had de pyjama op 29 november besteld,

23 november 2025

Goedendag,

Het spijt ons voor het ongemak en de teleurstelling die u heeft ondervonden met betrekking tot uw bestelling, evenals voor uw ervaring met onze klantenservice en uw retourverzoek.

Wij begrijpen uw frustratie over deze situatie, zeker na alle stappen die u heeft ondernomen en de contacten die u noemt met betrekking tot uw verzoek tot annulering en terugbetaling.

We willen echter benadrukken dat onze voorwaarden en de regels voor retourneren en herroeping duidelijk en transparant op onze website staan vermeld voordat de bestelling wordt bevestigd.

We nemen uw feedback ter harte om de afhandeling van verzoeken en de ondersteuning van onze klanten te verbeteren.

Het team van Infantil World.

Een zwangerschaps pyama voor mijn…

Een zwangerschaps pyama voor mijn schoondochter besteld, kwam pas na enkele weken binnen. XXL, super klein. Vier keer een bericht gestuurd, hoe te retourneren, ik krijg geen antwoord. En bellen gaat niet..ik wil mijn geld terug. En een antwoord hoe te retourneren. Nergens een adres te vinden. Een hele slechte ervaring.

8 december 2025

Goedendag,

Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over uw ervaring.

De levertijden die op onze website worden aangegeven, bedragen 8 tot 15 werkdagen, wat soms de indruk kan wekken dat de levertijd langer is, afhankelijk van de periode of de bestemming.

Wat betreft de maat: op onze website staat inderdaad vermeld dat sommige van onze modellen kleiner kunnen uitvallen dan normaal. In dat geval bieden wij uiteraard de mogelijkheid om het artikel om te ruilen, zodat u een maat ontvangt die beter bij u past.

Voor elk verzoek tot retournering of omruiling verzoeken wij onze klanten contact op te nemen met onze klantenservice via contact@alle-pyjamas.nl, zodat wij de retourinstructies en het bijbehorende adres kunnen doorgeven.

Als uw situatie nog niet is opgelost, aarzel dan niet om opnieuw contact met ons op te nemen onder vermelding van uw bestelnummer, zodat wij uw dossier kunnen controleren en u snel een oplossing kunnen bieden.

Het team van Alle-pyjamas.nl

Gewoon niet doen!

Toch maar even de moeite genomen om een review te plaatsen.
November een kersttrui besteld maat 2xl
Na twee weken nog niks binnen!
Uiteindelijk via de mail (geen andere mogelijkheid)
Contact gehad bleek dat ze geen huisnummer hadden ontvangen? Alsnog doorgegeven,bestelling opnieuw verstuurd op 10 december.
En kreeg mijn trui uiteindelijk met oud/nieuw binnen in de maat xs/s geen label in trui.
Terug sturen geen optie geen geld terug!
Enigen optie die ik kreeg was 30% van het aankoop bedrag terug of 60%korting op de volgende bestelling!
Wees gewaarschuwd dit zijn oplichtingspraktijken!!
En als je iets ziet op deze site bestel dan gewoon bij Ali of Temu.

7 maart 2025

Beste Vinn,

Hartelijk dank voor uw feedback en onze excuses voor het ongemak.
We begrijpen uw teleurstelling en willen graag verduidelijken dat ons team de klantenservice onlangs opnieuw heeft overgenomen. We doen ons uiterste best om alle achterstanden in te halen en iedereen zo goed mogelijk te helpen.

We zien dat er vertraging is opgetreden vanwege een onvolledig adres, en dat het artikel uiteindelijk niet aan uw verwachtingen voldeed. Dat spijt ons oprecht.

Wij willen dit graag met u oplossen. Neem alstublieft contact met ons op via contact@alle-pyjamas.nl
onder vermelding van uw bestelnummer, zodat wij direct een passende oplossing kunnen bieden.

Nogmaals onze excuses, en dank voor uw begrip.

Klantenservice – Alle Pyjamas

Kersttrui besteld op 10 december

Kersttrui besteld op 10 december. Blijkt een levertijd te zijn van zo'n 10-17 dagen... Ik snap kerstdrukte, echter dergelijke levertijden heb ik nog niet eerder ervaren. Trui kan dus meteen retour, als die na de kerst binnen komt...
Inmiddels 24 december, niets geleverd.

17 december 2024

Hallo,
Bedankt voor uw feedback en het spijt ons voor het ongemak. Door de drukte rond Kerstmis hebben sommige bestellingen inderdaad vertraging opgelopen. We begrijpen uw frustratie en willen dit graag rechtzetten.

Neem gerust contact met ons op via contact@alle-pyjamas.nl
zodat we samen een passende oplossing kunnen vinden.

Alle Pyjamas

Tot twee keer toe een foute pyjama…

Tot twee keer toe een foute pyjama geleverd gekregen. Wilde graag met de hele familie in dezelfde kerstpyjama zitten, wat is mislukt, dus heb order geannuleerd. Kreeg mijn geld terug als ik het pakket zou opsturen. Heb 15 euro met DPD betaald om het pakket weer bij mij terug te zien komen omdat het adres onjuist/onvolledig was.... heb 4 maanden later nog steeds mijn geld niet terug. NIET BESTELLEN

22 februari 2024

Hallo,
Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet naar wens was en dat u verkeerde artikelen heeft ontvangen. Wij bieden onze oprechte excuses aan voor de fouten en de vertraging bij de terugbetaling.

We hebben sinds kort de klantenservice opnieuw georganiseerd en willen uw situatie graag oplossen. Neem alstublieft contact met ons op via contact@alle-pyjamas.nl
zodat we uw dossier kunnen bekijken en dit zo snel mogelijk kunnen afhandelen.

Alle Pyjamas

PAS OP!!!! alle-pyjamas PAS OP!!!

Bij de site alle-pyjamas heb ik een maand geleden een bestelling gedaan. Nog steeds niets ontvangen! Vele e-mails gestuurd en krijg steeds de zelfde standaard antwoord no 3 of 4 dagen! De pyjama staat nog gewoon te koop op hun site? Geprobeerd via een mail een ander product te bestellen, maar daar wordt enkel die standaad verstuurd. Krijg het gevoel dat ik mijn geld kwijt ben! Mijn advies NIET BESTELLEN EEN SLECHTE SITE

5 januari 2024

Hallo,
Het spijt ons te lezen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen en dat u geen bevredigend antwoord heeft gekregen. Onze klantenservice is onlangs opnieuw opgezet en we doen ons best om alle achterstanden in te halen.

Wilt u alstublieft contact met ons opnemen via contact@alle-pyjamas.nl
met uw bestelnummer? Dan kijken we dit meteen voor u na en zoeken we naar een gepaste oplossing.

Bedankt voor uw geduld en begrip.