Was eerlijk, duidelijk, vriendelijke onthaal en uitleg. Top service in Bergen op Zoom
Zeer vriendelijk personeel, die je helpt bij je evt vragen. Mooie en praktische inrichting. Poorten zijn makkelijk door één persoon te openen/sluiten. Wat een verschil met andere stockplaatsaanbieders... Toon meer
Je kunt veel ruimer leven dan je denkt. Heb je te veel spullen en steeds de wens om groter te wonen? Of wil je juist kleiner gaan wonen, maar kan je geen spullen wegdoen? ALLSAFE Mini Opslag biedt jou de ruimte om te wonen en te werken!

Potlodenlaan 3, 4614 RE, Bergen op Zoom, Noord-Brabant, Nederland
Vraagt klanten om een review
goede overgang, snel geregeld, vriendelijk personeel, mooie en nette locatie

Antwoord van ALLSAFE - Bergen op Zoom
Medewerkers ontzettend vriendelijk en behulpzaam, oplossingsgericht beide kanten uit. Prima prijs/kwaliteit verhouding

Antwoord van ALLSAFE - Bergen op Zoom
Zeer goede uitleg over hoe en wat. Opslag ziet er prachtig uit. Goed georganiseerd. Aanrader

Al jaren lang lid.
Al jaren lang ook drama met de lift in bergen op zoom.
Gisteren avond weer vanaf 19.00 tot 23.00 vast gestaan op de eerste verdieping met mijn voertuigen.
Vandaag zouden ze proberen de lift te maken, maar konden niks gegaranderen.
Wederom naar huis gestuurd zonder voertuigen.
Het antwoord wat je krijg is gewoon, u moet maar afwachten wij kunnen hier niets aan doen.
Dit vind ik echt schandalig, zowel ik als mijn man kunnen niet naar onze werk want onze beide auto's staan op de bovenste verdieping vast.
Er is geen in en uitgang voor je voertuig zonder die lift.
Schandalig is ook dat je gewoon weg gestuurd word en niet eens een tegemoetkoming ontvang, vervangend vervoer of dergelijke.
Je komt niet eens in contact met de hoofd persoon.

Mooie opslag. Schoon, ideale plaats 3n vriendelijk personeel

Antwoord van ALLSAFE - Bergen op Zoom
Werk goed en simpel alleen de Bluetooth mag verbeterd worden met het inrijden van de garage.

Ontzettend positief en fijn geholpen door Martin en Kim

Antwoord van ALLSAFE - Bergen op Zoom
Ruimte altijd super goed onderhouden en er staat altijd iemand klaar als je ze nodig hebt. Goede communicatie en niks teveel gevraagd. 5/5 ervaring bij Martin & Kim, als je nog opslag zoekt raad ik Allsafe Bergen op Zoom zeker aan!

Antwoord van ALLSAFE - Bergen op Zoom
Betreft AllSafe Bergen op Zoom. Opslag is zeer schoon en mooie ruimtes. Kim en Martin zijn heel klantvriendelijk en denken graag mee in oplossingen. Toiletten zijn ook schoon. Een top Allsafe locatie. Aanwinst voor Bergen op Zoom.

Antwoord van ALLSAFE - Bergen op Zoom
Prima geholpen bij onverwachte verlenging van het contract.

Antwoord van ALLSAFE - Bergen op Zoom
Altijd TOP geholpen ! Staan altijd voor je klaar! Heel flexibel en ze denken altijd mee !
Ik kom zeker weer terug !!
Dank voor alles !

Antwoord van ALLSAFE - Bergen op Zoom
Mooie schone unit. Goede rondleiding en fijn toegangssysteem. Betaalbare opslag. Contact en afhandeling administratief was wel wat omslachtig en nam veel tijd in beslag.