Snelle en correct afhandeling van onze aanvraag. Box was snel beschikbaar en we konden zelfs de bus eenmalig lenen om de spullen te verplaatsen!
Ik zou voor de 5 sterren gegaan zijn, want alles ging perfect. De m2 die wij wilden waren beschikbaar nette ruimtes. Toegang goed geregeld. We konden een optie nemen omdat we hem nog niet direct nodi... Toon meer
Zeer aardige en ervaren verhuizer. Ook personeel bij de balie heel hulpvaardig. Echt fijn! Complimenten!
Je kunt veel ruimer leven dan je denkt. Heb je te veel spullen en steeds de wens om groter te wonen? Of wil je juist kleiner gaan wonen, maar kan je geen spullen wegdoen? ALLSAFE Mini Opslag biedt jou de ruimte om te wonen en te werken!

Rietschans 68, 2352 BB, Leiderdorp, Zuid-Holland, Nederland
Vraagt klanten om een review
Zeer vriendelijk geholpen en uitgelegd
Zeer dichtbij

Antwoord van ALLSAFE - Leiderdorp
Zeer aardige en ervaren verhuizer.
Ook personeel bij de balie heel hulpvaardig. Echt fijn!
Complimenten!

Antwoord van ALLSAFE - Leiderdorp
We zijn zonder afspaak naar allsave in leiderdorp gegaan en alle uitleg over het huren en de prijzen gekregen en ook nog een bezichteging gehad, daarna gelijk alle papieren doorgenomen en ruim 40 minuten later hadden we een ruimte gehuurd waar we twee dagen later onze verhuis spullen konden opergen.
Super

Antwoord van ALLSAFE - Leiderdorp
Zeer vriendelijke en behulpzame medewerker. Schone units en een duidelijk toegangsysteem. Verder gewoon wat een opslagbedrijf moet zijn. Aanrader!

Antwoord van ALLSAFE - Leiderdorp
Deze mensen behandelen je als hun hondje. Zeer slecht personeel en gewoon jou de schuld geven van iets wat je niet hebt gedaan met dreigingen en alles. Het zijn achterbakse kwallen die daar werken. Die blonde vent waar ik het over heb. Ik spreek de waarheid. Ze wilden per morgen (vandaag is dit gebeurd!) mijn contract ontbinden. Ga NOOIT hier een opslag huren lieve mensen!! Ze pesten je gewoon weg. Ga liever ergens anders een opslag huren, dringend advies!!

Antwoord van ALLSAFE - Leiderdorp
Vriendelijk personeel wat op een professionele manier meedenkt en uitleg geeft.

Antwoord van ALLSAFE - Leiderdorp
Leiderdorp is een hele fijne en flexibele locatie, zit je te groot, we gaan naar kleiner, toch te klein, we gaan weer naar groter, wij hebben al in de afgelopen 18 jaar zo’n keer of zes a zeven keer gehuurd daar en altijd snel en goed geregeld door vriendelijk personeel.
En wat ook fijn is, de vaste medewerkers op de locatie, kennen je. Dus ook persoonlijk voelt het goed.

Klantvriendelijke medewerkers
Prijs is perfect
Medewerkers denken met je mee

Antwoord van ALLSAFE - Leiderdorp
Zeer vriendelijke en behulpzaam mensen achter de balie
5 sterre. Waard

Antwoord van ALLSAFE - Leiderdorp
Uitstekende service en toelichting bij de intake. Ook na de intake behulpzaam, onder meer bij een problem met de versnellingsbak van de bud en het uitladen van de goederen. We kregen bovendien nog gratis een pak bakmeel mee voor het maken van een tulband!

Antwoord van ALLSAFE - Leiderdorp
Netjes geholpen en vriendelijk. Kon gelijk een box huren. Alles netjes uitgelegd.

Ge-wel-dig.
2 units huren we hier en het is echt een verademing dat zoiets bestaat.
Dank ook naar werknemers van Leiderdorp en Oegstgeest. Altijd een glimlach en nooit gezeik!
Wij zijn zeer tevreden!
Groet
Team WTW.nl

Prettig personeel.
Direct afspraakbevestiging en op tijd de afspraakherinnering.

Antwoord van ALLSAFE - Leiderdorp
Vriendelijk en behulpzaam. Al jaren tevreden klant bij AllSafe.