Goede nette opslagruimte die snel geregeld was dus ik kon er vrijwel meteen gebruik van maken. Daarnaast bieden ze ook nog de mogelijkheid om een verhuisbus te huren voor een prikkie dus dat is helem... Toon meer
Je kunt veel ruimer leven dan je denkt. Heb je te veel spullen en steeds de wens om groter te wonen? Of wil je juist kleiner gaan wonen, maar kan je geen spullen wegdoen? ALLSAFE Mini Opslag biedt jou de ruimte om te wonen en te werken!

Hugo van der Goeslaan 2, De Kade, 5613 LG, Eindhoven, Stratum, Nederland
Vraagt klanten om een review
Fijne en vriendelijk ontvangst en goede rondleiding.
Makkelijke toegang, eenvoudige opslag.

Antwoord van ALLSAFE - Eindhoven
Ik huur met enige regelmaat bij AllSafe en tot op heden altijd naar volle tevredenheid. Snelle afhandeling, duidelijke afspraken en niet te vergeten bekwaam en vriendelijk personeel. Hele fijne ervaringen met Mike in Eindhoven

Antwoord van ALLSAFE - Eindhoven
Personeel betrokken en duidelijk in het maken van de afspraken! Werd afgelopen tijd er fijn geholpen.

Antwoord van ALLSAFE - Eindhoven
Zeer netjes en goed georganiseerd. Je kan er tot laat terecht.
Vaak ook niet te druk.

Antwoord van ALLSAFE - Eindhoven
Ik ben zeer vriendelijk en netjes te woord gestaan en heel eerlijk en betrouwbaar geholpen.

Antwoord van ALLSAFE - Eindhoven
Prima service, goede uitleg en mooie oplossing voor de (te) hoge bakwagen.
Alles goed geregeld!

Antwoord van ALLSAFE - Eindhoven
Nette opslagruimte, goede en duidelijke communicatie en behulpzaam personeel. 👌👌

Antwoord van ALLSAFE - Eindhoven
Uitstekende service! We kwamen vlak voor sluitingstijd, maar na telefonisch contact heeft men netjes op ons gewacht. We kregen alle gevraagde ruimtes en afmetingen duidelijk te zien en werden snel en vriendelijk geholpen. Als extra service mochten we zelfs een verhuiswagen lenen. Dat maakt echt het verschil — top geregeld 👍🏻

Antwoord van ALLSAFE - Eindhoven
Mooie schone ruimtes, helaas vertrokken omdat ruimte te klein werd en er nu niks groter beschikbaar was. Team is behulpzaam en vriendelijk ook tijdens opzegging

Antwoord van ALLSAFE - Eindhoven
Mike heeft me mega goed geholpen met het huren van de box, opzeggen ging ook erg gemakkelijk.

Antwoord van ALLSAFE - Eindhoven
Joey en Mike hebben mij uitstekend geholpen. Tijdens mijn verhuizing en het ophalen van spullen via Marktplaats lukte het logistiek niet om op tijd op locatie te zijn en in te checken. Toch hebben zij extra moeite gedaan om mij te helpen. Dat waardeer ik enorm!

Antwoord van ALLSAFE - Eindhoven
Had spoed ruimte nodig heb meteen afspraak gekregen dag van afspraak meteen me ruimte gekregen ben vriendelijk geholpen