Marc en Sander zijn twee toppers die service, zorg en kwaliteit voorop hebben staan. Ik ben al een paar jaar klant, en elke keer denken ze mee, helpen ze waar nodig en kun je altijd rekenen op goed a... Toon meer
Prima geholpen met het afsluiten ervan, heb er ruim een half jaar gebruik van gemaakt en opzeggen ging ook zonder problemen. Mocht ik weer ruimte nodig hebben zal het zeker bij allsafe zijn.
Heel fijn geholpen toen ik voor het eerst aankwam. Ik kreeg goed advies en een passend aanbod, vriendelijke (en gezellige) hulp en alles direct en goed geregeld. Net na 3,5 maand alles op kunnen zegge... Toon meer
- #2 van de 6 beste bedrijven in Opslagbedrijf
- #1 van de 2 beste bedrijven in Verhuisbenodigdheden winkel
Je kunt veel ruimer leven dan je denkt. Heb je te veel spullen en steeds de wens om groter te wonen? Of wil je juist kleiner gaan wonen, maar kan je geen spullen wegdoen? ALLSAFE Mini Opslag biedt jou de ruimte om te wonen en te werken!
ALLSAFE Mini Opslag - Geeft Ruimte

- De beste service voor de laagste prijs
- Uniek alarm per unit
- Gratis transport
Kayersdijk 171-175, 7332 AS, Apeldoorn, Apeldoorn Zuid, Nederland
- 055-3060100
Vraagt klanten om een review
prettige ervaring
Vanaf het aanmelden via de website van All Safe tot het afronden van de huur van mijn opslagruimte en postbus is alles snel en soepel verlopen. De communicatie was helder en vlot, de contactpersoon vriendelijk en behulpzaam, en ik kreeg voldoende uitleg over alles. Een prettige ervaring!
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Goed beveiligd en toegankelijk voor de huurder. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Schoon en overzichtelijk.
Schoon, goed beveiligd, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Antwoord van ALLSAFE - Apeldoorn
De vlotte service en het behulpzame…
De vlotte service en het behulpzame personeel en de goed bereikbare locatie

Zeer tevreden
Prima advies en vriendelijk geholpen in vestiging Apeldoorn!

Antwoord van ALLSAFE - Apeldoorn
Dit is mijn 2de ervaring met Allsafe…
Dit is mijn 2de ervaring met Allsafe Apeldoorn.
Heel vriendelijk ontvangst.
Krijgt alle informatie die nodig is en denkt mee.
Kan niet beter in mijn ogen.

Prima ervaring.

Erg fijne communicatie.
Erg goed geholpen, vriendelijk personeel en erg behulpzaam. Een aanrader om je privé spullen op te slaan.

Wat een slecht bedrijf.
Wat een slecht bedrijf.
Moet je een mail adres en telefoonnummer achterlaten voor contact, krijg je te horen we kunnen geen indicatie geven je moet langs komen.
Ik moet niks.
Erg slechte zaak.
Ga voor offertes niet 10 bedrijven langs voor een rondleiding, net of je daar nog tijd voor hebt.

Antwoord van ALLSAFE - Apeldoorn
de uitleg is duidelijk en een mooie…
de uitleg is duidelijk en een mooie schone omgeving, ook de opbergboxen zijn schoon.

Nette en schone opslag
Vriendelijke benadering, goede informatie en mooie ruime opslag units voldoende hulpmiddelen om te gebruiken.

Apeldoorn
Vriendelijk personeel wel jammer dat er geen acties meer zijn .
Verder uitgebreide uitleg en bezichtiging .

Doen hun werk zeer goed
Doen hun werk zeer goed. Komen afspraken na en zijn nog leuk ook! Top 👍🏻

Het is altijd netjes als je komt
Het is altijd netjes als je komt
personeel is behulpzaam en vriendelijk.
ik vind het een fijne plek .

Antwoord van ALLSAFE - Apeldoorn
Direct een ruimte beschikbaar.
Direct een ruimte beschikbaar.
Kreeg goede uitleg hoe het werkt.
Er is een wc aanwezig