Top kwaliteit en eindelijk eens een bedrijf dat dezelfde dag voor 23.00 uur besteld ook daadwerkelijk het diezelfde dag nog op de post doet. Dag erna netjes ontvangen geen gedoe of vertragingen. Top d... Toon meer
Fijne website, duidelijke filters bij het zoeken. Eerlijke prijzen en dus waar voor je geld en de producten zijn netjes verpakt voor verzending. Mocht het nodig zijn, dan is het duidelijk wat je... Toon meer
Erg snelle verzending! Ik had gekozen voor de briefpost verzending van 2 euro en had mijn spullen al de volgende dag binnen. Ik had wat rose quartz plugs gekocht en ze passen perfect! Ik gebruikte... Toon meer
Let op: de meeste reviews komen voortaan binnen via een ander review-platform! Wil je een actueler en representatiever beeld van onze service en kwaliteit? Bezoek dan onze website en klik even door naar Kiyoh. AllOver bestaat inmiddels al meer dan 20 jaar (je kent ons vast nog wel als All Over Piercings). We bestaan uit een klein, enthousiast team van piercing-enthousiastelingen waarbij kwaliteit en comfort hoog in het vaandel staan. We houden onze klanten graag tevreden en doen er alles aan om de beste service én sieraden te bieden. We hebben een enorm assortiment geweldige sieraden op voorraad, voor elke portemonnee. In onze shop vind je sieraden van de beste kwaliteit en materialen, zoals echt gouden piercings, titanium piercings en chirurgisch stalen piercings. We hebben de grootste collectie threadless tops en staafjes van de Benelux. Ook kun je bij ons terecht voor de allerbeste nazorg, de nieuwste innovaties op het gebied van piercings en nazorg en kun je als professional terecht bij onze groothandel. Ook kun je bij ons terecht voor custom plugs en tunnels. Eigen designs zijn natuurlijk ook mogelijk. Ben je niet tevreden, zit je met een probleem of heb je een klacht? Dan staat onze klantenservice voor je klaar. Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en we zorgen ervoor dat je snel weer kan glimlachen. AllOver is al ruim 16 jaar lid van de Thuiswinkel Organisatie, dus we staan absoluut garant voor onze service en kwaliteit. We zijn op alle werkdagen bereikbaar tussen 9:30 en 18:00 en reageren zo snel als we kunnen op je e-mails en whatsapp berichten!
Keesomstraat 14 B, 1821 BS, Alkmaar, Nederland
- 072 737 0119
- info@alloverpiercings.nl
- www.alloverpiercings.nl
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Goede producten
Kwalitatief goede producten voor een betaalbare prijs
Al meerdere malen verschillende…
Al meerdere malen verschillende piercings besteld van oor tot neus, allemaal top kwaliteit....Mooi aanbod van juwelen, Top shop!
Slechte service!
Een piercing besteld maar werd 3 dagen na de beloofde datum geleverd. De seal van de piercing was open bij levering, hierdoor was het niet mogelijk het te retourneren. Dit terwijl ik hier zelf niks aan kon doen. heb het vervolgens toch geretourneerd en aangegeven dat het open geleverd was, de reactie die ik kreeg sloeg alles. Proberen van hun probleem jou probleem te maken en er word totaal niet meegedacht in een oplossing. Nu zit ik met een piercing van 40 euro waar ik niks meer mee kan! Ik bestel hier nooit meer wat en zal het ook niemand aanraden!

Antwoord van All Over Piercings
Helaas een nare ervaring ik had een…
Helaas een nare ervaring ik had een Conch besteld click werkte amper tot niet in de nacht eruit gegaan hele oor ontstoken en dicht gegroeid , belde op en deden heel simpel op de site opzoeken hoe ik de click moet maken is niet gelukt dag Conch piercing in mijn oor.

Hele fijne service
Hele fijne service. Al vaker de verkeerde maat piercing besteld, maar retourneren is geen enkel probleem. Er zit al een retour formuliertje bij het pakketje dus je kunt het zo terug sturen. Altijd binnen een paar dagen het bedrag terug. En gewoon hele fijne en goeie sieraden!
Top ervaring
Top shop! Eerder plaatste ik een review waar in stond dat mijn piercing niet was aangekomen per post. Maar ik kreeg zonder kosten gewoon een nieuwe! Echt mega chill.

Antwoord van All Over Piercings
Echt super❤️ Nog nooit problemen gehad…
Echt super❤️ Nog nooit problemen gehad met deze site. Ik blijf hier zeker bestellen.

Geweldige webshop.
Al meerdere malen verschillende piercings besteld van oor tot neus, allemaal top kwaliteit. Altijd super snel verzonden. Fijn assortiment. Ik blijf hier zeker bestellen.
Een mooie goede piercing
Eerst via de app goede info gehad.
Een goede snelle levering.
Mooie goede kwaliteit piercing makkelijk te openen en blijft goed dicht zitten.
Kort om een mooi fijn product waar ik blij mee ben. Bestel er zeker nog 1 in een andere kleur.
De piersings is van goede kwaliteit en…
De piersings is van goede kwaliteit en ze hebben veel septum piersings met een diameter van 6 mm! Een maat die ik niet makkelijk heb kunnen vinden. Verder vind ik dat het snel verzonden is.
Ik bestel al een aantal jaar bij All…
Ik bestel al een aantal jaar bij All over piercings & altijd dik tevreden.
En bestel altijd van die zachte mini tunnels zo om de 3 jaar. Ze hebben flink wat te lijden met alle verschillende vaak zware Oorbellen die ik draag door de tunneltjes heen.
Goede service, snelle levering!

Fijn en betrouwbaar
Goede kwaliteit, snel geleverd en fijne service! Top!
Bestel hier al jaren mijn piercings. En mocht er onverhoopt iets zijn, lossen ze dit altijd netjes en vlot op.
besteld en snel gekregen wat ik besteld…
besteld en snel gekregen wat ik besteld heb . alleen jammer van de tongpiercing, De stervormige maakt mijn gehemelte stuk , zat in de set van 3 (surprise wat er in zit ) Verder super tevreden .Love my spikes !!!!
Daith clicker
Heel blij met de shiny daith clicker, wat een pareltje!

Super snelle levering..
Super snelle levering..
Had in de outlet verrassing plugs besteld en ze zijn hardstikke leuk en mooi
Zeer blij met de ringen en oorbellen…
Zeer blij met de ringen en oorbellen die ik besteld heb. Ze gaan ondertussen al 3 jaar mee!